En trött dag

inatt kom somnade jag vid 3.00 jippi... sen upp 10.00 och jobba! men det har gått bra.

jag såg Harry Potter och halvblods prinsen igår. den var jätte bra men lite förvirrande, men jag ska läsa boken så lär jag få lite mer koll på vad som hänt..

Ikväll ska vi ha bastu kväll hos Hanna, skit kul! Ser fram emot att träffa tjejerna igen. Det ska bli roligt. förhoppningsvis kan jag sluta fundera och bara ha roligt.. fast jag lär u bara somna i bastun ;)

// Frida

Godmorgon

Kunde inte sova igår heller.. suck. Men som tur var att jag hade sälskap, Erik kunde inte heller sova. Så det blev en natt promenad vid 4 och sen läste vi morgon tidningen. Efter det lyckades jag äntligen somna =) kmen upp igen vid 10.30 och nu är jag på väg till jobbet. Skönt att få tänka på annat.. Eller snarare sagt tänka på inget :) eller en carro på sin höjd ;)

Aja, nu ska en trött promenera in till stan och dricka en massa kaffe på jobbet så att jag inte somnar!

// Frida

Torsdag

Idag har jag hunnit med Mycket(!) ställde klockan på 11 vakna halv 12, åt frukost, åkte till Persön lekte med barnen i några timmar, Dem är för mysiga även om de inte vill lyssna på mig ibland! Men då gör jag som viken barnvakt som helst skulle göra, ropa på föräldrarna xD hihi. mitt magiska knep. Men det gick bra. Sedan blev hämtad av Erik, hem till Erik, durscha, hämtad av Tobbe, åt på öster gök, mums, elgiganten, hitta en massa datorer som jag vill ha, även en bio anläggning men bara om jag får med stolen !, Sedan blev det gokart! Skit kul men jag var helt utom konkurans, inte för att jag var bra utan för att jag var säms, en 10åring körde om mig(pinsamt) men det sa jag då inte till Tobbe ! hihi ; ) jag kom då näst sist (måste ha haft 1varv som var bättre än 10åringens) och Tobbe var nr. 1, som vanligt! Sedan hem, Erik kom och vi handlade, och nu ska vi se på Benjamin buttons otroliga liv, En mycket bra film ! =)

Och en mycket bra dag, tack alla för att ni finns och gör mina dagar bättre =)
// Frida

hihi lite Frida humor

Allt kan komma upp om man googlar sitt namn:

Eller när män har för höga tankar..



Hoppas ni fick er ett skratt!
// Frida

Vi var i lycksele

Som sagt ovan, vi var i lycksele förra torsdagen. vilket var jätte roligt. Vi gick runt på lycksele djurpark ( självklart ) och spelade minigolf. Jag vart 2a (!) Tänkte ladda upp en rolig bild på mig och Erik när vi kommer ut från ruchelkanan (stavnign?) Vi fick börja med att armbåga oss hela vägen fram förbi kön utav 4åringar, sedan när vi satte oss var det jätte mörkt i röret, det var hur brant som helst, skit läskigt. Men för att försvara mig själv/ oss så är det ju faktiskt så att tyngden och arean på rumpan har stor betydelse hur fort det går (*Host*) vilket gör att det gick mycket fortare för oss än alla andra 4åringar.






Sedan träffade jag det sötaste man kan se, jag har ju självklart skickat in ansökan om adoption till djurskötarna i Lycksele. Även till socialen, men har tyvärr inte fått svar, jag får påminna de....




Jag hittade även Nalles pappa, men han var lte mer livlig utav sig... inte riktigt lika kram go..



// Frida

=)

Ps, Erkänn söt min blogg blev. Rosa =D

Trött..

Ursch, nu tror jag att jag har tagt in hela vårens slarv med min hälsa.. Jag har druckit ungefär 2 liter och fortfarande törstig.. + att Marielle har lärt mig att göra saft vilket jag tyckte var as roligt. så nu har vi ett års förbrukning av saft hemma. Vilket bidrar med mer vätska.. Jag har även sovit, hur mycket som helst!! Minst 10timmar på natten och 1-2timmar på dagen!  Och så har jag börjat få tillbaka min aptit, sakt men säkert. Vilket är skönt, för jag blir orolig att min kropp har någon slags självsvältnings försök utom min vetskap. Min kropp och mitt huvud brukar inte sammarbeta... De gör lite som det vill! =)

Imorgon ska jag till Persön ! Jippi :)  Jag har saknat atmosvären där, ska bli skönt och bara vara där och ta det lugnt. Slippa fundera så mycket.. Hoppas bara att min ork räcker. ( Jag köpte ett lång hopprep till barnen (i rosa) förra gången jag var där, men jag har inte hunnit hoppa med de än. Men imorgon! då ska här hoppas!)

Jag fick även ett samtal av min vän Linnea som tyckte att vi ska träffas någon av dagarna som kommer. Jag håller verkligen med, det var alldelens för länge sen! Linnea är som limmet som håller ihop mig hon och Annchelie. Det är hon som informera oss om läxor som läraren gick i genom, hon som skicka "visst har ni pluggat i kväll? " påminnelser. Linnea är som en mycket bra vän helt enkelt! Hon sa även att jag ska få en liten present, för min födelsedag är om några veckor och hon vet inte om vi hinner ses innan det. Hon är så himmla omtänksam! Bara jag kom ihåg när hon fyllde år ;S Rackarns.. Det är sådanna här saker som Linnea hjälper mig att komma ihåg. Hihi.  Hon kom inte bara med bra nyheter, utan med en dålig också.. Anche har inte blivit bättre =( Nu börjar jag bli orolig. Hoppas hon orkar börja skolan till hösten!.. Jag saknar henne, ju. Linnea också. Vi är värsta trion ;)

Men men, grabbarna sitter och tittar film. Och jävlar om de sitter i sängen =@ Hatar de.. Det ska vara rent där jag ska sova, inte nå snusande äckliga grabbasiller =P Så jag ska gå och kika vilken fim det till slut valde, jag måste även gå och lägga mig tidigt för annars orkar jag inte imorgon!

Godnatt
// Frida

God morgon

En underbart skön men ensam natt, när jag väl somna! Jag sov som en liten prinsessa, jag har nog saknat min säng trots allt! ( Jag gnäller att den är för hård)

Solen skiner ute men jag känner bara för att ligga i min säng nu, jag har ju lyckats bli sjuk i gen... Mitt emun försvar är kasst!
Men det är inte så farligt, blir nog frisk imorgon eller på onsdag.

Jag låg och titta igenom bilder jag har på datorn och hittade en massa häst bilder, det var lite sorligt eftersom de hästar jag har fastnat för och som blev mina "favoriter" Är nu i himmelen.. =' ( 





Hihi, min favorit bild! Jag och Party! Efter en lång ridtur i vintras, det snöa jätte mycket så jag fick snön i ögonen så sminket rann! Han som kommer med hö till oss stod i stallet när vi kom in, han skratta åt mig och tyckte att jag såg för jävlig ut, vilket jag gjorde!  Jag saknar honnom, han var hur stor som helst! Jag är 173cm och ni ser på bilden var mitt huvud är jämföres med hans mule :P han var hur snäll som helst och botade min rädsla för att rida ut =)

Saknar dig !





Rappe och jag vi var värsta radar paret, jag var då fortfarande rätt ny på det här me ridnig. Men jag hade mer muskler då och orkade hålla kvar mig på hästen då. Vi var på många äventyr jag och rappe, självklart inte ensamma, men.  Men en kväll for jag å rappe, Miriam och amiral, Marielle med någon häst som hon körde. Jag och miriam vi red efter Marielle, men hon for iväg. Eftersom både Amiral och rappe är tävlings hästar och väldigt heta sådanna så var de rätt besvärliga att rida då. Så jag stanna och skulle kort stigbyglarna, det slutade med att han stegra snubblade på soptunnor som han välte när han reste sig. så jag hamnade på soptunnorna med hästen över benen, rackarns otur. Han reste sig och sprang hem, Allt gick bra förutom att jag blev rädd för hästar, men nu är allt bra igen om jag kan inte få nog, men det enda som är att mina muskler orkar inte. Men de ska vi bygga upp igen. Fan, nu börjar adrenalinet pumpa, Jag vill rida!!! 
Jag saknar tiderna med Rappe, han var min bästa vän!




Fundersam..

Jag kan inte sova.. Jag har alldelens för mycket att fundera på för att ens kunna slappna av. Jag mår illa igen, och har dåligt samvete för att jag inte kan leva som jag hade velat. Men jag har börjat på mitt "nya jag" och hitils har det gått super bra.
Jag har börjat säga ifrån till saker som jag inte tycker är rätt. Jag orkar faktiskt inte ta hur mycket skit som helst bara för att andra ska må bättre för att klanka ner på någon. 
Jag har även börjat tänka på vem jag är och hur jag vill ha det, men det förväntar jag inte att jag ska kunna få reda på, på ett bra tag! Men man måste börja någon gång.

Det jag inte har lyckats med hitils är,
Jag lovar alla människor runt om kring att ställa upp, även om det är samma dag samma tid, bara för att jag vill så gärna. Sedan försöker jag på något sätt lösa det så att jag kan göra båda... Jag är en väldigt upptagen människa, och jag vet att det drabbar folk som jag håller kär men jag har förstått att det inte hjälper att jag försöker ställa upp halv hjärtat.  Bättring på den punkten!!

Även att jag kämpar med att vara en bra vänn åt alla mina vänner, vilket jag har upptäckt att man bara blir besviken på. Eftersom hur mycket man en hör av sig till vissa och bjuder med de på fester/spelkvällar så kommer de aldrig göra något sådant tillbaka. Så om du upptäcker att jag slutar höra av mig så vet du nu varför. Jag är less på att bjuda till för er ointresserade personer. Och om du på något sätt saknar mig så är det bara att höra av sig, för mina vänner är mina vänner och det är folk jag tycker om. Men man måste vara två som kämpar i en relation vare sig det är en kärleks relation eller en vänskaps relation.

Meningen med mitt "nya jag" är att jag ska växa som människa som en förberedning till det vuxna livet. Jag vill bli en bättre och stabilare människa som känner sig trygg i sig själv och hanterar situationen på ett bra sätt!

Jag är rätt less på att vara en humörsvängande tonnåring som inte lever mitt liv efter det jag vill och defenitivt inte gör de rätta valen i mitt liv. !! Jag ska börja leva för mig!

Jag måste även lägga in en possitiv komentar!
Jag har nu fått bekräftelse att min vänn "Mupp" har nu hittat en kille. Till min stora förtjusning! För nu kan vi hitta på par grejer tillsammans! ( Det är få av mina vänner som faktiskt har pojkvän så gissa hur tråkig de tycker att jag är? Och det är svårt att umgås med dem när vi båda är med. . ) visserligen är det lite pensionär varning(mycket!) så är det roligt att för omväxlingens skull ha någon som är i samma situation att umgås med.


Men men, nu ska jag gå tillbaka till min säng, mitt illa mående och min fundersamhet. skita i alllt och sova!!


// Frida


Mysig helg.

Nu är jag äntligen hemma från en händelse-rik helg!

På lördag så var jag på rally cross SM i kalix med Pappa L8 och Erik. Det var skit kul! Om jag bara hade mer erfarenhet på att köra bil så hade jag varit grym på det ! Lätt ! Jag har så lite spärrar när det gäller fart på fordon, även tävlings instinkt..  Men det lär jag ju aldrig få reda på eftersom det kostar en hel del pengar ! som jag inte har..

På söndag morgon så var vi och hälsade på Farmor och Farfar. Vi mötte Pappa och Lotta där. Farmor är en riktig krut gumma! Hon är kring 85år och hoppar mellan jordgubbs raderna, Tapeserar om toaletten när inte farfar ser. Har jämt något för sig och är sällan still! Hoppas att jag blir som henne när jag blir så gammal.! Sedan vart det middag hos farbror Bertil, jätte gott! Mätt blev jag då!

Vi kom hem klockan 21.30, jag är helt utmattad.

Det var några rader om min helg, God natt!

//Frida

Det är lika bra att jag svara på allas frågor så det slipper spekuleras.
 Ja, jag och Erik träffas och vi är tillsammans, och ja, jag är kär.

Enklare än så är det inte.

Less..

Nu har jag varit sjuk en vecka! Äntligen börjar den släppa. Annars hade det varit helt olidligt att jobba!

Men jag är rätt less nu, varje vecka när jag är ledig så jobbar mina vänner. Ingen är hemma... Och nu på helgerna när jag jobbar så har dem tid att hitta på en massa skojj. Jag försöker hänga på så gott det går men men..

Det värsta av allt!!!!! Är att när jag är ledig är det as dåligt väder och när jag står inne och jobbar så skiner solen och alla kommer in köper glass och klagar på att det är varmt :O Fatta fräckt =(    Jag är bara liiite avundsjuk!

Men jag får bita ihop. Sluta gnälla och jobba på ..



Annars då.
Jag har som sagt var varit sjuk hela veckan så jag har legat i sängen och läst Harry Potter måste ligga i nu så att jag hinner läsa ut 2 av böckerna till på onsdag då premiären är.

Jag har äntligen fått lite socialitet av Paulina som har hängt med mig en stund nu i två dagar (Tack!) Man börjar ju fundera om man är människo skygg då och då.

Jag har fått tag i Anche, hon lever, men jag är fortfarande orolig för det har tydligen blivit värre :( Du får börja bli frisk nu..!

Och mina drömmar består av hästar, hästar och åter, hästar.  Lite som att ha abstinens faktiskt. Saknar Persön! Så fort jag blir frisk och inte smittar ner hela gänget så kommer jag att bli som en möbel där. Hoppas jag ; )


Nu ska jag var det jag är bäst på att vara Duktig ( (Folk måste faktiskt sluta säga så om mig för snart gör jag nått mindre duktigt, less på att vara så duktig i allas ögon!) ) och palla mig ner och få i mig nå frukost innan jobbet. Och snälla, gravida kvinnor och småbarns mammor försök att vara snäll med mig idag, jag gör mitt bästa att servera er!

// Frida

RSS 2.0