10-02-28

Idag har varit en seg dag.. Har upptäckta att jag inte lagt upp några roliga bilder på senaste. Skärpning!

Just nu är det hockey på Tv Kanada-USA har ingen aning om vilka som vinner.. Jag vet inte ens vilka jag vill ska vinna. Men jag känner vibbar av domarfjasko då två av domarna är från Kanada..

Matchen här hemma igår gick bra. Riktigt bra faktiskt. Men i slutet tappade dem och det var tur att Modig var lite grining..

Jag är lite tom i skallen nu så det blir nog inte längre än så här..


// Frida

10-02-27

Frida is the handyman !

Japp, nu har vi börjat riva här i dusch/bast rummet hos Erik. Vi knackar kakel och river tapeter och ojj vad det går undan. Det är bra att få jobba med Erik nu på det här sättet för jag är en renoverings tokig en som älskar att fixa och dona och ha mig. Och jag har elltid tyckt att Erik är lite ohändig eller som vi säger här uppe, har tummen mitt i hand, Men nu har jag fått se attt det inte stämmer och vi jobbar faktistk väldigt bra tillsammmans hittils inge bråk eller diskutioner.

Mina skador hittils:
ett skrap sår-på tummen
Blå märke på smalbenet (gjort av kofoten)
2 brutna naglar
märke i pannan av skyddsglasögonen!


Jag är en riktig hårding. HAha.

Igår  var Kusin Martin här och vi hade det riktigt trevligt. Vi hamnade in på samtalsämnet om tjejer/killar som skär sig. Och från de så började vi mäta ärr. Grabbarna visade ärren dehade på benen från mopparna, jag kontrade med mitt lilla ärr på läppen som jag tror att jag fått av nå slangar eller liknande från sjukhuset,
grabbarna fortsatte att visa ärren de hade på knogarna från att vara arg och slagit på saker. Jag kontrate med mitt ärr på knogen som jag fått när jag städade akvariumet.
Grabbarna fortsatte att visa ärren de hade på pannan och liknande. Då tog jag esset i rock ärmen och drog upp tröjjan blottade mitt ärr på min mage och sa "20cm, cyckelstyre" Och grabbarna blev tyst, och suckade. Ännu en seger av Frida!! WOHOO

Det var en liten raport från idag. Ikväll blir det nog Hockey! Det ser jag fram emot.!!


// Frida

10-02-25

Hm, nu är jag rätt less. Varför är tjejer som de är?

De anser att ärlighet varar mest, ett en vän som man kan lita på är de bästa.

Men sen när de får höra sanningen så blir de stötta och sårar en utav deras vänner en så är de arga på varandra en vecka och sedan blir de vänner igen. Jag förstår inte?

Jag har nog aldrig varit en tjejevän typ"" om man säger så, mest för att jag faktiskt inte förstår mig på dem.. Det låter konstigt men killar är mer vettiga. De säger som det är, de ringer tillvarandra när de vill hitta på något och de accepterar att alla inte tycker som de. 

Ne, nu ska jag inte gnälla för jag är inte bättre själv, men jag önskar att jag umgicks mer med mina vänner.

Min syn på vänskap ska vara åt båda hållen, man ska ha sina egna synpunkter även om det blir en diskution, båda ska ringa och bry sig om den andra, man ska vara ärlig och veta vad som är okej att säga och vad som inte är okej. 
Bara lite jag tänkt på idag.


Nu har lovet börjat och jag ser framemot att vara ledig lite, plugga och mysa med pojken min. Passa på att umgås med mina vänner och drömma mig bort i böcker.

Jag ska även en sväng ner till farsan också.. Det är vad som händer just nu.


Gud vad sugen jag blev på att baka! Mums. Istället för att göra läxorna.. Eller jag hinner nog båda? Vad hade livet varit utan optimism?

// Frida

10-02-25

Ja, nu är lugnet över och jag har fullt upp igen. Precis som det ska vara. Men tyvärr hinner jag inte träna idag, så jag kommer nog åka imorgon och springa en stund. Idag ska jag på Sushi dejt med tjejerna i klassen. Vad jag längtar! Super trevligt och super gott.


// Frida

10-02-22

Ojj vad jag är hurtig.. Idag blev det Indoor walking och sedan Power Yoga. Super skönt

10-02-21

Igår var en rätt tung dag. men nu känns det bättre.

Erik är fortfarande borta, suck! Men kommer som tur är hem ikväll och ska sova med mig, det ska bli härlig eftersom jag har vant mig att alltid ha han här trängandes i min säng, blir det så tomt sen när han inte är här..
Idag ska jag gör om mitt rum! Eftersom jag har förstått att jag blir nog kvar här längre än vad jag hoppats på så då måste jag göra det bo vänligt. För det är det icket nu!

I Fredags hade jag och Hanna fredags mys och såg på "min stora Grekiska semester" Helt Okej tjej film! Åt godis och drack cola. Det har faktiskt varit en chips fri helg! Jag är stolt! Men jag har slarvat med frukosten då ätit onyttig frukost men jag ska bättra mig.

Nu sitter jag och skriver en massa, igentligen onödigt, bara för att jag inte har något roligare att berätta, just nu är allt rätt tråkigt.. Jag får hitta på något roligt snart!

// Frida

10-02-19

Hejhej,

Iveckan har det varit fullt upp och jag har inte tagit mig tid för att sitta vid datorn. Men nu är mitt nya liv på G.
I måndags var jag på gymet och sprang 30min och körde lite lätta mag övningar.
Igår var jag på gymet igen och körde 45min Indoor walking och sedan 30min power core. Super skönt!! Men sedan så hade min buss just gått så var jag tvunget att gå hem så jag fick ytterligare lite motion.

I uppsala var det super härligt och trevligt! Vi kom dit på Torsdag, åt lunch och knallade på stan. Mysig stad med gammla härliga hus. Vi åt god middag och sov gott. På fredag åkte vi till stockholm där vi gick drottninggatan. Sedan gick vi till gammla stan och fikade på chokladkoppen. Jättte gott! Jag drack en vit choklad dryck, som var jätte god, den hade smält vit choklad i sig. Sedan gick vi på gallerian och åkte tåg tillbaka till uppsala. På kvällen åt vi Sushi, super gott med lite nya sorter som vi inte har här hemma. Lördag så ville Erik fortfarande gå på stan, så jag fick offra mig ;) På Söndag åkte vi hem på morgonen.

resan var super trevlig och jag hade inget att oroa mig för.


Annars har det inte hänt så mycket runt omkring mig, just nu läser jag "om jag kunde drömma" (Twilight) Och drömmer mig bort. Önskar att det var på riktigt. Varför är det så att alla böcker och filmer ska få upp vårat hopp om att det finns den dära perfekta kärleken ( vid första ögonkastet ) Då den andra partnen gör allt rätt och bara charmar en så att man blir alldelens knäsvag.  Nu pekar jag inte ut Erik på något sätt, men i verkliga livet måst man jobba mycket hårdare än så och sen finns det de dagar då den andra gör allt fel. Men det är oftast bara vi tjejer som tycker så de dagar då vi är lite extra griniga. Det undrar jag, varför skriver de inte om de i böckerna? Lite mera verklighet. Men då hade ingen läs de eftersom de inte var så där drömmande som får vårat hopp om perfekt kärlek..


// Frida

10-02-16

Fet tisdagen! Mums..

Imorse var det underbart.. Eriks klocka ringde utan att vi skulle upp den tiden så vi stängde av den och jag somnade om, 45min efter så ringer min klockan och jag tryckte på snooz. Men då var jag så trött så jag tog mig inte upp, jag kunde inte ens öppna ögonen. Jag var så trött. Så jag stängde av alarmet som ringde efter 8min. Jag tog mig verkligen inte upp, sedav vaknade jag lite halv igen efter en halv timma och Erik frågade om jag inte ska gå upp och jag ställde klockan på halv 9.  Den ringde och jag tog min inte upp nu heller... Jag var så slut men då steg min prins upp och gjorde frukost och kom ner och väckte mig och satte mig upp med kuddar bakom ryggen och en filtallrik i handen och satte på ett avsnitt av Sex and The city. Super gulligt! Han var så gullig och hjälpsam hela morgonen så även om jag försovit mig 45min så kom jag inte försent =)


Helgen har varit underbar. Jag ska skriva mer om det ikväll för nu ska jag springa på lunch.


// Frida

10-02-13

Ett kort inlägg från uppsala:

Här är det super trevligt. Jag och Erik springer på stan och shoppar. Igår var vi i Stockholm, fika och shoppade. Vi fikade på Chokladkoppen som min syster tipsade om, ojj vad gott det var! Jag drack varm vit choklad, i den hade de smält vit choklad så gissa om den var god! Jag har köpt lite kläder, ett par skor, lite smink och ett par jeansleggings. Äntligen äger också jag ett par ;) bara 1år efter alla andra..

Men imorgon är det hemfärd vilket känns tråkigt för jag njuter verkligen utav det här. Det var så länge sen jag och Erik hade tid för att umgås med varandra på det här sättet, att göra något annorlunda med varandra. Annars blir det lätt att det bara blir det där vardagliga, äta middag, jag pluggar, Erik ser på TV eller åker på träning och sedan sover vi tillsammans. Det är svårt att förklara men jag tror att de flesta par försåt vad jag menar. Jag längtar tills sommaren då det nästan bara händer en massa roligt.

Här syns asfalten ? Japp, det är skumt. På vägen hit till Eriks farfar så frågade vi taxichaffören om ett tips på ett mysigt fika ställe. Hon tipsade om ett fik som man kunde sitta ute på, vilket vi tyckte lät jätte mysigt eftersom att solen sken. Men hon ansåg att idag är det nog för kalt det är ju faktiskt -5 grader (och sol) Jag och erik som precis lämnat -18 grader skrattade.. =)

10-02-10

Imorgon bär det iväg!! Då blir det storstan nästa, fjollträsk som vi norrlänningar säger. Allt är packat och klar och väckaren är ställd på 06.45. flyger åker 10.25 SKÖNT!!

Jag har tänkt så mycket på den här resan hur länge som helst och nu blir det utav :O imorgon OMG!

Haha, resfeber.


Jag har så mycket jag vill köpa en massa fina saker.. Men jag vill spara så mycket pengar som möjligt. Så vi får se hur det slutar =)

Jag kommer att ta bilder och kanske tilloch med göra ett blogg inlägg från uppsala =)


// Frida

10-02-09

Jag vill:

Ha en iphone

Ha en egenlägenhet, i ett mysigt gammalt hus med lite slotts kännsla. lägenheten ska ha högt till tak och vara mysig men med stora fönster.

Bo under en period i en större mysigare stad

Ha en ny bättre dator

Jobba med ett roligt jobb för en stund, modell, bloggare (som nu fast med läsare ;) , eller i en mysig  butik inte långt ifrån min lägenhet i min nya mysiga stad

Gå klart gymnasiet idag! eller väldigt snart typ om en timma. Jag är rätt less på att bara plugga hela tiden.

Åka utomlands och få en massa D-vitamin.


Men ikväll blir det samma som vanligt. Plugga, sedan ska jag packa för jag ska ju faktiskt till storstaden på torsdag =)


// Frida

10-02-08

Idag har varit en rolig dag, skolan, mys med Erik, sedan mys med Sara.. Riktigt trevligt att få vara social och umgås med nära och kära.

På torsdag åker jag och Erik till Stockholm och uppsala. Jag måste säga att jag ser framemot det och är väldigt nervös. Jag ska träffa Eriks farfar, det kanske inte låter som en stor deal men Erik har suttit i flera månader och pratat hur fin hans farfar är och att han kommer att tycka om mig.. Men visst känn ingen press? Det kommer säkert gå bra, hoppas. Annars blir det en låång helg.. HAha ne


Lite bilder från Alstars i lördags. :








// Frida

10-02-07

En sådan underbar dag!

Kort om igår: Tjejrna gjorde jätte bra ifrån sig, trots några missar så kom de 3:a jag är så stolt!
Kvällen spenderade jag på alstars, trevligt men dåligt med folk och inte så många som jag kände. så det blev en tidig kväll och en härlig natt sömn efter att hållt igång hela dagen och kvällen.


Idag så åkte jag och Erik ut med skotern i det underbara vädret. Soligt och bara -10 grader.
Vi for en lång sväng runt byarna och sedan tillbaka. Sedan kom Martin och så for vi till hans stuga och grillade burgare. Sedan badade pojkarna bastu och jag tog en tupplur. Jag är då nöjd med denna dag.  :)












Härligt va?


// Frida

10-02-04

Jaa du. Just nu så sitter jag och skriver på biologin och fixar och trixar.

Jag var förbi på Lush idag och köpte en ansiktsmask och sedan världen godast doftande bad bomb, Space Girl!!

Och jag kikade lite på våra 2 alla hjärtans dag paket vi har två stycken:



Inget säger Jag älskar dig som det här paketet. I med en förlovningsring och ge det bästa paketet din kvinna kan få.  Lite mera "vuxet"



Men här har ni det ultimata som vi kallar det "pökpaketet" i detta paket finns det bara produkter som ska göra din kvinna lite extra kärleksfull (Kåt)!!

Bara ett tips.

Annars är det bäst ett fint halsband, snygga lite extra dyra (om man har råd) underkläder. Eller bara bjuda ut på en dejt med god mat, massage, tända ljus ni vet hela kittet.

Det får oss tjejer att smälta.

Ne, nu ska jag göra klart det sista och sedan läsa Om jag kunde drömma.


// Frida

10-02-03

Hejhej.

Igår var en rätt dålig dag.. Jag kände för en förändring i mitt liv. Visste inte riktigt vad jag ville eller hur jag ville. På kvällen längtade jag att få prata med Erik men han är sjuk så han ville bara sova.. Så imorse när jag vaknade så satt jag fortfarande och tänkte på det, sedan gick jag på stan under mitt hål och hittade VÄRLDENS snyggaste skor och kavaj. Skit snygga!! Efter jag köpt de så var det precis som om det var de jag hade behövt hela tiden. Solen lyste och påminnde om att våren kommer.. snart..  Och alla i klassen var extra pratiga och spralliga, men det berode nog mest på att våra 5 lektioner vi har på onsdagar blev bara till 2 =) Lycklig!!

Nu ikväll väntar mig träning och genrep innan tävlingen i helgen. Tävlingen kommer att hållas på hälsanhus och börjar klockan 12.20. Ingen inträdes avgift! Kom och kolla och stötta mina tjejer och mitt gammal lag att kämpa om en plats i UT-riks!!

Här kommer bilder på mina jätte snygga köp. =)









Men men, tillbaka till verkligheten och skol arbetet..




// Frida

10-02-02

Ojj, vad det händer saker nu! Ni skulle bara veta.. Eller så inte.

Just nu befinner jag mig i en period då jag börjar tycka att allt är rätt tråkigt. Men nästa helg åker jag och Erik till Stockholm och hälsar på hans farfar i Uppsala. Det blir roligt. Super mysigt!

Det som är "veckans händelse" är att tjejerna ska tävla nu på lördag. Det är mycket spännande och jag är väldigt nervös..


Nu ska jag skriva biologi arbetet om DNA och RNA.

// Frida

RSS 2.0