10-03-30

Idag har jag gjort prov, som gick åt skogen!
och fick tillbaka prov som fick mig att sväva!

Idag har jag tagit en avslappnings bad super härligt! Igår var grannens katt helt tokig och skulle kela och kela så att jag inte kunde komma in i huset och sen när Erik kom så såg den till så att vi inte skulle kunna åka utan kela med den.



Mitt härliga bad!


Tror du de var nå skum? å rosa vatten. och luktatde underbart med vanilj!

Jag har även träffat resten av Eriks släkt och överlevt =) Tror Ida tog bilder på Erik och mig. om de är bra? Ne, de är de aldrig.. Absolut inte för att Ida tar de utan för hennes bror kan inte sluta göra grimarser på bilder..  men vi ser om vi hittar någon hyffsad.

God natt!

// Frida


10-03-28

En tuff helg!
Ja denna helg har krävt sin energi, men den har även bjudit på många roliga händelser.
Fredagen bestod utav ett skönt tränings pass då jag joggade 5km och sedan pluggade jag och tog en lång bastu!
Sedan var det dag för träning och kaosen började. Tävling snart och för lite gymnaster. Men efter många telefonsamtal under helgen har det nu äntligen löst sig!
När jag kom hem från träningen väntade Erik på att få hjälp med en härlig middag han förberett. Jag kräver inte mycket men lite ansträgning då och då. Och det här var på en riktig hög nivå.

Jag blev bjuden på:
Älg kalvfilé
Potatisklyftor  Hemma gjorda
Ett glas vin
Vitlöksbröd
Hemma gjord sås
Sparris omlindad med bacon, men det bjöd jag mig själv på ;)

Det var jätte mysigt, vi åt i ljuset av levande ljus och bara pratade och njöt av maten.
Avslutade kvällen med att kusin Martin kom förbi och grabbarna fick välja en film som vi sedan såg. Perfekt!

Lördagen började med telefonsamtal, stress och förvirring. Sedan gick vi på stan en stund och for sedan och tittade på äldretruppens fristående som var jätte coolt!!

På kvällen ringer min syster och bjuder oss på middag. Jätte gott, bra film och trevligt sällskap!

Resten av kvällen satt jag och nötte data spel ;) även i morse. Sedan träning och nu har jag gjort bort en massa administrativt och ska nu städa rummet läsa läxor och sova!

Lite bilder från helgen:








Hatar min kamera när den gör så där med bilden



// Frida

10-03-25

Jag vill till sommaren!!
Jag och Erik pratade igår om eftersom alla våra framtidsplaner blev annorlunda nu så får vi nog skippa vår utomlands resa till hösten och ta den nästa år. Och då ska det då bli Thailand! Fast sen jag hörde att det kommer ormar ur avloppen så är jag inte lika sugen. Varför betyder andra länder andra djur också? Alla som känner mig vet min galna fobi för ormar.

Imorgon planerade jag och Erik en härlig skoterutflykt. Eftersom det nu senaste veckan har varit varm och solig. Men nu började snön falla och de har lovat en massa snöfall till imorgon. Så vi kanske åker och tränar.


Men jag vill verkligen utomlands, lämna stressen och tankarna och bara åka och lägga sig i solen och värmen. Drömmen hade varit att åka med en massa vänner och Erik.



Titta så härligt.

// Frida

10-03-24

Ja, jag lyckas då alltid. Imorse när jag och Erik gjorde frukost så började jag prata om lite intima saker och babblade på högt och tydligt eftersom vi var ensamma hemma, trodde jag iallafall. För Erik började skratta efter ett tag och pekade på Idas öppna dörr och frågade, visst vet du att hon ligger och sover? Hon måste ha sovit djupt för att missa det dära. å gud! Stackars flicka. Det där var verkligen inget man ville höra om sin bror. Vad pinsam jag är!!

// Frida

10-03-23

Den enda anledningen till att det blir ett inlägg är för att datorn var på..

Jag kan då stolt berätta att detta inlägg kommer hamna under kategorin " i stallet ". För idag har jag varit och ridit. Jippie. Jag red en ponny som var alldelens vit, super söt var han. När jag såg han så tänkte jag, och sa högt, att jag kommer att känna mig som Gandalf. För att hästen var så vit och fin. Men när vi väl var och red så kännde jag mig inte som gandalf, jag var helt enkelt inte lika cool. Jag hade ställt fel mina stigbyglar så ena var längre än den andra, men när jag väl var igång så ville jag inte börja tjorva. Sen var jag så svag i musklerna så efter endast ett varv genom byn så gav vi upp..jag var ur svettig. hehe, men det blir längre nästa gång.. jag lovar


Nu ser jag fram emot en lång natts sömn.. och en härlig träningsvärk.

// Frida

10-03-21

Idag har jag inte gjort vad som hade behövts göras. suck!

Så istället så försöker jag tänka på annat.  Snart ska jag sätta på Sex and The city och drömma att jag vore framgångs rik och bodde i storstaden och levde livet. Men framför allt så hade jag velat ha skorna, och kläderna! en flicka kan aldrig få nog utav skor.

Jag och syrran hade en riktigt härlig bastu kväll och nu är mitt hår som ett riktigt ängla hår. Men det tråkiga är att så fort jag går och lägger mig så kommer mitt hår att plattas ut och göras till nått tråkigt dött som bara hänger ned..

Så här ser mitt hår ut nu..



Så om jag kommer ihåg att ta kort på det imorgon ska jag lägga ut det för att visa skillnaden.

Men nu blir det sängdags godnatt.

förstår inte varför det blir så där utav kameran, med bilden

// Frida



Efter bilden:



// Frida

10-03-20

Lonley, im so lonley..

HAha, just nu är jag då det. Jag sitter hemma i min säng och nöter datorn på en lördag kväll. Ja, det låter då som mitt tråkiga liv. Erik är på krogen och roar sig, jag är bara trött och utmattad och vill bara sova. Tror att jag blir sjuk.

Men en glad nyhet är att jag har hittat den lilla svarta sladden så nu kan jag ladda över bilder från mobilen =)


I Uppsala, så sjukt söt




Min och eriks bakverk. =)


Erik och Pepsi hos pappa i umeå




Våra prov i kemin, sjukt nice fällning i rör 3.


Mitt konstverk på matten, jag ritade upp lite olika varv och längst ner har ni annas crach.




Söt maya på jobbet idag =)


Vill ha, med stora bokstäver.

// Frida

10-03-20

God morgon.

Igår var det en mys kväll och vi somnade nog innan 12 kanske är vi lite pansionär aktiga.. Men skönt var det.
Erik ligger och sjunger brevid mig om att han vill ha frukost. Vilka ljuva toner.

Idag ska jag jobba på Lush, jippi!
Sedan ska jag på taco kväll med mina gymnastiktjejer. Super roligt! De kommer nog bli annorlunda att träffa de nu när jag inte skriker på dem och säger vad de ska göra. Hihi

Ne nu börjar Erik bli olidlig..

// Frida

10-03-19

Vad är det för dag idag ? Eriks födelsedag! Grattis älskling<3 Ha en underbar födelsedag.

Idag har varit en anorlunda dag, gått på stan och surrat med en massa folk utan att tiden har verkat gå så snabbt. Men även tråkiga nyheter, ingen bal för mig inte. Vissa föds rätt och andra föds som mig, och sedan går det bara utför. Tro inte att livet ska vara som en uppbjuden dans på rosor, du upptäcker rätt snart att det blir en rätt ensam dans i leran. mests troligtvis har du inte tid att dansa.

// Frida

10-03-18

Ja ni..

Idag ska vi ha ute jogging. Det är kallt! det håller på att börja snöa! och det är halt! Perfekt! men på något sätt ser jag fram emot att jogga 7km, brännandet i kroppen och sedan känslan efteråt.

På kemi lektionen som jag hade nyss föll mitt förtroende för lärare. Jag bad om hjälp om ett tal jag inte förstod hur jag skulle börja. Läraren kom och satt och hmm:a och ööh:a ett tag och sedan gjorde han det! Det värst möjliga, han tittade facit? Om det är det som är lösningen kan jag göra det själv. Man tror ju att de kan sitt jobb.. Suck

Igår var jag även och övningskörde. Och jag verkar ju hamna i alla situationer. Igår körde plisen efter mig en bit, tror ni jag var nervös? Sedan körde någon idiot rak ut i vägen när jag och en bil från andra hållet var på tok för nära. Vad gör jag? Hänger mig på Tutan för att visa att det inte är okej! Kan erkänna att det var snäppet för kaxigt. Men rätt är rätt och fel ska straffas.


// Frida

10-03-17

Ja nu börjar det bli dags för sängdags. Imorgon har jag matte prov, det lär ju gå.... åt skogen. Jag får prata med läraren och förklara situationen. Orkar inte ens tänka på det, blir så stressad.

Jag måste byta ringsingnal när Erik ringer för jag blir så sjukt rädd varje gång. Det börjar jätte häftigt med värdens gitarr sound.  Just nu har han Lars Winnerbäck - blåa ögon

NE, nu ropar sängen mitt namn.

// Frida

10-03-17

Såg nyss när jag läste igenom mina inlägg att jag glömde skriva om den internationella pi-dagen. Ni vet talet pi, 3,1415926535.. ? Jag var med i en tävling där man skulle komma ihåg så många decimaler på pi som möjligt. Eftersom jag glömde att plugga under helgen så blev det att rå plugga in siffror på måndagen. Jag kunde över 250 st men under tävlingens gång fick jag självklart hjärn släpp och kom bara ihåg 156st. och sen ett hack och sen de övriga.. suck! Men det hade inte spelat någon roll om jag hade kommit ihåg de eller inte för mer än min egna skull eftersom vinnaren kunde 725st decimaler, syrran var då nöjd att jag inte vann för då hade hon haft värdens nörd till syrra.. Men jag älskar sånna där utmaningar. Får se om det blir en revanch nästa år.

Jag hamnade även med i tidningen ;)


Bilden är tagen från NSD

Hihi ni ser håret i hörnet ;)


// Frida

10-03-16

Blä, jag blev jätte stressad och upptäckte hur otroligt mycket jag har att göra i veckan och satt och fungerade hur jag skulle få det att gå ihop. Ja, tanke förmågan slog in och jag har sovit jätte konstigt i natt. Och på morgonen tog jag mig inte upp ur sängen när jag sedan vaknade var jag alldelens blöt i svett.. Feber.. jippie. Men jag satte mig och började plugga och fick en hyffsad start. Sen kom Erik hem och gjorde lunch till mig, tittade även febern. Men jag har en viss effekt på feber termometern så den vissade 35.6 Vilket är rätt långt i från feber. Men så testade Erik den och han hade just 35 grader och kom just hem från idrotten så han var varm.. Alltså konstaterade jag feber.

Jag försökte att sätta mig och plugga igen men det gick inte, var trött och ingen ork. Somnade och sov säkert över timma. Efter det var det dags för middag och sedan hem på en gång. Och det var nu det är dags för mitt hårda pluggande eftersom jag har prov på torsdag och inte hinner plugga imorgon.. Men nu har jag gått och ätit ännu en gång och håller på att somna.. Vad är det med mig? Jag brukar få sånna här symtom ibland tror det är stress relaterat.

Kollar på dating in the dark, gud vad roligt det verkar. Jag får helt enkelt spärra in Erik i ett rum och släcka lampan? =) haha



Är så sjukt less mit hår. Blä! Färgen känns så guldig med orange ton.. Och längden är hemsk! Det är inte jätte långt eller någon snygg klippning heller för den delen. Utan det bara hänger. Varför? jo för att jag har velat låta det växa ut inför balen och liknande. Rykten går om att de ska ändra balen och tjorv så känns det nu lite splittrat om jag ska göra något med det eller bara låta det hänga som ett dött djur tills maj som var planerat. Helst hade jag velat klippa det kortare en rakare frisyr och göra det ljusare med en kallare blond.

Så här på ett ungefär:




// Frida

10-03-14

Idag kom hornen i pannan fram. Jag var och övningskörde och nån j*vla idiot la sig i arslet, och när jag släppte på bromsen så började jag rulla bakåt.. Hann få stop så det hände inget men idioten lämnade ändå inget utrymme så de var bara att dra en rivstar. Hur i h*lvette tänker man när man ser att det faktiskt står "övningskör" visst jag fattar att det är roligt att göra en nervös men det där kunde faktiskt kosta dig dina framlysen idiot!

Igår var jag och Hanna och pluggade på kulturenshus. Det var effektivt. Hockeyn var hemsk, min syn så är det ett tränar fel. Då luleå har haft samma speltaktik i flera månader och det vet motståndarna så de trycker bara till dem i sarjen(?) eller bryter passen hur lätt som helst. Dåligt roger!

Annars är det aldrig ledarnas fel! ;)

Kvällen avslutades på Allstar. Ja, jag orkar inte ens berätta. men jag var skötsam men resten.. Jag orkar inte ens tänka på det. Men det är skönt att det finns karma

I veckan har jag skolarbeten, som vanligt. Men en massa mer roligt väntar. Jag förklarar efter veckans gång.

// Frida

10-03-12

Jag vill börja med att säga tack till alla komentarer, roligt att se att folk faktiskt läser min blogg =)


Idag har jag varit på skolan, skrivit veckans prov, haft träning, och lagat middag.

På kvälls sidan var Paulina förbi, Super trevligt! vi delade en cider och åt lite gott. Och snackade en massa. Roligt med en tjej kväll, vilket var riktigt efterlängtat.

Imorgon ser jag fram emot en flitig plugg dag på Kulturens hus, med Hanna. Vad ska ni fördriva tiden med på eran lördag? något roligt kanske? Haha.

På kvällen blir det hockey, en riktigt viktig match, spännande. Jag har tyvärr ingen rolig bild att bjuda på och jag har fortfarande inte hittat den lilla svarta sladden. (efterlyses)

// Frida

10-03-11

Jag sitter och kollar på gammla bilder från "stor datorn".

Tänkte bjuda på några =)


En jätte gullig bild jag fick av Sara med en massa fina verser och liknande =) Brukar ta fram det då och då för att titta på hur vänskap kan leva så länge.


Min frisyr=)







haha, jag och Lundströmer! vilka tider!


Då jag fyllde 13år













många utseenden har man haft under dessa år..

// Frida


10-03-10

Jag har en väldigt tråkig känsla i kroppen. Den är blandad med sorg för någon annan och dåligt självförtroende för mig själv. Just nu känns inget så bra. Iblan blir jag som en känslo svamp, suger åt mig alla dåliga känslor som jag kommer över. Från TVn från allt.  Just nu är jag så. Lika att sova och vänta på en bättre dag.

Jag har lite bilder som jag ska lägga in på datorn från min mobil men min lilla svarta kabel för att överföra med, är borta. Helt borta.

Ne, nu ger jag upp ska bara läsa igenom frågorna till provet på fredag och sen god natt, jag är så himmla trött!




// Frida

10-03-10

Jag är i eld och lågor.

Sitter och lyssnar på mitt farvorit band Rise Against och kom på att de skulle komma till Sverige denna sommar igen. Så Jag kollar deras hemsida och upptäcker att de ska spela på West Coast Riots största scen i Göteborg. Ja, Vilka ska med? Vi bokar tåg biljetterna på fredag den 19/3 så får vi sjukt billiga biljetter!  Det är bara att höra av sig för jag ska dit!! Det var helt galet i Augusti när jag och oskar var och såg deras först spelning i Sverige på trädgårn på Way out West i Göteborg. Men vi missade tyvärr helt deras spelning i stockholm, synd. Men jag är sugen på en till nu 17 juni. Perfekt tid och ja, jag är i eld och lågor. Hör av er ju fler ju roligare!! 



// Frida

10-03-09

Ja, en riktigt effektiv dag har det varit.. Jag har gjort bort och skickat in min bokraport som skulle vara inne först imorgon. Det är inte ofta det händer att jag skickat in innan sista dagen. Men det betyder inte att jag inte har varit klar med de då.. Ibland.. =) Så fort jag skrivit klart så sprang jag och Erik och kollade sista perioden Luleå-södertälje. Roligt att Luleå vann, en efterlängtad seger.

Jag har även inhandlat 2st skit snygga jackor. Se bild. Och pappa skickade lite bilder från helgen: även min nyttiga frukost som funkade jätte bra, inte hungrig på dagen och inte uppsvält efter heller:







Peppis började frysa så han fick låna husses skoter jacka, tror ni han var nå nöjd?






Mina närmaste 13veckor till skolavslutningen..

// Frida

10-03-09

OMG!!


Ja, nu ser min framtid rätt klar ut. Jag ser min närmaste tid som galet  och tokigt och jag ser ordet utbränd simmar runt i min kristallkula. 

Vi har prov varje vecka fram till skolavslutningen. Det är inget jag skojjar om. Helt allvarligt! sedan har vi ju flera olika inlämnings uppgifter. Jag kommer inte klara utav det. Jag kommer att måsta sitta på kulturenhus hela våren. Ska skaffa en säng där..


Nu blir det musik terapi och planerar vardagarna från och med nu..

vakna 8.00
skolan 9.30-9.50
träna 1-2 timmar
hem
äta 25min
skolarbete intensivt 4timmar
SOV!

Nu inleder jag ett It förbud!

// Frida

10-03-08

Ja, resten av dagen har varit både positiv och negativ. Jag var och tränade och såg fram emot en jogging tur men jag han springa i 10min och sedan hade jag sån himmla "håll"/"mjält hugg" så jag var tvungen att bryta. så det blev gym övningar, vilket jag inte är så jätte positiv till. Men jag fick stretcha iaf. Sedan gick jag och Hanna och solade. Jätte härligt och skönt att bli fräsh. Mamma kom till stan och vi gick och kikade lite på olika kläder och jag hittade två skin jackor och en jeans jacka som jag la undan. Även ett par skit snygga leggings från Lindex med hål på sidorna.
Jag lyckades flörta med mamma så att vi gick och åt på Waldorf, där de var super trevliga och man kände sig lite som VIP. Maten var OK men jag har ätit godare där. Men helheten var jätte bra. Trevlig service och helt okej mat.

Men efter det har det gått utför. Haft alldelens för tung väska så jag har ont i ryggen och nacken. Jag var yr när vi kom hem, men det gick över. Sedan så skulle jag gå och tända lamporna i huset och när jag kom till min lampa i sovrums fönstret så exploderar lampan, blixtrar till och slocknar igen. Jag blev så rädd! Jag ramlade baklänges och höll på att börja gråta och ringde Erik. Men Anders var sen den som hjälpte mig att hitta rätt säkring att starta igen. Erik skrattade åt mig och konstaterade, som jag har gjort flera gånger idag, att detta inte är min dag.


Ikväll står skolarbeten på listan..

// Frida

10-03-08

Ja, det är officiellt. Jag vaknade i morse och visste att jag skulle hata den här dagen!

Missade bussen för att jag inte kunde springa för att jag hade så tung väska. 
Det slutade med att jag inte gick på lektionen, var förbi mitt gammla jobb i stället.
Gick på stan lite grann och sedan tillbaka till mitt gammla jobb och köpte en Latte.
Bestämmde mig för att gå till skolan.
På vägen dit höll jag på att blåsa bort, blåste in i en man på stan ( förlåt )
Sedan började det snöa, samtidigt som det var sol och blåste som bara den.
Det tog inte lång tid förän snön blev till hagel och med vindens hastighet blev det till rena hagelskott spridning. AJ!
Jag funderade flera gånger om jag skulle skita i skolan och vända gå på gymet och sedan sätta mig och plugga någonstarns.. Men icke jag fortsatte..
Hissen var sönder så jag fick gå upp i trapporna med en förbannat tung väska och sned rygg..
Var rätt less och skulle starta spotifly för att slappna av, DÅ FUNGERADE INTE SPOTIFLY men jag gav det några försök innan jag skulle resa mig och åka hem. Till slut så gick det. Men jag hatar fortfarande den här dagen och jag har inte höga tankar om den men jag försöker faktiskt att göra det bästa utav situationen!

Jag får ibland sådanna här dagar och då brukar jag faktiskt skita att åka till skolan. De händer inte ofta! Men nu är jag faktiskt bättre än vanligt men långt ifrån duktig eftersom jag sitter på fysiken  nu och bloggar..


// Frida

10-03-07

Nu är lovet över och alla läxor man skulle göra ligger fortfarande i en hög på bordet.

I helgen har jag och Erik varit i umeå och hälsat på Pappa, super fint väder och härliga skoterturer. I onsdags såg vi "Alice i underlandet" super häftig film men med dåligt innehåll. Riktigt bra gjord men väldigt konstig på samma gång. Se den själv för att få en egen uppfattning. ! =)

Lite bilder från veckan!  :




Haha, jag är faktiskt född i lejonets tecken =)



I bussen på väg till umeå







Super fint väder på väg ner. Tror ni jag njöt av den först soliga OCH varma dagen denna vinter?


// Frida

10-03-02

Vilket väder idag alltså! Snöstorm..

Men idag har jag och Erik bakat, utan att bråka den här gången. Det är det enda vi inte har kunnat göra, för varje gng börjar vi hacka på varandra. Men den här gången samarbetade vi utan problem ;)

Vi bakade en "glass tårta" Super gott! Men det blev väldigt mycket så vi var tvungna att ringa förstärkning. Martin kom gladjeligen och åt upp resten.

Efters det så gick vi ut och skotta snö och grabbarna hoppade från taket ner i snön. Söta de var =)

Men när vi väl kommit in gav jag efter och godkännde att vi såg på en skräckfilm. DUMT GJORT! så nu blir det en sömn lös natt. Jätte äcklig film, blä!

Så för att kunna tänka på annat s ska vi se lite disneyfilmer så fort Martin kommer hem från MAX.

// Frida

10-03-01

Frida- Fullt frisk..

Ja, nu är det sjunde gången i rad jag går till läkaren med diverse symtom och får diagnosen fullt frisk. Men allt kan inte sitta i mitt huvud? Det går inte, det kan inte vara så att jag hittar på symtom för att få uppmärksamhet. Jag fattar inte, hur kan det vara så fel men ändå så rätt? Är det som mamma säger, att jag jämt förstorar upp saker? Men varför blir jag då inte lättad utav att få veta att jag är "fullt frisk". Ge mig någon diagnos förutom hypokondriker?!

Just nu mår jag sämre efter jag varit hos läkaren än innan, dels för att jag börjar tro att jag är psykiskt sjuk när jag tydligen går och inbillar mig en massa seker, och dels för att hon som skulle ta blod prov på mig var världelös. Det gjorde as ont, men skönt när det äntligen var över. Men Nej, vänta. Då hade hon glömt att hon skulle ta två prov så då var hon tvungen att sticka mig igen i andra armen, mer stressad än hon var första gången. AJ!

Jag känner mig lite som hon som jag såg på Tv4 fakta. Hon hade varit till läkaren som bara sa att hon var frisk. Men hon gick upp 35kg utan att äta, läkarna sa bara åt henne att sluta äta. hon tränade ännu mera och åt så bra hon bara kunde.  Men hon gav aldrig upp och forsatte och till slut tvingade hon läkare att undersöka tills det hittade något. Och då hittade de en tumör i hjärnan på henne som orsakade alla symtomen och gjorde så att hon la på sig så mycket vikt. Undra hur glad hon var sedan när läkarna som sa åt henne att sluta äta fick reda på det.

Ikvälls ska jag nog träna. Längtar tills att få träna av mig.

// Frida

10-02-28

Men innan jag har skrivit klart det här inlägget är det säkert 10-03-01..

Just nu är det riktigt deppigt, riktigt!  (eller kanske mest bara ångest)

Erik bjöd mig på balen för några månader sedan, eller det var nog redan i sommras, han var ute i god tid för att jag skulle få god tid på mig. Men nu är det inte helt säkert på om jag får gå eftersom jag inte fylt 18år då..

Men nu har jag tittat på klänningar och tanken var väl att jag skulle sy en.. Men, när jag opch Erik tittar på lite mönster tycker han att allt, jag tyckte är fint, är fult. Så redan där kände jag att varför ska jag gå med om han ändå inte kommer tycka att jag är fin..

Men nu har jag suttit ikväll och tittat lite mera på nätet.. Men jag får bara sämre och sämre självförtroende när jag sitter och tittar på alla vackra klänningar. Jag hatar mig själv just nu, jag är så opropotinell. Jag kommer inte kunna ha en axelbandslös klänning, eftersom jag inte har brösten att hålla upp en sådann klänning.. Så jag ska ha en med axelband och så vill jag ha breda axelband och fin urringning.  Sedan då? jag hade helst velat ha en tårt klänning.. Men med lite mindre volym. Har jag klänningen tajt i midjan kommer den ändå att stå rakt ut pågrund av min rumpa och höfter.. ÅÅh!!

Redan här hade jag stor lust att ge upp.

Men då hittade jag en perfekt klänning med fin urringning och jätte snyggt öppen i ryggen, men pga min hudsjukdom ( vad allvarligt det lät? ) alltså mina vita "leopard" fläckar som jag har över hela ryggen och magen förstör det.. Så det kan jag inte heller ha..

Så nu har jag ännu mer lust att bara ge upp, Erik kan gå med någon som faktiskt kan vara fin på en bal, eller åtmindstånde bestämma sig för någon klänning..

Tänk, sedan behöver jag ett par skor, och det kommer att bli väldigt svårt (!) eftersom att jag är bara 5cm kortare än Erik så kan jag inte ha högklackat. Vem vill ha en tjej som är längre än han på bal fotografierna?? Så nu ska jag försöka hitta ett par fina platta skor..

Jag hade tänkt att spara pengarna för en bal frisyr till nästa år då jag ska gå på min egna bal, Men hur fan ska någon som inte har erfarenhet ta hand om det här kråkboet? (smeknamnet på mitt hår, som jag haft sen jag var 13..) Det gör som de vill, och nu när jag vet hurdan frisyr jag vill ha så ser jag det som omöjligt.


Just nu är jag less, och jag kan inte sova för jag har väldigt mycket oro i kroppen..

Mitt "äta nyttigt" gåt åt helvette. Chips och dip igår, idag en egen gjord hamburgare med: Brieost,salami,lök,purjolök,ketchup och burgare. Flottig va? Men ojj vad gott det var !

Lite bilder som jag tittat på:
Bilderna har jag tagit från google och jag ber om ursäkt om det är någon bild jag inte fick ta!!



En sådan urringning kanske?



Önskar att jag kunde ha!



Tårtklänning


Frisyren jag vill ha, förutom alla band och grejer




På balen i 9:an, där jag står i mitten. Den enda som har långklänning. Även med rött hår! Syrran fixade en jätte snygg frisyr på mig, ska hitta mer bilder på min andra dator.. där har jag dock axellösklänning.. Men med bh-band under, snyggt..


God natt!

// Frida

RSS 2.0