Fredag- Lördag

Jag klev upp 6.45 med en trött Erik som inte alls hade något minne av att han hade lovat att skjutsa mig till bussen. Men jag han äta frukost duscha ta på mig kläderna och sen var det direkt till bussen som gällde. Men krångel med min betalning på bussen fick jag åka gratis (Igen). Tack så hemskt mycket.!  Men väl framme så gick vi på Lottas och åt lunch, entrecote och strips och vitlöks smör. Jätte gott. vi gick på stan och det hände att jag köpte lite saker.. Men nu är det köp stop och pengarna ska sparas till Julklappar. När vi kom hem efter några timmar shoppande så vilade vi och sen for på skaldjurs middag. Super gott det med.

Idag har jag och Pappa varit och prov skjutit hans nya gevär, jätte roligt. Jag måste säga att jag är rätt grym. Vi sköt på tavla och på uppstaplade gamla hagelhylsor. Jag vann omgång 1 på tavlan men sen blev jag tröttare och tröttare så det blev sämmre resultat. På hagelhylsorna så sköt vi ner de en efter en så då la vi dem liggandes med metall sidan som träffzon och jag träffade från 50m avstånd absoluta mitten på den. Ni vet det är en lite rund ring i mitten som geväret sjuter på vid avtryck och skottet flyger iväg.. Den lilla ploppen sköt jag bort och kvar är endast ett hål. Rätt snyggt gjort, måste jag erkänna själv. Bild kommer att komma.  Eftersom annars kommer inte vissa att tro mig(Kusin) och skylla på att det är kärring tur. Jag måste förklara att vi hade en tävling och jag vann överlägset och han har alltid skyllt på att siktet var fel ställt. Men en bra skytt kan anpassa sig!! Därför skyller han på något som tydligen bara vi kvinnor kan ha "kärringtur".

Min mormor fyller även år i dag, Grattis! Så jag ska ringa och gratta henne snart men först ska vi åka och handla mat och gott till i kväll. Mums!


//Frida

Torsdag kväll

En riktig ompysslar kväll. Efter p-mötet kom Erik och hämtade mig och vi åkte hem och hade spa kväll. Jätte skönt med ansikts rengöring och ansikts mask och kräm och en massa mer. Just nu är mitt ansikte baby lent. Jag älskar Lush produkter.

Jag har packat och fixat klart inför resan imorgon så nu är det bara kvälls fika och se en film och mysa med Erik som står på schemat.

Jag skriver mer sen imorgon från Umeå.

// Frida

Torsdag

God morgon mina trogna 11 läsare.. Yes! fast jag hade faktisk läsar rekord i söndags med hela 13 läsare.  Hehe, hur gör ni för att få så förbannat mycket läsare ? Jag har nog missat något. Men men.

Idag står det jätte mycket på listan, jääte mycket. Jag sak börja dagen med att skriva blogg, vilket jag gör nu.. Sedan kommer Erik och då ska jag överaska han, Jag skriver ikväll vad jag sak göra för annars kommer han nog hinna läsa inlägget innan vilket det inte skulle bli en överaskning. Sedan ska jag plugga och packa, försöka plugga bort så mycket som möjligt så jag slipper ta med läxorna på bussen. Sedan ska jag i väg till jobbet och och jobba. Sedan blir det middag på korvgubben och p-möte. Sedan är det hem och göra klart allt. Sen ska jag bara mysa och gosa med min pojkvän sedan sova och upp på morgonen klockan 7.00 för bussen går 7.50 och jag är framme vid 12.00.. låång resa och lat häst som pappa alltid brukar säga.

Jag har märkt hur mycket bättre jag är på att ta kritik än vad jag var förut. Som de flesta vet så har jag tagit på mig huvudledar rollen för en tjej grupp i trupp gymnastik. Det är ju en roll som jag inte är van med, mycket pågrund utav att i min tidigare grupp var vi 3 ledare som hade samma roll vilket gör att vi hittade på saker tillsammans, men nu ska jag göra allt det själv. Och det gick så där i början.. jag var oplanerad. Men sedan gjorde jag genast något åt det, vilket var rätt lätt för att vi gick över till att ha tävlings träningarar. Men igår fick jag en jätte bra feed back att jag måste ta tag i saker och vara lite mer tydlig och bestämd eftersom jag har "ledar rollen" Vilket är väldigt självklart egentligen, men för mig så var det fortfarande ovant. Men jag tog tag i saker och ting direkt när jag kom hem och löste de flesta uppgifter.  Jag kände på en gång hur tydligare min roll blev för mig själv. Och glad för hur mogen jag är för att jag tar in "kritiken" och lyssnar på den och gör något åt den. Inte som jag kanske hade gjort för några år sedan, åkt hem och grät för att "alla hatar mig". Nu låter det lite som att jag är en jätte dålig tränare, men det kan jag försäkra er om att jag inte är! Jag är rätt grym, ;)

Jag känner mig äldre och äldre för varje dag nästan. Visserligen har jag nästan glömt hur det är att vara ung och vilka fördelar jag har. Men jag har inte tid att fara runt och svammla runt. Jag har 2jobb 7träningar i veckan + att jag går natur = mycket läxor. Jag tränar på gym och har pojkvän. och jag ska även försöka hinna med ridningen så fort jag har tid över. Jag har fullt upp. Det enda jag inte är nöjd med i mitt liv är att jag saknar mina vänner som har försvunnit efter vägen. Jag tycker att det är jätte tråkigt att det har blivit så här mellan mig och mina vänner. Jag vet inte riktgit om vi växt ifrån varandra eller om jag har gjort något eller liknande. Så snälla hör av er jag saknar er!

Haha, många vuxna brukar fråga, har du inte för mycket? Jo, i mångas ögon har jag nog det. Men om jag blir av med någon av mina sysslor så hittar jag någon ny det lovar jag. Jag tycker om att ha många bollar i luften och mycket människor runt om kring mig. Jag blir rastlös annars. Och sen är det kanske inte så mycket som det låter allt är ju inte samtidigt..

Jag sitter och lyssnar på Pinks dear mr. president. Det är jätte bra, och texten är jätte skön. Jag har även haft en Rise Against vecka. Jag har sovit i min Rise Against tröja som jag köpte i på deras spelning i Göteborg. Det är 10topp i de bästa ögonblicken i mitt liv, att se dem live.



<3


Nu kan jag skriva vad jag ska göra för överaskning till Erik. Jag håller på att tappa upp ett bad till han men först ska han få massage. Visst är jag en underbar flickvän ;9

Men men nu måste jag kika så att inte det är översvämmning i badrummet.

// Frida

Onsdag kväll

Låång dag idag. Jag har jobbat 14-18 och 18-20 hade jag träning med "mina barn". Det är snart tävling och den vanliga "2veckor innan okoncentationen" har satt in. Nästa vecka kommer den "en vecka kvar koncentrationen" Det är då man får tillbaka glädjen som tränare och ser att det man har försökt lära ut ger resultat.

Jag har även en liten "shoppoholic" period just nu. Jag skulle inte köpa något alls den här månaden, men då hade de 40% rea på alla kläder och 20-25% rea på allt smink på cubus.. Vilket blev dyrt. Och idag har jag bara hittat massor av ansikts och hudvårds produkter som jag vill köpa. Hm.. Det lär bli dyrt det också.

Jag är inte en sådan tjej som absolut inte kan visa mig utan smink ute, utan ni kan faktiskt se mig på kvantum utan smink och i mjukis byxor. Och jag har inte heller en kille som kommer med komentarer "Ska du inte sminka dig eller? Kanske bara lite mascara?" det är jag jätte tacksam för. Jag brukar få komentarer om att Erik tycker jag är extra snygg i håret någon dag, eller att jag har sminkat mig fint eller något. men när jag är helt utan smink så får jag veta hur vacker han tycker att jag är. Det känns bra innuti när man vet att det är en som naturlig som han ser. Jag tror även att det är så med personligheten också.

Man jag är bara en enkel kvinna och tycker om att "piffa" till mig och få känna mig lite extra fin någon dag eller liknande. För hur glad blir man inte en morgon när ens hy är extra fin eller när håret bara är "perfekt". Men de dagar som inte fungerar så måste man ju göra det bästa utav sakerna och då blir det att använda produkter. Jag är kär i (märk att jag gärna använder ordet kär när det handlar om något dyrt) Tigis sortimen Bed Head super bra och prisvärt. Kan få vilket hemkt ruffs till den perfekta hårdagen som helst. Till ansiktet har jag testat allt, mest från apoteket och de är hyffsade. Men inte bra, så produkter som jag kan tipsa om är ansikts produkter från Lush. Det är produkter som håller de dem lovar, sedan finns det ju för alla hud typer och sorter. Men mest av allt så är de naturliga har inga koncerverings medel eller alkohol. Jag satsar häldre pengar på något bra än något bidrar till något sämre när man inte använder produkten.


Det var ett tips från mig ! tihi.


Imorgon ska jag jobba igen och sedan måste jag packa och förbereda mig för på fredag morgon tar jag bussen till Umeå. Jag kommer fram vid lunch och då ska jag och pappa äta lunch och sen ska jag gå på stan och shoppa men bara liite. Om jag då inte blir kär i något. Hehe. Men som mål har jag att ta reda på vad jag önskar mig och sedan vad jag ska köpa till nära och kära.

Men men, nu måste jag plugga och städa och fixa och dona och varva ner och sova..

//Frida

Onsdag

Gårdagens arbetsdag var lugn. Under kvälls öppet så turvisades vi om att gå och shoppa, eftersom det var rätt dött hos oss. Det var skönt istället för att stressa så kunde vi ta det lugnt.

Idag är det arbete som står på schemat igen, även matte och träning.

Typiskt Eriks hund spillde ut min frukost på sängen i sängen, en riktig frukost på sängen...

Jag har riktigt mycket att göra nu, mycket läxor mycket jobb och många tankar kring den kommande tävlingen i östersund. Men jag längtar tills jul då även det är stressigt finns en lugnande stämning. Och mest av allt den härliga julafton och då man sitter och tar det lugnt med sin familj.


Men nu är det iväg till jobbet som gäller.


// Frida

Tisdag

God morgon, nu sitter jag och lyssnar på musik i hopp om att bli lite mer taggad till att jobba. Det känns tungt idag, jag ska jobba till 21.00 eftersom Strand galleria har kvälls öppet till 20.30 men det blir roligt. Det är alltid roligt att träffa folk.

Men men, nu måste jag börja fixa mig till jobbet.

// Frida

Kväll

Så fort det blir kväll egentligen, och så lite man får gjort. Nu har jag suttit och undvikit allt som heter matematik och måsten i 4 ½ timme. Men jag har lovat mig själv att jag ska försöka få gjort bort allt i början av veckan eftersom jag har planerat att åka till pappa i umeå i slutet, känns litet taskigt att bara plugga under den tiden. Men men, jag måste börja ta tag i det annars blir det bara en större hög.


Imorgon ska jag jobba lääänge. Strand har öppet hus till klockan 20.30 så ni vet var jag finns under den tiden. Ibland känner jag mig lite som en penga hora, I DO ANY THING... hm, men jag måste börja tänka mer realistiskt, kommer jag att gå i väggen efter jul? svar: JA!
Hoppas bara inte skolan blir drabbad.. Men det tror jag inte, jag har faktiskt blivit mycket bättre på att göra bort saker på en gång, eller dagen efter det, iallafall inte dagen efter inlämnings dagen som jag brukar. Men tyvärr är mitt imunförsvar mitt största hinder.. vilket bidrar till Frånvaro.. ursch nu kom ångesten krypande..

Om vuxna skulle veta om pressen och ångesten vi har i skolan tror jag att vi hade fått en betydligt större förståelse. En vän till mig som gick i min klass förra året har fått en stress releterad sjukdom som hon kommer att dras med kanske resten av sitt liv pågrundav skolan. Och sen alla trappor och dålig skolmat på det. Jag hoppas att det kommer bli ändring på det tills mina barn ska gå skola.. Min skol lunch består av, jag skojjar inte 4 av 5 dagar äter inte jag maten, morötter och en hårdbrödmacka. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mackor eller något men jag brukar inte hinna.. Men ingen vill lyssna på oss "barn som inte vet hur hårt arbetslivet är, där du har möjlighet att åka hiss om det inte är på plan 1 och har lunch rum där du kan värma mat du tar med hem ifrån, där du jobbar 8-17 och har ett fast schema med LÖN på mer än 1050(fats vi ska ju få höjning nu, med hela 40kr, det kanske räcker till en extra godispåse..) eller måste ta extra jobb på våran enda lediga dag för att kunna leva lite roligare. eller hur det är att ha tillgång till justerbara bänkar och stolar för att inte få ont i ryggen, eller sådan tur att ha ett avtal där massage 4ggr/halv år ingår." Men visst vi ungdommar vet inte alls hur det är att ha det jobbigt..


Ja tillbaka till att stirra på läxhögen, blunda och sen titta om den är kvar. Jag är effektiv!

//Frida

Måndag

God morgon.

Idag har jag hittills hunnit äta frukost, med Nanoq, och fixat mig inför jobbet. Jag ska jobba till 17.00 idag och efter det är det tänkt att jag ska göra mina läxor... Tänkte det iaf..

Jag hade föräldra möte igår med föräldrarna till tjejerna i min gymnastik grupp. Och vi pratade lite om deras utveckling och hur det kommer att påverka deras gymnastiska rörelser. Det är sjukt hur mycket det påverkar, iallafall som tjej.

Jag började tänka på min egen utveckling och satt och tittade på gammla bilder och hittade några roliga.




Haha, den här bilden tycker jag är skit rolig. Jag är 13år och vi är i Thailand. Jag vet inte om det syns så jätte bra på bilden men jag har sex-pack och titta bara armarna.. och nada bröst..  Haha, jag har en killes kropp :P HAha, det var då jag tränade Gymnastik och paddlade kajak. jag hade ca 7 egna träningar/vecka.

Tack och lov att jag utvecklades till sist och nu har jag en riktig chips mage ;)


Sen har ju mitt hår utvecklats enormt.



Haha, korkskruvarna kom där vid 13 års ålder och nu är de borta igen men hur fan kan håret förändras så drastiskt när man kommer in i puberteten?  Haha, det är roligt att titta på gammla bilder och tänka tillbaka på hur man var och betedde sig under den tiden. Förlåt till alla drabbade!


Men nu måste jag promenera till jobbet

// Frida

Uppladdning

En tuff vecka väntar mig med jobb och läxor. Sedan har jag som mål att jag inte ska stressa och må dåligt utav pressen. Så jag ska göra en massa saker som är roliga efter jag har gjort klart en läxa. Lite som en "belöning".

Men jag ska börja med en belöning redan ikväll och ta det lugnt och slapna av. Jag ska bada badkar ! Med en massa badskum och god luktande produkter från Lush. Super skönt att ligga i badet och bli trött och sen gå och lägga sig och somna in i en djup sömn. Det är ett bra tips! Om man inte har badkar så kan man ta en varm dusch med lugnande tvålar eller duscholjor. Lush erbjuder en massa bra produkter för hudvård i alla dess sorter.

Men men, nu ska jag tappa upp mitt bad och sätta på en film och bara njuta.

//Frida

Söndag

God morgon!

Efter en skön sömn fast med många host attacker är jag nu vaken och har ätit frukost.

Titanic var som vanligt bra och romantisk, men vilken kropp hon har! Hur lyckas man ha en sådan fin figur? Utan att operera sig? Jag hade velat ha en sådan där korsett! Men jag hittar ingenstans på nätet eller i butiker, eller jag hittar men det är oftast i lack och går att köpa från en sex butik..

Jag har för mång år sedan försökt "gå ner i vikt" Bantat helt enkelt. Vilket är skit lätt om man: 1 går skola, 2 har skillda föräldrar, 3 får den dära äckel kännslan till mat.. Eftersom skolmaten smakar skit! eller hundmat (vilket faktiskt innehåller mer näring än våran fantastiska skollunch..) och om man bor som jag bodde, varannan vecka, kunde man alltid säga "men jag åt så jäkla mycket förra veckan, kan vi inte bara äta nå smått?" Och när man känner att mat är en fiende så blir man aldrig sugen..  Detta berodde på att jag gick upp 14kg under 3månader... Yippie. Det bästa som kan hända en fjorton åring.

Men jag är alldelens för smart och har alldelens för underbara människor runt om kring mig så jag förstod rätt snabbt att det är inte siffrorna som räknas! För det är faktiskt så Du kan väga hur mycket som helst men det behöver inte synas. Eller så har man sådan tur att det sätter sig på rätt ställe och det är rätt snyggt.

Just nu räknar jag och Erik kalorier bara för att ha lite koll på hur mycket vi äter eftersom vi tränar som dårar, fast just nu är jag bara sjuk och har läxor. Men annars tränar jag. Men jag har upptäckt att jag äter för lite, jag kommer inte ens upp i 1000 kalorier utan bara kring 800 vilket också gör att jag när jag väl äter mer så sätter det sig på kroppen direkt. Så det är inte bra att äta för lite heller..

Slutsats:
Banta inte! Var nöjd med din vikt och ditt utseende. Det är bättre att träna och vara hälsosam än banta och inte ha någon ork i kroppen. Och om du tycker att du tränar men det syns inte på din kropp eller liknande, då kan du faktiskt äta för lite..

Jag skrev igår att jag skulle ta en promenad idag.. men det var innan jag såg att all snö har regnat bort och det är skit väder ute..

//Frida

Lördag

Vaknade i morse med min man bedvid mig, herrregud vad länge sen det var. Hade nästan glömt hur mysigt det var.. sen var det frukost, fix och jobb som gällde. Efter en helt okej dag på jobbet fick jag skjuts till coop arena och han se sista perioden på Eriks match. dem vann med 5-2 mot stil.. Men jag mste säga att jag är rätt dålig på mitt jobb som hockey fru, när Erik ha match så jobbar jag och hinner oftast se första perioden innan jag måste iväg till jobbet, eller som idag, sista efterjobbet.


Efter en middag med min familj så åkte vi iväg, skjutsade syrran först, till Erik och ska ha en mysig ensam hemma kväll. Mkt beroende på att jag är inte 100% återstäld efter min förkylning så jag är rätt trött.. Vi hade tänk att se Titanic eftersom inte Erik har sett den.. Jag fattar inte hur man inte kan ha gjort det !! Det är ju en klassiker.

Imorgon ska jag kanske ta en mysig promenad och sen är det träning som står på schemat.


Måste även påpeka hur äckligt jag tycker att Eriks tagentbord är!! (Tack Marielle för att du har fått mig och förstå hur äckligt vissa saker kan vara. Utan det hade jag inte levt så rent som jag gör nu) Han har fått det utav sin kompis och jag har suttit och spritat varenda jävla knapp 2ggr innan jag gick med på att använda det, även om Erik redan har gjort det.. Jag sitter bara och tänker på vad killar brukar göra när det sitter vid datorn och surfar sidor, typ porr sidor, URSCH nu vill jag inte skriva nå mer...

//Frida

JAAA

SNÖ SNÖ SNÖ !! YES!!

Det var så vackert när det började sakta falla. och nu är det vitt överallt. På väg till träningen så var fotbollsplanen utanför hälsans alldelens vit täckt, perfekt för snö änglar. :



Hihi, jag hade till och med på mig min nya vinter jacka. ( Lycklig) Jag blir som 8år så fort jag ser den första snö. Så fort det blir nog mycket snö ska jag göra snö gubbe och snö lyckta.


Kolla på all snööö :D




//Frida

Fredag

Idag har jag hostat.. Hostat och hostat.. Jätte jobbigt. Men jag har städat och donat hela dagen, sen vid tre kom min älskling och vi lagade ungsstekt kyckling vilket tar en timme så innan den var klar åkte vi till max och köpte strips till kycklingen. hihi.

Det är faktiskt så att vi hade ett vad för många månader sen om vem som var jobbigas.. Inte så seriöst men me, så jag slängde ur mig att han aldrig kommer att orka med mig så länge som jag med han.. Haha, och då svarade han att vi skulle slå vad om att jag inte skulle orka med han tills att 6månader gått. Och tvärt om, och vinnan skulle bjuda på middag.. Vilket jag fick göra idag :P



Nu glömde jag ju ta bild medans det var dukat och vi hade mat så det blev en bild efter vi hade dukat bort. :





En super mysig dag idag. Och sen var det iväg på träning. nu sitter jag i soffan och tittar på tv och väntar på min man.






//Frida

Den bästa medicinen

Jag satt och kolla på Tv när det plötsligt ringer i telefonen, det är Erik som ringer. Men sen ringer det på dörren också. Så jag är på väg att springa och klä på mig ( Jag hade bara nattlinnet på) då jag hör i telefonen att Erik måste vara utomhus då det åker bilar i bakgrunden.. Så det var inte så svårt att förstå att det var han som kom och överaska mig!! :D Jag vart så glad! Jag har inte fått krama och puss på han på Hela Veckan! Sen som grädden på moset så åkte vi till kvantum och köpte... gissa?.. chips OCH dip!! Men efter en stund var han tvungen att åka hem igen.. Men nu har jag i alla fall fått pussas och kramas av mig lite. 

Men efter det har jag känt mig lite gladare och friskare. Morfar ringde också idag och hörde hur det var med mig. Sen var det tusen frågor om mina symtom för att höra om det är svininfluensan eller inte.. Gulligt


Nu ska jag tillbaka till min värld i TV-spelen.. Ett små kryps liv!! Yes, inte alls uttråkad..

// Frida 

Gammla minnen

Jag hade tråkigt och satt och kolla på gammla gymnastik filmer. Tänk hur snabbt 6år går. Jag tänkte dela med mig lite filmer och bilder.

Här kommer några :











Hihi, jag 11år och har precis börjat gymnastik.





en regionstävling i Umeå, 12år. Jag står längst till vänster och ser sjukt konsentrerad ut. lägg märke till tejpen vi har runt fötterna som är ett slags provisoriska tå skor.




I Östersund tror att jag är 15år, väldigt blond. Men den här gången med tå skor.





Och snart kommer nästa bild

Östersund 17år

Hihi. Snacka om att jag känner mig lite peppad =)

// Frida

Torsdag

Ännu en sjuk dag..  Så idag roar jag mig med att se otecknade Flintstones. Haha. Och sedan har jag plockat ner mitt Playstation så jag ska sitta och spela mina gammla spel som "ett små kryps liv" "kejsarens nya stil" " Harry Potter både 1och2. Haha. Så jag har fullt upp hela dagen.

Men hur gott hade det inte varit med lite godis, chips och dip, och choklad. Men än så länge orkar jag inte ens gå till kvantum.. Jag ska medicinera mig och sen kanske.. 

Aaja, hoppas att ni andra har en roligare dag än mig.

//Frida

Skärp er tjejer!

jag såg precis fråga olle dokumentären, tjejer skärp er. Att killar inte är ansvariga är något som inte är nytt! Men att skydda sig första gången man har sex/one night är ett måste om man inte vill ha en äcklig könsjukdom.. Vi kan inte lite på att killar ska fixa det , och man vill ju inte heller måsta bryta mitt i lustens hetta men även så vill man inte måste ta det beslutet att köra på ändå. För att inte hamna i den situationen ha alltid med kondom. Man SKA ha kondom :O förstå vad mycket äckliga sjukdommar  det finns! Jag har då ingen kill kompis som har kunnat säga när vi har pratat om könssjukdommar att de är säkra på att de inte har nå. För, här kommer det något som kanske är nytt för er drömar tjejer, Killar testar sig INTE! Dem säger det för att få oss i säng.

Det är faktiskt i år över 500 som har fått diagnosen HIV !! I sverige! URsch! tänk att alla de har hunnit ligga med 3st innan de upptäcker sin sjukdom då är det 1500 till som också fått och om de också har hunnit ligga med 3st =+4500..

Nä, bättre sätt finns det att dö på..

God natt

// Frida

Onsdag

Idag har varit en lååång dag! Sjuk, sjuk, sjuk och åter sjuk. Men om man inte kan göra något ansträngt så får man vara lite kreativ och hitta på annat. Jag har tagit bilder.. Det är rätt typiskt eftersom jag altid är så sjukt rastlös när jag är sjuk. Tex. Jag piercade läppen. Jag brukar oftast mublera mitt rum. Jag målade om mitt rum med 39 grader feber.. Ni fattar. Så idag när jag inte orkar göra något så tog jag bilder..

Jag har även lite problem med dubble bokning mm... suck. Jag i ett nötskal. Hoppas att det löser sig :)

Snart är det dags för tävling. Det blir roligt. bara jag blir frisk nån gång så jag kan börja tävlings träna nån gång.!

Nu är det godnatt för mig så jag orkar bli frisk..

// Frida

Tisdag

Idag har jag varit hängig.. Men efter några ipren och en massa "hippie dricka" (drick den här jätte äckliga sörjan så blir du frisk..klart man blir för är du sjuk måste du dricka den äckliga sörjan) I alla fall efter min meducin kur åkte jag på hemligt uppdrag. Vilket gick jätte bra =D Sen för att slippa gå hem fördrev jag tiden på stan och åkte hem med mamma.

Jag måste säga att jag har alltid varit emot Monki, men idag har jag mjuknat lite. Jag hittade jätte många fina kläder där, Köpte till och med ett brett midje bälte. Men mest av allt omklädningsrummet, WOW.  Se bild!



Nu ska jag göra nytta

// Frida

Gammalt.

Har upptäckt att jag har bara gammla bilder på bloggenl. Med tanke på att jag faktiskt är blond nu så kan ni ju se att det inte stämmer med fotona..

Igår var jag på "hemligt uppdrag" och efter det for jag och Erik och tränade på helex. Skit roligt! Det är faktiskt mycket roligare att träna med någon än att träna själv. Jag märkte även att jag har blivit mycket vigare än vad jag har varit(äntligen)

Ikväll blir det hockey Luleå-Modo tror jag. Det blir nog en spännande match, modo kan överaska. Bara inte lule sätter Modig i mål... suck. Förstår inte varför de ska envisas..

Min mysiga lediga helg blev till arbete istället. Men men, vad gör man inte för pengar?

//Frida

Kass..

Jag är fan kass, riktigt kass på att ta tag i mitt liv och styra upp det. Men jag ska lyckas! Denna vecka ska vara en "duktig vecka" Jag ska ta mig till skolan  i tid. Inte en enda försening! Jag ska fixa min ekonomi, jag ska göra bort alla läxor. Jag ska skriva klart 2st raporter plugga matte, fysik och engelska. Jag ska ha som mål att plugga ikapp och förbi. Jag ska fixa min blogg!! Förhoppnings vis har jag tid med att göra det jag tycker är roligt.

Mitt mål:

Måndag:Skola, PLUGGA, PLUGGA, PLUGGA!!
Tisdag: Kanske helex, Skola, Plugga, Träning 20-22
Onsdag: Morgon pass på helex, Skola, "Hemligt uppdrag" träning 20-22
Torsdag: Helex, skola, Plugga, Hockey
Fredag: Skola, Träning, Mys
Lördag: Ledig! kanske stallet ? :D Det hade varit helt otroligt underbart.
Söndag: Plugga, träning 16.30-22

Och om jag lyckas med det den här veckan så borde jag lyckas sen också :)

// Frida

RSS 2.0