10-11-30

Hej bloggen!

Jag lever och mår bra, nu!

Sista tiden har varit upp över öronen mycket och jag har bara blivit hängingare och hänigare. Har inte fått sova ut varken på helger eller veckodagar. Så imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon och sov ut och känner mig som en ny människa igen. Ska bara försöka bli av med alla mardrömmar så att jag kan sova normalt.

Men, back on track, hihi så fort jag tänker så pirrar det i magen och jag längtar till stallet. Jag blir galen, i morse satt jag och babblade på om ponny hela morgonen.

Har kommit igång med mit projektarbete och ser framemot slutproduktion!

Har även köpt massor med julklappar. Jag vet inte vad det är med mig och jul men jag är verkligen tokig i julklappar. Jag älskar att ge bort dem. I år har vi en tävling i vem som slår in finast klappar, mellan mig och Erik. Man vinner äran, och iår är reglerna ändrade så att man måste ha slagit in det själv. Erik vann nämligen förra året för att han slog in saker i hattboxar. Även om jag älskar hattboxar så vill jag ha en lite mer fair fight.




Bilder som jag tagit och inte laggt på bloggen. Sista bilden så vet jag inte riktigt vad fotografen gjorde men söt är han i alla fall.


Nu vet ni att jag mår bra och inom kort kommer vara mitt vanliga jag, förhoppningsvis.

// Frida

10-11-25

Alldelens nyss var detta en vanlig torsdag, nu är den fylld med hopp och glädje. Det får mig att känna mig alldelens pirrig och tjejig! Tack J..


// Frida

10-11-24

På sista tiden har det hänt grejer, för mycket grejer! Jag har drömt mardrömmar varje natt. Men jag vet dock inte om nattens dröm räknas som det men jag var på ett sjukhus som hade blivit gisslan taget och de berättade till oss att dem skulle avrätta en person, och jag bad och bad och gjorde allt för att de skulle avrätta mig! offra mig för alla andra..
hehe, hoppas att jag inte sa nått i sömnen och skrämde Erik allt för mycket.

Idag har jag haft syster mys och hängt hos min storasyster hela dagen. Vi har lagat mat och "chillat", måste inflika att min syster är jätte duktig på att laga mat. Speciellt mat med thailändsk smak, min mat med andra ord! Så jag gick inte hungrig från matbordet inte.


Det börjar kännas som att jag från att kråla börjat kunna ta mig uppåt och nu börjat krypa igen. Hoppas det fortsätter!



// Frida

10-11-22

Varför skulle inte livet kunna vara lika enkelt som Godkänd/Inte Godkänd ..
De senatse veckorna har det varit rätt mycket i skolan, nu är det mesta över men då har man kvar den stora lasten av det man inte prioriterade då det fanns viktigare saker. Till exempel att räkna matte när man har fysikprov snart.
Så det försöker jag hinna ikapp just nu..
Men sen får man en liten inlämnings uppgift, låt säga en sammanfattning om August Strindberg, och då lägger du allt åt sidan igen och sen ger du dig f*n på att göra den här uppgiften så bra som möjligt för så högt betyg som möjligt. Och efter alla timmars arbete och du känner att nu får det duga så ska du skicka in detta arbete.
Och där står det just över "lämna in" betyg: "godkänd/inte godkänd". Med andra ord, gjord/inte gjord. Så då blev det massor av onödig tid i att läsa om och fin putsa.. Men man kanske får en guld stjärna i kanten? Hoppas!

Det får mig att tänka på, varför är inte allt så enkelt?
Förstå så mycket tid man hade sparat på att kämpa efter det dära VG eller MVG?
Och inte bara i skolan.

Diska                  Godkänd/Inte godkänd
Skotta snö           Godkänd/Inte godkänd
Göra läxor           Godkänd/Inte godkänd
Förhållande          Godkänd/Inte godkänd        
Klä sig snyggt      Godkänd/Inte godkänd
Dricka alkohol      Godkänd/Inte godkänd        
Bra föräldrar        Godkänd/Inte godkänd       

Förstå så mycket tid vi skulle slippa på att analysera och betygsätta hur bra eller hur dåligt det är ? Och det man blir Inte godkänd på kan man hålla sig bort från på en gång! Problemet är dock vem som ska utvärdera en..

Hehe, men ni fattar min poäng?



// Frida

10-11-18

Ikväll väntar träning och sedan Bio med co, Harry Potter! Ska bli jätte roligt att få se hur dem har gjort det, framför allt var de har avslutat denna del och där sista delen ska fortsätta. !

Hihi, i morse så satt det två små flickor i bussen och pratade med varandra,
De konstaterade om det var barnen som fick bestämma över föräldrarna så hade det varit föräldrarna som fått gå och lägga sig tidigt och de som fått se på vuxen filmer.
Sen fortsatte det att prata om filmer, jungeldjuret Hugo, har du sett ättan eller tvåan?
Fick lite flashbacks då när jag och sara var i den där åldern och visste precis hur livet skulle bli när man blev vuxen. Och nu 12 år senare så vet jag ingenting alls..

// Frida

10-11-17

Ikväll är jag "barnvakt" åt Maya. Hon har hjälp mig att städa och vi har varit på en liten kvälls promenad.
Med att hjälpa mig att städa så har hon rivit sönder alla mina lösa pappaer i små bitar så att nu måste jag verkligen städa..
Hon brukar inte göra så, men hemma hos "moster" då får man göra som man vill. Tydligen..




// Frida

10-11-16

jag måste säga hur otroligt roligt det är att blogga nu! jag får bara fler och fler läsare för varje dag! Tackar!
Om ni vågar så får ni jätte gärna lämna en kommentar med var ni är i från och kanske eran  blogg?
Jag blir ju lite nyfiken!



// Frida

10-11-15

Sov morgon i morgon och det betyder filmkväll ikväll!
Först har jag massor med läxor att göra, på sista tiden så känns det inte som om jag gör något annat?
Men jag tog "min" (läs mammas) röda rallybil och sladdade på den halkiga vägen till Erik.
Så det blir myskväll ikväll!

// Frida

10-11-15

Något som bara jag lyckas med!

Jag vaknade fixade mig och när det var dags att börja gå till bussen skulle jag packa ihop mina böcker. Då har jag ju självklart lyckats städa undan dem någonstarns så jag hittade dem inte. Men det fick vara, jag var ju tvungen att skynda mig till bussen. På med kläderna och öppnar dörren och där far bussen förbi! Fasiken...  Så det var inte meningen att jag skulle till skolan idag. Jag letade reda på böckerna, som låg i väskan som jag höll på att packa ner alla mina grejer i ? Jag fattar inte, lovar att dem inte var där när jag tittade!

Så jag ställde klockan och sov 1 timma för att gå på nästa lektion. och då lyckas jag försova mig !!! Hur lyckas man?
Så jag surade och gick på stan en stund, träffade på min syster som jag gick med ett tag och hon övertalade mig att gå på min sista lektion. Så så var min morgon..


// Frida


10-11-14

Idag har jag haft fullt på schemat, så nu på kvällen så tog jag det lite lugnt och badade badkar och såg film. Super härligt!



Twiligth! grabbarna har vägrat att se den med mig så nu fick jag se den själv :)



Måste säga att jag har nog den snyggaste önskelistan!


// Frida

10-11-13

Bilder från min "gamla" mobil:

Pussande ponnyn, stackare. Jag har inte varit där på hela veckan :(

Halloween

Maya lät inte syrran måla sina naglar ifred. (Maya ska göra allt som syrran gör!) Så då fick Maya också en målad nagel och oj vad nöjd hon var av uppmärksamheten.

Jag och Linnea på Labet, ingen av oss passade i blått så vi skippar kemist yrket!


Ni som undrar hur jag är i verkligheten, jag är: lycklig, romantisk, kärleksfull och passionerad.



// Frida

10-11-13

Idag var jag och hämtade ut min Mobil, jag kanske inte nämnde det men eftersom jag var den första kunden som kom in i Elgigantens nya Megastore så fick jag en mobil! Perfekt eftersom min gamla har börjat tjorva.
Så här är den:


Den var inte så "dyr och med jätte många funktioner" Men jag är super nöjd! :D


// Frida

10-11-13

Vilken vecka!

Jag har pluggat tills jag somnat och stressat för provet. Skänt att det är över nu!
Vi var även på Idols genrepetition på torsdag kväll, det var jätte roligt!
Sen har jag varit på Elgiganten invigningen och var först in! Efter 3timmars köande..
Igår kväll var jag och Erik ut och åt, sen hälsade vi på syrran och hennes E och såg Idol. Lite roligt var det när man visste hur allt skulle gå till.

Lite Egobilder från systemen






// Frida

10-11-10

Jag vet att om man bara läste min blogg kunde man tro att jag är död, eftersom jag aldrig uppdaterar. Men ärligt! Jag är så nära död man kan komma just nu.. Förmycket plugg i skolan.. Har inte gjort annat än pluggat sen i söndags.

Imorgon väntar dock lite roliga äventyr. Välbehövt!!

// Frida

10-11-08

Hm, funderar på att beställa lite olika saker från den senaste HM katalogen som kom i veckan. Det finns en jätte fin långklänning där som jag funderar på .  Men jag vet inte om det blir svart el. vit. Sen kan man ju alltid kolla efter några julklappar. =)

// Frida

10-11-06

Ja, nu är det snart jul!



// Frida

10-11-06

Förutom att jag hade jätte trevligt med min vän så hittade jag lite fynd.
Bland annat voltaren gel, ett handleds skydd!, ett linne och ett nattlinne på H&M, lite smått och gott från Lush och årets första Julklapp! =)

Så nu måste jag bära in min julgran så jag har någonstarns att sätta julklappen =) hihi
Först måste jag städa mitt rum för det ser ut som jaa, jag vet inte riktigt vad. Så nu ska jag skura och damtorka med min Snow fairy. Ni vet väl att den har kommit till stan? Passa på innan den tar slut!!


SNOW FAIRY- som hela mitt rum kommer lukta :D

Linnen

Smärtstillande salva i kombo med avlastnings skydd, en gymnasts bästa vän! Nu vet jag att skyddet fungerar och är i rätt storlek så då kan jag önska mig en till andra handen!

Årets första julklapp! Undra vem den lyckliga är? :D


HAHAHA, jag läste just manualen till mitt handledsskydd. Där står det att "produkten är inte flamskyddsbehandlat. Undvik tempratur överstigande 120grader" ååh, vad bra jag att jag läste det för nu kan jag ju undvika att sätta handen på ett sådan ställe. ??


// Frida

10-11-06

Förra veckan så skulle jag på en träning visa tjejerna hur de skulle göra, jag upptäckte att jag hade glömt handledskyddet men visade ändå. DUMT gjort! Jag kände på en gång hur handlederna pajjade. HAr haft lite ont sen dess men kört på ändå. Så igår när jag var i stallet så upptäckte jag hur sjukt ont jag har. Men jag lindade skyddet hårt och då gick det bättre. Men inatt har jag knappt kunnat somna för de dunkar som bara den och så fort jag rört handen har jag vaknat. Så idag blir det smärtstillande på handleden och vila.

Idag ska jag gå på stan med en gammal barndomsvän. Vi har alltid firat påsk tillsammans och haft roligt.

Hoppas jag får med mig nått fynd och massa julklappar hem =) Ja, jag har redan börjat köpa dem för sen jobbar jag ju hela december så då hinner jag inte.

// Frida

10-11-05

Hejsan bloggen!

Nu börjar jag orka med att ta tag i världen igen. Jag har inte orkat med varken datorn eller något annat.

Ni kan få lite bilder från Halloween!






Jag var en docka för de som inte förstod det =)


Som sockan på julafton, say mama!


// Frida

RSS 2.0