Gratis är gott !

Som ni har förstått så tycker jag om gratis sajter. Alltså hemsidor som man blir medlem på och gör erbjudande för presentkort. Skit nice! Här är några hemsidor som jag tänkte dela med mig av.

Gratismode
- Där du får presentkort på de flesta "vanliga" klädbutiker. tex, H&M, NELLY mm. Det går lätt och fort att få poäng.

http://www.gratismode.se/?c=21333



Gratisbio - Där du får presentkort på bio och även butiker. Här får du välja brett från bio till kläder. Bra om du bara vill ha en aktiv sida.


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=144496


Gratismakeup - Där du får presentkort phttp://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=180009å smink i alla möjliga butiker. tex Make up store, kicks även NELLY. Här kan du även göra mer än sammla poäng. Hitta vänner och chatta mm.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=180009



Gratisskor - Det finns inget bättre än skor! Skor är en kvinnas bästa vän, och du får aldrig nog utav dem. Aldrig! jo, gratis skor! Här får man presentkort på sko butiker. tex Nilsons, Din sko mm. Enkel och bra hemsida.

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=6940





Hoppas att du kommer att njuta lika mycket som jag gör !

=)

Skola..

Ännu en skolvecka.. Men det börjar flyta på bättre nu än förut. känns bra! Jag har rätt mycket nu att kämpa ikapp men jag har en plan så det lär gå bra!

Jag har träning idag, sköönt att få träna av sig lite. men jag lär få träningsverk.. =) spec när det är Henrik som tränar oss.

Helgen har varit trevlig.

Nästa helg blir det ju valborg, än så länge har jag inte några planer men det kommer väl. skönt med en lite längre helg.


Ohh, snart.

Nu är det ju så att jag och Annche är helt tokiga i dem hära gratis sajterna. Den som är mest aktuell idag är Gratisbio.

Skit bra! Tänk snart kommer vi sitta på bio utan att ha betala ! :D skit nice.

Det är inte många poäng kvar till min första biljett, och enkelt har det varit. Det enda man behöver göra är att gå in på sidan och klicka på länkar eller på erbjudande, vad du nu känner för att göra, och sedan har du fått poäng och vips så har du en biobiljett.

Om du inte vill ha en biobiljet så kan du även välja presentkort på kläder mm. Allt finns på en och samma sida. Bli medlem du också så kan du få gå på gratis bio med mig och Annchelie ; D

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=144496

Kemi, Spanska och Engelska.

Två dagar och tre prov. Hovva.

Jag sitter och pluggar som ett djur.. Jobbigt men det måste göras. Känns faktiskt riktigt sköönt.
Skolan går bättre faktiskt och jag har börjat våga ta tag i saker, tror att jag har vuxit som människa nu på sistonde.

Men gud vad jag saknar att ha tid till saker.. Hästarna är ett stort sådant exempel! Saknar Marielle och Mirre å alla barnen och hela atmosfären i persön. Jag vill ha sommarlov, jag vill ha sommarlov, jag viiill.  även bara att kunna sova på kvällarna, inte ligga och tänka på hur mycket jag har att göra i skolan. Det har blivit så sen på sistonde typ 12-01 Jag är så trött =( Längtar tills det är över.


Måste även skriva:;

Ääääntligen! Äääntligen kommer Rise Against till Sverige!!! WOOW!!!

Ska du med? 13Augusti, Way out West i Göteborg.
Inget kan stoppa mig! jag kommer att stå där framma no matter what! (typ*)  Yeeay.

=)

Back on track.

Jaa, nu har jag haft min första träning. Gud vad skönt.  Det var ett bra beslut att börja träna Trupp Gymnastik igen. Men det var tufft, jag kommer att ha en helt sjuk tränings verk imorgon :( 

=)

RSS 2.0