Ego

Det började med att jag skulle borsta tänderna och stor och väljde mellan olika tandkrämer och upptäckte att det stor "för vitare tänder" på nästan alla.. Jag började tänka att det finns nog ingen tandkräm som det står "Renare och hälsosammare mun" När jag fortsatte tänka så tror jag inte att dem skulle sälja så bra eftersom människor inte bryr sig så mycket om hygien bara deras tänder blir vita.

Tänk så fåfänga vi människor är!

Sedan bestämmer jag mig för att blanda alla tre tandkräms märkerna. De kanske blir 3ggr så vitare då? ; )

Jag fortsatte att borstatänderna och började dagdrömma som jag alltid gör när jag borstar tänderna. och jag kom på att dem allra flesta dagdrömmar jag drömmer är om hur jag får en karriärr utan att behöva göra någon egen insatts.. Eller hur allt kommer att lösa sig igenom en liten grej, utan att behöva göra något. T.ex. att man upptäcker att man har fel i ryggen och efter att få den bra igen så åker alla ens komplex bort. Att ryggen hade varit anledningen till att dem var som dem var.

Är vi människor så lata att vi drömmer om framgång och vårat ideal utseende utan att göra någonting?

Visst alla vill lyckas och kunna trivas med sig själv. men då får man kämpa!
Livet suger men acceptera det! är det inte bra så lös det !


Man måste försäkra sig om att man gör rätt innan man gör fel

Jag har alltid undrat vad jag vill bli när jag blir stor. Alla tror att jag kommer följa min systers fotspår och bli civilingenjör. Men icke jag har alltid varit anorlunda än henne när det gäller karriärer och tanke sätt.
Hon har alltid velat skapa saker, någor stabilt och stort.
Jag har altid velat göra saker, göra något avgörande och stort.


Det slog mig vad jag ville göra bara för några veckor sedan. Något som jag alltid har gjort naturligt. Som jag alltid har gjort.
Jag vill bli ledare utav något stort. Tex ploitiker, jag skulle vilja leda något så stor, ha lika stor makt som Hittler. Kunna få folk att lyssna på mig samma som han fick. Fast då ska det handla om annat absolut ingen utrotningshotande utav en människa. Det han ansåg var en slags art. Alla är just en och samma sort även vad man gör eller tror på. Men jag tycker då däremot att människan är ett hemskt slag. Vi är alla samma idioter, glöm inte det!

Alla har vi sårat någon som vi själva har blivit sårade, alla har vi blivit hatade som vi hatar. Glöm inte det sekunderna innan du ska göra något avgörande.

Nej, det ska handla om det som är i kris. Miljön. Allt som är världs hotande. Jag vill få människor att lyssna så mycket att det blir ändring.

Men till en början så vill jag bli coach. För Luleå hockey. Jag har varit på en enda match och jag såg mycket som jag ansåg kunde ändras på och göras på ett annat sätt. Ett bättre sätt till och med. och det mesta handlar inte om deras spel. utan deras tekninker vinklar och framförallt kemiska lösningar. Saker som jag kommer på som bara flyger upp i min skalle men jag vet att det är 100% rätt. Sjukt va ? att man kan tycka så mycket om något som man inte kan ?

Jag är ledare just nu för en liten tjej grupp i trupp gymnastik. Skit roligt är det! Men många mina ideér är lite för äldre så jag får vänta med dem. Men jag gillar att kunna se hur dem utvecklas utav ålder och våran hjälp. Och hur glada dem blir när man träffar dem på stan =)

Jag vill göra stora avgörande saker. Inte sitta och lyssna på en massa genomgångar om pooositiva joner, eller om att formeln för att 46 uppöjt med 0 är 1 därför att just hon säger det. Jag trode att lärarna på gymnasiet skulle vara mycket mera engagerad i sitt ämne och fängsla en i deras ämne. Men nee, dem är till och med mer utbrännda än på högstadiet.

 Jag har upptäkt att jag fått så mycket tycke om saker och ting. Varför vet jag inte.

Aajaa, God natt för andra gången ikväll. Nu måste jag verkligen sova innan jag blir jätte grinig. Ska först bara ringa och säga godnatt till Tobbe så att jag kan sova .


<3

Hjäälp

Jag vet inte vad jag ska göra.. Jag är less, jag är less skolan så in i hvete. Jag vet inte vad jag ska göra för att orka med? Jag blir knäpp och tokig och jag exploderar snart.

Jag har läst textil som estetiskt val vilket jag tyckte var det roligaste kursen jag har läst under hela höst terminen. Men nu på tisdag är den slut, måste även tilllägga att jag fick MVG på min korsett jag sydde så om jag får något annat i slut betyg kommer det bero på mina stickade sockar som jag gör som handverksplagg. Måste även tillägga där att jag aldrig har stickat något, mormor försökte lära mig för många år sedan men hon blev så arg på mig som aldrig fattade hur man gjorde. Jag varnade min lärare att jag är hopplös men hon lyckades men hon sa att hon faktiskt hade total förståelse varför min mormor gav upp.

Den kursen gjorde min tisdag så rolig. Nu vet jag inte vad jag ska se fram emot? Idrotten är rolig men det är sista lektionen på Onsdag, vilket gör det jobbigt att orka hela dagen.

Kemi - helt okej men som vanligt långa genomgångar och lärare från en annan dimension. 
Matte - Läraren har förstört min passion för matte tyvärr
Engelska - Helt okej men jag hatar grammatik och tydligen är det ingenting annat än gramatik i gymnasie engelska..
Svenska - Har aldrig riktigt hittat något som gör mig intresserad utav det men det löser sig alltid.
Histora - Jag är som sagt ingen genomgång fantast så nee, inte så intresserad
Idrott - Roligt
Spanska - Jag var tvungen att göra extra saker för att få G i 9an vilket gör det 100000ggr svårare för mig nu när det är meningen att jag ska kunna språket så mycket att jag kan börja med gramantik mm. har gått rätt bra om jag pluggar nästan varje dag.
Men under dem senaste veckorna innan och efter jullovet har våran lärare varit bort så vi har haft vikarie.. Jag klarar inte utav vikarier.. Jag blir anti så fort jag hör att vi ska få det. Beror nog på att vi hade 14 olika lärare i spanska under 7-9 och då har jag räknat alla över 2veckor.. Och jag är less på att ha diskutioner om ifall det heter en hus eller ett hus? Om man ska ha en vikarie i spanska och ska lära sig språket vore det ju bra om man fick en lärare som kan svenska.

Efter skolan orkar jag inte göra något.. mit liv blir bara tråkigare och tråkigare..

Just nu vill jag ut och springa bara springa. så långt och fort jag kan utan destination bara springa. Som Forrest Gump!

Mamma tipsa om att jag ska leta efter något som jag verkligen tycker om och hålla fast vid det.
ska försöka.

Någon som har något mer tips?


Aajaa, nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen.

Ja, nu är julovet över,

Rätt skönt faktiskt, mest för att jag slipper jobba =P

Jag har varit ledig i totalt 6dagar under hela lovet
och imorgon har jag varit graden värre sjuk i 3veckor jag har haft feber i kanske totalt sju dagar inte i sträck men till och från..
Jag är riktigt ledss på att alltid vara sjuk..
Och nu har jag även smittat både mamma och Tobbe. Känns skönt för då får jag sälskap =P

Men nu börjar dem dagliga rutinerna igen och då kommer jag nog må mycket bättre.
Väntar även på att jag ska få mina kläder som jag har beställt från HM.

Igår var jag och Sara på hockey och kollade på Dennis match Asplöven vs. Stil. Tyvärr förlorade asplöven med ett poäng, men det var länge sen jag hade så roligt! Efteråt gick vi till kvantum och köpte frukt grönsaker och dipp. Mums!

Jag börjar bli väldigt rastlös, jag kan inte träna, inte rida, orkar just vara på skolan. När jag blir frisk då jävlar.

Men nu ska jag sitta och titta på criminal minds =)

RSS 2.0