10-01-31

Sista dagen i januari. Denna månad har varit både lång och kort.. På ett skumt sätt.

Idag har jag varit på träning. Jag tog även ut till varven så nu sitter jag och har migrän. Ursch. Så istället för någo vettig text bjuder jag på några bilder jag tog igår, observera min rockabilly!








Erik satt som vanligt och nördade NHL.. =)

// Frida


10-01-30

Igår hade vi spel kväll. Jätte trevligt! Det var med hela familjen och respektive ;) haha Vi spelade Bezerwizer. Rekomenderar!

Idag har jag jobbat, som vanligt. Det var bra med folk.

Nu när jag kom hem så skickade jag ut sms till några av mina vänner för att höra vad som händer, men ingen har svarat! Vad är det för nå? Dissa Frida dagen?
Men men inte för att jag är bitter men sen hade jag en romantisk middag för 1.. Jag satt och åt kykling, som jag mest troligt vis kommer att få samonella utav, och broccoli. Mums.. Varför den blev "romantisk" var för att jag tände ett ljus.. Ja, jag erkänner, jag är sämst på att laga mat.

Ikväll ska jag och Erik hitta på något mys, eftersom ingen annan vill ju vara med mig. Inte för att jag är bitter..
Haha, nee. Så får det bli en tidig kväll och upp tidigt imorgon och åka på en skoterutflykt.


// Frida

10-01-29

Dåligt med uppdateringar i veckan, sorry..

Men jag har faktiskt legat hemma och varit sjuk. Jag har mått jätte dåligt. Men nu är jag väl hyffsat frisk.

Ikväll ska jag träna barnen, sedan vet jag inte vad som händer.. Imorgon jobbar jag, roligt värre =)

Jag har inte direkt något roligt att skriva eftersom jag har varit sjuk.

// Frida

10-01-25

Ååh, vad skönt med träning.

Jag och Ida var på Indoor Walking och körde hårt! Jätte skönt! Super härligt och nu käner man sig så himmla fräsch. Precis som att man har hur mycket tid som helst kvar på kvällen. Skönt! Nästa tränings pass blir nog på Torsdag. Längtar faktiskt redan

Skolan går bra just nu. Jag ligger före i några ämnen och lagomt i andra. Det känns skönt. Gäller bara att hålla det så här.

Ojj, vad det planeras saker här runt om kring. Men nu först och främst så ska jag och Erik till Stockholm och Uppsala. Längtar att få lite helg lov och få uppleva lite och har trevligt.

Annat som planeras är:
Utomlands i maj
Lägenhet i höst


Mer tror jag inte att det var faktiskt, det känndes så mycket alldelens nyss?. Sedan är det ju allt det vardagliga, pluggande och så.. =)


Ne, nu ska jag skriva om mitt biologi ämne. DNA och RNA !

// Frida

10-01-24

Oj, vad länge sedan jag skrev ett inlägg sist.

Det enda jag har gjort under förra veckan var att plugga. Jag har bara pluggat och pluggat. Inget annat intressant. Jo, Paulina fyllde år så vi var hos henne och fika. Trevlig!

Och jag har faktiskt inte så mycket annat intressant att berätta om veckan som varit..

Igår var vi på pub kväll i byn Brändön. Jätte trevligt var det. Men det blev bara en kort sväng. Igår låg jag även och i sängen och drog mig så länge som möjligt. Det var länge sedan jag kunde det. Men jag var tvungen att gå upp efter ett tag för så hade vi fristående läger med tjejerna. Och OJ vad duktiga de var!! Riktigt duktiga och alla kan fristående mycket bra så det var svårt att kunna välja 8st som skulle dansa det nu på den här tävlingen.

Idag har jag varit på husvisning. Vilka fina hus det finns!

Jag har även lite nya ideér på vad jag vill bli. En designer som gör om i hus och butiker. Hade varit häftigt. Sedan vet jag att jag hade en till idé men jag kommer inte ihåg den nu.. Sedan vill jag ju bli politiker och kunna styra världen så som (ursäkta!) Hitler. Nu tänker de flesta att jag är sjuk i huvudet men ne, inte med hans synpunkter utan med hans sätt att tala, att få folk att lyssna. För jag hade lätt gjort världen bättre och mer miljö vänligare.. ;)

Mm.

Ikväll ska jag ha träning med tjejerna som vanligt. Roligt! Sedan ska jag nog bada badkar, och plugga lite mera.  Sedan lär jag ju börja möblera om mitt rum, nu när jag har fått en massa inspiration.

// Frida




HAha, Nanoq är och hälsar på här hemma. Och för 2min sedan så åkte Mamma och Anders iväg och handlade. Nanoq får inte vara på övervåningen, men så fort de lämmnar huset och jag är här hemma så kommer han upp och vill bli kliad bakom örat och sedan går han ned igen. Det är väl en sådan där "bara för att jag kan" grej. Samma när de åker till jobbet på morgonen när de har sovit över så är Nanoq bakom min dörr och sjunger tills jag öppnar. Ibland får han till och med sova i sängen( men det sänger jag inte till mamma! ) men han är ju rätt stor.. (typ som en björn) så då får jag inte så mycket plats..



10-01-18

Redan måndag igen.. Helgen över på nolltid.

Haha, igår var jag och Erik till kvantum och skulle köpa chips och dip. Men när vi väl kom dit så var all gröddfil slut, när vi kom till chipsen så var det inte så mycket kvar där heller. Men när vi tittade på dippen så var det inte många sorter kvar.. Riktigt dåligt utbud. Haha, de måste ha varit en riktig chips helg för Luleå ihelgen. Alla som lagt nyårslöften har nog klarat sig tills nu.. Haha.

Det var som när jag och Oskar var till Göterborg på Way out West och all vegetarisk mat var slut i hela Göteborg. Haha, vi fick leta över hela stan innan vi hittade något. Eftersom Oskar är vegetarian.


Usch idag väntar det en lång plugg dag. Eftersom Jag har Matte C nationella imorgon..  Vill helst inte göra det. Jag känner mig så sjukt pressad och stressad inför det. Sedan är det bara 3Matte kurser kvar. Matte D+E+ breddning, sedan är det klart färdigt färdigt.
Skönt.


// Frida

Kärlek

Ja vad är kärlek? Jag och Hanna kom in på det ämnet och funderade på att, om kärlek är pirr i magen hela tiden ligger vi dåligt till..

Men i bilen på vägen hit, till Erik, så fortsatte jag att fundera på det. Och jag kom fram till:

Kärlek är när ens partner sätter på sätesvärmarn för att han vet att du alltid fryser och tycker om att ha på den. Det är när han kan texten på dina favorit låtar. När han sätter ihop en bilskiva som ni båda tycker om. Det är när ni båda sitter och sjunger till gammla rock klassiker. Det är när han kan stå och ta all skit du slänger på han för att sedan ge dig en puss och säga hur mycket han älskar dig när du har PMS. Det är när han har tömt diskmaskinen när han vet att du inte kommer hinna. Det är när han kommer med din handväska/handledskydd fast det är femtioelfte gången du glömmer det. Det är när du vet att för varje dag som går kommer du att veta att han gör sådant för dig och du gör sådant för han. Det är när du känner dig tacksam för varje dag du är med han, även då han sjunger falskt (so pumba-pumba stand by me..)

Det är när han kommer med ett glas vatten innan ni ska sova och ber att du slutar blogga och kommer och lägger dig i hans famn.

Nu ska jag gå och lägga mig med min kärlek, god natt!

// Frida

10-01-16

Idag har det varit mer folk på jobbet, roligt! Det brukar bli så himmla segt annars.


Igår såg vi ju avatar, den var faktiskt inte så jätte bra. Super bra början men när kriget kom så blev den gränsen till riktigt kass. Jag vet inte riktigt, kanske var det för att man fått så höga förväntningar utav den eller ?.. Jag hade då överlevt utan att se den.


Ikväll kommer HPTF (hanna panna tok fia) Och vi ska laga middag och ha en tjej kväll. Mysigt värre! Sen får vi se om jag sover hos Erik eller hemma ikväll. För imorgon ska vi gå på hus visning med Eriks familj. Riktigt roligt, speciellt för att det är bredvid mig :) Vad roligt det hade blivit om vi blev grannar!


Här kommer lite fler bilder från igår:

Erik:


Frida"Men sluta se så allvarlig ut, le nu!"


Frida " äh, vi skiter i det"





// Frida

10-01-15

Fredag. Det är dags för fredagsmys. Ne! det är det inte för nu ska jag på träning, sedan middag och bio =)

Jag och Erik tog en härlig promenad i vintervädret, här får ni lite bilder:








Mer bilder kommer nog efter träningen

// Frida

10-01-14

Torsdag, usch. Det var ingen rolig dag idag, mensvärk och väldigt trött.. Men jag måste ju berätta om igår.

Jag gick ju till Frissan, och blev jätte nöjd. jag har fått en super fin färg i håret och sedan en fräsch klippning. Super fint blev det :)


Eriks smyg bild av mig..





Jag var även igår och köpte silver schampoo på Lush och även lite andra produkter till håret.

Så nu ser min Lush trave ut så här:





Och sedan hittade jag en cool funktion på min mobil =)


HAHA


Snart kommer Erik hem och då ska vi åka hem till han och jag ska försöka plugga lite. Men jag tror att jag är för trött.


// Frida


10-01-13

Usch, vad jag inte tycker om prov. Jag kan förstå ett kapitel hur bra som helst men så fort jag gör ett prov så går det så himmla dåligt.. Jag fattar inte? Och det värsta är att man aldrig har en chans att få högre betyg än de man gör ifrån sig på prov. =(


Som jag skrev igår så var jag väldigt trött och det var jag, men själv klart kunde jag inte sova.. Ont i höften igen och allt annat. Jag kunde verkligen inte sova.. Så idag är jag måttligt trött.

Om 2 timmar och 55 minuter ska jag klippa mig. Å vad jag längtar! Och ny och fräsch färg, slippa den här gul aktiga färgen.. Hoppas Elisabeth har någon ide om hur hon vill göra för jag vet faktiskt inte alls vad jag vill.


det var inte länge sedan jag var mörkhårig..


sen blev jag less och erik fick slinga mitt hår blont.


Rödhåring och raklugg..



Nästan svart..


den färgen jag har nu!

Fortsättning följer...

Nå har man gjort många förändringar under sin tid.

// Frida

10-01-12

Idag har varit en lång dag. Jag har hunnit med mycket. Jag var på skolan på morgonen. Sedan åkte jag och Erik hem till byn och bytte om till skoter kläderna och for ut på en skotertur till örarna och köpte festis och ölkorv. Så fikade vi och åkte hem igen. det var lagomt kallt och solen sken. Riktigt mysigt.

efter det har jag bara pluggat och pluggat.. Effektivt var det, så nu är jag förberedd inför provet imorgon.

Nu ropar de här uppe att det finns glass. efter det lär jag somna i soffan. Erik kommer att få bära mig till sängen. Är så trött..

// Frida

10-01-12

Tisdag..

Måndagar är helt klart värst, på tisdag tänker man inte så mycket på att det är tisdag utan mest bara glad för att det inte är måndag längre. Onsdagar tycker jag inte om, jag har alltid de jobbigaste schemat då, blir alltid sjuk på en onsdag, mest frånvaro på onsdagar, nej onsdag är inte min dag. Torsdag då? den är också en sådan där tom dag för då tänker man bara att snart är det fredag.. Sedan är det fredag, och på lördag käns det redan som om helgen är förbi för så fort du går och lägger dig så blir det dagen innan måndag igen..  och så går det runt.

men det går lite fortare nu när man går i skolan faktiskt. Och våren går ju alltid snabbast.. Och det blir ljusare.

Idag ska jag plugga inför Fysikprovet imorgon, jag ska gå igenom det sista och sen sätter jag mig och spelar dataspel. Inget stressande och inget snabb intvingande med formler, utan bara ta det lugnt och försöka komma ihåg så mycket som möjligt.


Imorgon ska jag klippa mig!! Jaa, åå vad jag längtar. Jag går till Elisabeth på Blond och hon är den enda som får röra mitt hår. Jag har aldrig blivit besviken på hur hon har klippt eller liknande. Hon är väldigt duktig!
Jag lägger upp en bild på resultatet sen!

// Frida

10-01-11

Oj vad jag har varit duktig idag! Jag har varit på gymet med syrran, först indoorwalking. skit jubboigt, Effektiv träning! Sedan var det dags för Power yoga, och självklart var det mycket benstyrke.. oj vad jobbigt det var. Men jag har lovat mig själv att om jag inte har träningsvärk (kommer att ha) så ska jag på ett nytt indoorwakling pass med min gammla lärare A-K och det kommer att vara jobbigt!

Haha, jag och syrran var på ett pass med henne för ett tag sedan och syrran blev förbluffad över hennes energi och hur mycket hon skrek och peppade. Och när jag tänkte efter så var hon även så på lektionern! "Kom igen nu, 10min kvar d hinner ni med 5st matte tal, kom igen!" Duktig var hon och jag lärde mig mycket! Hon har varit den mest inspirerande lärare jag haft.

men, efter träningspasset blev det Sushi, mums, och sedan en tjej bastukväll. Jag, Mamma och syrran. Riktigt trevligt hade vi!


Ne, nu ska jag göra "minst 6 Fysikuppgifter på 30min, Kom igen nu"

// Frida

Rise Against är tillbaka i mitt liv!

Yes, precis så är det faktiskt. Med skol lov menas även "inget mera sitta vid datorn och lyssna på musik". Så nu kan jag inte slita hörlurarna ifrån mig.. Men jag måste nog ta av mig de, eller bara sänka ljudet nu under genomgången som kommer att komma. Men sen på igen! Det är som en drog jag inte kan vara utan.

Och nu sitter jag och tänker på när jag och Oskar var ner till Göteborg och lyssnade på de LIVE.



// Frida

10-01-11

Ja, nu har skolan börjat igen.. Jag sitter på min första lektion och är okoncentrerad.. Suck, bra början?

Varför? jo för att min killes största dröm är att åka och kriga i Irak.. Jag vet att jag inte ska oroa mig eller tänka så mycket på framtiden, men jag gör det. Vilket jag även hade en väldigt högljud diskution med mamma igår.. Erik har alltid sagt att han vill göra utlandstjänst. Vilket jag inte vill. Men han har alltid sagt att vi ser ju sen.. Men igår innan vi somnade så började han fråga om hur det hade varit med oss om han åkte iväg. Det kände precis som om han bestämt sig.. Och nu kan jag inte sluta tänka på det..

Jag måste även säga hur roligt jag tycker det är att ha Annche i skolbyggnaden igen!! Hon kommer dock inte gå med oss men nu har jag faktiskt chansen att träffa henne oftare =) Kul tjejen!

Ne, nu ska jag svar på min 9 frågor om cellen. Som vi till och med har 2lektioner på oss att svara på. Jag tycker om de lärare som tänker som mig, mjukstart! ;)

// Frida

10-01-10

Hm, jag har fortfarande inte pluggat.. Suck, Vad dålig jag är!

Efter träningen åkte jag och mamma och handlade på Maxi och vi köpte varsin ben and jerrys, MUMS!!
Sedan så köpte vi en massa annat gott och nyttigt.

Ikväll kommer Erik, han kommer bli så sur på mig när han hör att jag inte pluggat  =(

Ne, nu stänger jag datorn och börjar plugga! Punkt! men först måste jag titta vilka pass det finns på helex imorgon.. Sen stänger jag! kanske..


// Frida



Jaa! Imorgon blir det Indoor walking 16.30-17.15 och sedan Power yoga 17.30-18.30 Perfekt men slut kommer jag att vara! Nu ska jag plugga!

// Frida

10-01-10

Hiihi, roligt det ser ut med datumet ;)


Godmorgon internet!

Idag står fysiken högst upp på listan. Sedan har jag tjej träning klockan 16.30-18.00 och efter det så ska jag fortsätta plugga..

Innan frukosten så satt jag och snokade på facebook och fick se att min Ex ska ha barn.. ? What? Stor chock. Men jag läste på hans flickväns blogg, där de skriver om det kommande barnet, att hon verkar väldigt beslutsam på att ha kvar barnet. Roligt! Men så fort man pratar med någon äldre så säger alla "stackars de". Men kom igen? Är det verkligen så stackars de? De har haft ett val och gjort ett, då tycker jag faktiskt att man ska respektera det och gratulera de istället.  Visst att ha barn när man fortfarande är ett barn är väl inte så lyckat, jag kan förstå det men alla har olika mål i livet. Vissa satsar heldre på en karriär och skaffar barn senare än andra som anser att familjen är viktigast.  Jag tycker det är roligt att de ska få barn, Grattis! Hoppas allt går bra och att samhället möter er med respekt.

Haha, det första jag tänkte när jag såg det var att jag är som han i filmen, där en tjej lagt en förbannelse över honnom så att han aldrig ska kunna träffa den rätta men efter varje tjej han har varit med så träffar hon hennes drömprins, han! jag är som han. Efter mitt första ex så träffade han en tjej och de har väl varit med varandra nu i 3år? som handen i handsken är de! och nu ska den andre få barn med sin flickvän.

Idag så vill jag faktist hylla unga mammor! Ni har gjort ett dubbelt så bra jobb än äldre mammor har, för ni har fått stå på er mot samhället och alla andra runt omkring er. Ni är väldigt modiga som bestämmer er för att ha kvar barnet. Hatten av tilll er!

Sedan så är det ju alltid lättare med utbildning och att man har fått vara ung!


// Frida

10-01-09

Usch vad jag är less på att bo hemma. Varför? Jag ska förklara, jag har ett rum som är 11.25m^2 och i detta rum ska jag rymmas med allt.. Eftersom jag har kommit upp i den åldern då jag snart kommer att flytta så har jag på något sätt fått mindre och mindre plats i huset. Jag får inte ha mina grejer någon starns.. Har jag de någonstarns så hammnar det plötsligt på något annat ställe, som förådet? undan stoppat i en garderob..

Här får ni en liten rundtur i mitt 3rums rum.



1= Sovrum
2= Garderob
3= Hårstudio
4= Sminkstudio
5= Skrivbord (Arbetsrum)
6= Förvaring
7= soffa (vardagsrum)

Det man inte ser är TV och akvariumet.

Om jag hade tvingat min mamma att bo på den ytan, som jag faktiskt gav som förslag nyss, så svarar hon bara är man ett barn så har man bara ett rum. Men fel! Jag hade 3 och hur fungerar det då att när jag då blir äldre bara har 1? hm?

Det var faktiskt så att i huset jag bodde i haparanda så hade jag tre stycken rum. Ett sovrum, ett lekrum och ett gymnastikrum. Jag hade det rätt bra ställt då, men det var ju upp till 8år och vi flyttade till Luleå.

Haha, jag berättade just för mamma om vad jag skrivit på bloggen och hon bad mig skriva, jag citerar"Frida ljuger, hon har visst ett rum till." Men sedan försvarade jag mig med att påminna vems grejerna var igentligen? (min kära syster som ger mig allt hon inte vill ha, men jag får aldrig slänga det) Och då började mamma att ge mig allt möjligt från det rummet. Soffan och soffbordet.. mm. Haha, fast besluten om att sätta dit mig.


Ne, nu är klockan halv två och jag ska upp klockan 10 och plugga fysik.. God natt!

// Frida

10-01-09

Hejhej,

ett blogg inlägg hemmifrån Sara.

Idag har vi varit på hockeyn, matchen var ok, de vann ju tillslut..

Efteråt har vi lagat mat och sedan blev det en städ kväll. Så vi har städat bort julen och in med våren här i Saras lägenhet. Det blev fint! Nu väntar jag bara på att hon ska dammsuga.. Vilket går segt.

Imorgon blir det Fysik, fysik och åter fysik! Emellanåt så måste jag till Voltarenan och ha träning med mina tjejer. Ettskönt avbrott i pluggandet.


Så jag lovar inget inlägg imorgon, men håll ögonen öppna, men vet ju aldrig!

Just nu är jag i "flytta hemifrån banor" Jag vill, jag vill jag vill! Och att ha vänner som redan har fått eget gör inte saken bättre, Suck!

Jag vill också vara fri som en fågel. Få bestäma mitt egna tvätt medel och upptäcka att mina grejjer är precis på de ställen jag lämnade de på, istället för att hitta de ute i förådet för att mamma tyckte att de var ivägen.. Ne, nu ska jag titta på lägenheter på hemnet.se eller hyres på blocket.se


// Frida

10-01-08

Usch och suck. Vilken dipp dag.. Inte dipp som i chips och dipp utan dipp som i deprimerad..

Idag är verkligen allt fel!!
Och eftersom jag är jag så blir det bara mer och mer salt i såren...

Jag och Erik var och solade idag, jag ville ha lite D-vitamin.. Det var super skönt och jätte härligt, Men självklart så har mina fläckar börjat blir mer än ngonsin och jag ser ut som en leopard på överkroppen.. Suck, kan jag inte bara få se normal ut?

Jag funderar på att tatuera ngot över, något som sträcker sig över bde ryggen och magen, blommor kanske? Jag vet att det är fel andledning att tatuera sig för, men allt är bättre än leopard mönster...


Just nu sitter jag hos Erik i Byn och nöter dator, sen kommer min kära kusin och hälsar på. Grabbarns ska väl se någon film. Jag själv måste sitta och plugga fysik.. jag har bara inte haft orken för den titigare idag.. Men det är snart bara 48 timmar kvar till skolan börjar så..

Jag gjorde hemma gjord Sushi idag. Det var helt OK. men jag åker heldre och köper än att äta min egna, måste jag erkänna!


// Frida

10-01-07

Eller ja, egentligen är det 08 eftersom klockan är efter 24..

Haha, jag sitter och lyssnar på "haj och kaka"  saknar dessa stjärnor. Man visste aldrig vad som skulle hända.
Matchen idag var så där, tyckte att de kunde göra mindre misstag och röra sig lite mer.. Men de mötte ju det bästa laget i serien. så...

Tobbe missade sin "omark" straff, men den andra, som han satte, var snygg den med! Roligt var det att se någon man kände som sköt.


Idag har jag börjat med mitt "nya liv". Jag ska träna mer och äta nyttigare, men mycket.  Jag ska bara äta chips, max 2ggr i månaden. Jag ska även sluta äta vitt bröd och liknande, jag blir jätte uppsväld. Jag ser ut som en gravid kvinna! Nu ska det vara slut med det! Idag körde jag 30min på crosstrainen, och sedan körde Erik ett litet pass med mag ocg rygg styrke. Om jag inte har träningsverk så åker jag till Helex och kör ett pass där!

Idag har det varit kallt! Men det älskade Nanoq. Han sprang och rullade sig i snön och busade omkring där.. Så jag skrattade.






Ps, jag lägger in lite bilder på gammla inlägg när jag och Erik åkte skridskor. =)  Så kika om du vill!

// Frida

10-01-06

Hejhe, nu kommer mitt "efterlängtade" långa mail. Som ni läsare(ca4/dag) har önskatt och bett om! Ha, jag kan inte ens tänka mig hur det är att vara typ "Kenza" eller någon utav de andra stora bloggarna.. HAHA

Mitt nyårs löfte var att ta tag i saker på en gång, så nu ska jag det.

Imorgon ska jag göra ett pass på mamma "crosstrainer" om det var så den hette.. På Fredag ska jag till Helex för ett styrke pass och på lördag ett konditions pass.

Imorgon ska jag även på hockeyn och hejja på TobbeO som ska skjuta straffen i andra pausen. Roligt!

Jag var igår och köpte en ny BH, jätte fin men dyr. Jag köpte den på Elinora Laura, riktigt proffisionell hjälp! Hon var super duktig och hjälpte mig med allt! Hon hade små knep för allt. Jag som alltid tänkt att jag har så små bröst att det inte spelar någon roll vad jag har för någon. Så då köper jag en hyffsat snygg billig på HM.. Men nu när jag testade en BH med bra kvallité och funktion, och vilka bröst jag fick! HAha, billigare än att operera sig iaf ;) Men jag måste tipsa det till alla som läser! Gå till en kunnig som kan hjälpa dig med att hitta rätt storlek, rätt modell och har en massa andra knep och knåp. Jag lovar, du blir nöjd!

Jag var till Elinora Laura, vid hemmakväll, mot loet. Hon var trevlig kunnig och fick en att känna sig nöjd med sig själv.


Haha, nu när jag ändå är på väg med mina uppmaningar kan ni få en till.

Ha alltid graviditets test hemma!
För hur frustrerande är det inte när man kommer på, på en fredagskväll att du inte har haft mens på länge.. Ajjdå, du har inget test hemma och kanske inte heller vågar köpa ett på ica. Då har du inget annat val än att vänta till måndag då ungdomsmotagningen har öppen motagning.. Och på de dagarna har du hunnit bli tokig utav att inte veta.. Been there, done that!
Så jag har nu på senare tid alltid ett hemma, även om jag har p-stav, man hör ju så mycket om tjejer som blivit gravid ändå så... Och jag är en utav de som inte vågar köpa grav-test i affären. Så vad gör inte en flicka då? Jag skickar Erik. Hehe, ;) Men nu var jag tvungen att gå själv.. Och jag ville dö! Jag stod och fundera på om jag vågar eller inte. Jag kännde mig som 14år. Men sen tänkte jag "ne, jag är en stor flicka"  så tog jag testet och slängde upp det på bandet. på 0.2sek så hade killen i kassan (ca23år) blivit generad och börja hosta lite smått. HAHA! och då kände jag mig mycket bättre... Och efter jag betalat så märkte man på hela han, när han sa med lugn och varm röst "Tack ska DU ha", att han egentligen försökte säga " Det är lugnt, det kommer att gå bra" HAHA
Ett tips om du inte vågar, prata ihop dig med dina vänner och sen går ni in på kvantum (2tester 50kr) och ställer er på ett led och köper varsit. Ni kanske tycker att ni ser töntiga ut, men det är bättre det och ändå tar ansvar utav situationen.

Kloka ord från mig ;)

Ne, nu ska jag lägga mig i min, god natt och dröm sött

// Frida

10-01-05

oj, här händer det grejer.

Imorse bokade vi flyget till Stockholm. Nu återstår bara en lång längtan innan vi väl är i väg. Vi åker 11-14 /2 Super.
Alldelens nyss skickade jag in anmälan för mina tjejer till tävlingen som ska vara här i lule den 6/2.
Igår började jag med att plugga fysik!

Och nu ska jag och Erik åka ner på rinken och spela hockey, Erik spelar och jag koncentrerar mig på att inte rammla på rumpan!, Men nu har jag fixat fast galler på min hjälm så jag slipper slå sönder tänderna mot isen(gjort när jag var 7år) eller få en puck av Erik(framtiden? som jag undviker..). Sedan blir det bastu och NEW MOON mumma!


Erik tricksar och visar sina skills ;)


En mycket söt coh rosa kindad kille=)




Hihi, Erik 42 och min 35 ;)




// Frida

Lördag

hejhej.

Jag börjar med att be om förlåtelse för att jag inte har skrivit några nya inlägg.

Idag har jag jobbat (som vanligt) det var en lugn dag idag. rätt skönt.
Jag har även varit på hockeyn, vilken match!
Luleå spelade bra under den första och början utav den andra perioden och sen gick det utför. Men då började det att bli lite bråkigt. Men det riktigt stora slagsmålet bröt ut då Jonte skulle "teka" mot en väldigt hetsig skellefteå spelare. Efter att skellefteå ändå fick "teka" (vilket är en stor fundering, domarn?) så blev det stor slaggis. Varje domare har varsitt par som som slåss, så börjar jonathan hedström slåss med en skellefteå spelare, alla i coop arenan står upp, några gapar, de flesta står tysta. Men då får Jonte en full träff och sänker skellefteå spelaren, hela coop jublar. Efter det vann luleå stort 5-2.

Sport är en rolig sak. Speciellt hockey då vi sitter 6000 personer och hejjar fram vårat lag! Gör vårat lag mål så blir det glädje, även de äldre gubbarna hoppar upp och jublar. Sådan glädje, och om det inte går bra, hotar de flesta med att byta lag.. Typiskt människan.

Nyår var riktigt trevligt men jag har ett tips, drick aldrig bubbel. Marielle har rätt champang går rakt upp i huvudet. Det gör en bara konstig inte särsilt full bara virrig. Inte för att jag har testat, utan det är bara vad jag har hört ;)

Just nu sitter jag och Erik och kollar på bakfyllan ingen. Grymt bra film!
Jag längtar tills jag ska till frissan, den 13 har jag tid. Jag ska göra det till en kallare färg med lite slingor. Eller? Jag har sådan besluts ångest.

Ne, nu ska jag fortsätta se film!

//Frida

RSS 2.0