Småskär

Nu är jag tillbaka ifrån en övernattning på en ö ute i Lule skärgård med våran klass. Vi åkte dit i uppdrag att få bättre sammanhållning i klassen och för att få lära oss lite biologi m.m.

 Det var helt okej där, men det var ingen större hit att gå flera km i skogen varje dag... På måndagen gick vi till ett kapell på ön och lyssnade på information om ön utav ett äldre par som har varit på ön i flera år. Vi fick ett frågesportspapper med en massa frågor om naturen, efter några sammtal hade vi fyllt papper och vann tävlingen. Sedan på kvällen körde vi "Anden i glaset" men det gick inte så bra.. Vilket är ganska förståeligt eftersom det var bara nån som faktiskt trodde på det så ingen flyttade glaset. Senare på kvällen fick jag migrän så det blev en tidig kväll för mig.
På tisdagen blev det ännu mera promenader i skogen, vi gick runt ön och sammlade växter och djur från olika platser som vi fått utdelat. Efter en massa timmars promenad blev det lunch och sedan hemfärd. Lagomt trött var man då när man kom hem...

Men det vart en helt klart en godkänd resa.

RSS 2.0