10-06-30

Hejhej.

Nu är jag hemma efter en super härlig tid i Eriks stuga. Mamma och hennes karl, mormor och morfar kom och hämtade mig därifrån igår och vi får runt lite och hälsade på folk och åt när vi ändå var där uppe. Mormor hade roligt åt mig, hon tyckte att jag hade blivit en bondetös. Där hör ni alla som tycker jag är stadsbo!! Hihi.

Men nu är jag i alla fall hemma och är på väg till jobbet, (pass på, sista dagen med 20% på alla ansiktsprodukter @ Lush)
Ikväll blir det bodypump med Ida på helex.. skönt med träning! =)

// Frida

10-06-27

Hejhej!

Jag ville bara säga att jag lever och mår bra, Midsommar har varit kanon!!
Jag och Erik har varit hem över natten och nu ska vi bege oss upp igen. Ha det super bra, för de ska jag göra!

// Frida

10-06-23

Det krävdes 3st alarm och att linnea ringde, men nu är jag uppe! Vi bestämde oss för att ta oss till udden. Super härligt!


Solen är efterlängtad.!

// Frida

10-06-22

Det är 20% rabatt på alla ansikts produkter på Lush!!! Passa på !






// Frida

10-06-22

JAAA, JAAA!!

Äntligen, ni som följer min blogg vet att jag är ett stort fan av Rise Against! Och idag såg jag att spotifly äntligen har uppdaterat och lagt upp min favorit låt. "Like the angel" ÄNTLIGEN

Så nu är det maxat på volymen och står och hoppar och sjunger med av glädje. Önskar att jag hade varit i gbg förra torsdagen då de spelade där.. Kommer deppa i minst 10år över att jag missade dem..

Sök på spotifly och lyssna! Nu måste flaggan upp på topp för det här är stort!


Men jag var ju på deras första spelning i Sverige.. =)


// Frida

10-06-22

Idag är ingen vanlig dag utan i dag är det min systersfödelsedag! Grattis syrran!

Idag ska jag kika lite på stan och se om jag hittar något. Jag ska även förbi körskolan för mer information. Och sen ska jag hjälpa syrran att packa ihop alla saker och sen beger vi oss av mot udden där vi ska fira henne med fika och kubb!

Kanske bjuder på några bilder ikväll ;)

// Frida

10-06-21

Haha, jag måste även visa min "Från gymnastens vinkel" och "Från ledarens vinkel"!! hehe



"Från gymnastens vinkel" (Volt)


"Från ledarnas vinkel"

Haha, det var jätte roligt att hoppa runt med kameran. Många gymnaster kommer inte ens ihåg hur/var de tittade medans de gjorde volten. Så nu kan alla se hur det ser ut ;)

// Frida

10-06-21

Idag var det träning, efter som jag var överflödig som ledare hoppade jag in som gymnast istället, super roligt!



Ombytt och klar inför träning

Lite "gammal gymnast" vs. "aktiv gymnast"



Still got it..

Gymnasten kan också

Min första sträckta helskruv, kund ha varit mycket bättre men jag har under min gymnast karriär aldrig ens kommit så här långt. still got it, and better!

Men gymnasten kan det själv klart också, bättre och bakåt. Synd att vår grop har gett med sig så man studsar när man landar.



Inte jag, men en tuff bild!


// Frida

TIPS

Ja, en ny kategori!
Denna kategori ska handla om tips som jag tycker är bra och självklart vill dela med mig!


Tips:

Jag hatar de här lapparna som finns under skor, för man får aldrig bort dem hela och det blir alltid vita märken kvar under. Inte snyggt!

För att få bort hela klisterlappen gör så här:

Värm först med hårfönen och sen dra försiktigt av, om man ser att lappen börjar gå sönder så värm på igen och dra en bit, fortsätt tills lappen är borta utan ett enda spår!!

// Frida

10-06-20

Folk som känner mig vet att jag har väldigt mycket energi. De som bor med mig vet att energin måste komma ut på något sätt. Och de som lämnat mig ensam när jag varit sjuk, vet att det är ett misstag.

Så fort jag har suttit still i ett längre tag så spritter det i benen och jag blir hel koko, jag vill bara träna och röra på mig. Och om jag då är sjuk coh inte kan göra detta så hittar jag på annat.


Sminka och ta bilder, vanlig förkylning..


Samma stund..


Möblerat om, säkert varje gång jag är sjuk..

Jag har även:
Piercat mig i läppen själv med en nål (DUMT!) då hade jag typ influensa var sjuk i en vecka.
Målat om mitt rum, 39grader feber
Gjort i ordning mitt rum,(byggde ihop möbler och satte upp hyllor) 38grader feber

Ni förstår? =)

Och nu har jag varit små förkyld och har suttit still Jätte länge.. Så i kväll har jag roat mig..:



Där misslyckades jag totalt, haha, försökte sträcka ut men det gick inte, tur att jag ska på träningen imorgon och stretcha ut!

Min karl har utrustat mig med en mini hammare och en penna som man kan dra ut och längst ut är en jätte stark magnet. Tack! nu slipper jag spika med hårborsten och kämpa med att få fram saker under byrån =)



Mina snyggaste sockar, varför köpte jag inte flera par likadana? !!

Min favorit choklad!

Systrar i jeans gick på TV ikväll.

Denna film ska få underhålla mig ikväll, efter CSI.


Denna super söta bild på Erik var en av kandidaterna till student skylten, men det blev inte den så då fick den följa med hem till mig.

// Frida

10-06-20

I helgen har Erik varit hemma, jippie.
Jag har jobbat och varit barnvakt och myst med Erik.



HAHA, den är så himmla rolig. porr för hundar?  Men vi köpte en annan, mer hållbar för "vargen".


Nallen som jag gav till Erik innan han åkte. Jag tycker att den är super söt!



// Frida

10-06-17

Sitter och kollar på "på smällen" och för någon dag sen så tittade jag när jag gick på stan hur otroligt många som går med magen i vädret. Det verkar som om folk har mer sex under hösten, för alla går med 7-8 månaders magen i vädret. Det är så vackert. Det var som när jag pratade med min pappa och berättade om en som var med barn och kännde sig som en valross. Han svarade "Jag tycker att det är så synd att gravida kvinnor inte inser hur vackra de är, dem kan inte bli så mycket kvinnligare än så."

Så när jag blir med barn (om en massa år! Jag vill inte vara för gammal men jag vill ha utbildning och fast jobb) så ska jag ta sånna där Mamma bilder ni vet? Jag ska även ha ett Mamma kitt! Men en av Lush massage olijer med neroli olja som hjälper hudens elastisitet och minskar bristningarna på magen. Även badbomber som är lugnande och med mycket återfuktning. Jag ska försöka göra skriva en gravid bok. För även om jag kanske inte känner mig vacker eller har lust med något så vill jag ändå ha kvar det som minne, även om jag skriver v 35+3 Jag vill dö, få ut den här ur mig.  Så är det fortfarande ett minne. =)

Jag har många planer om min framtid, och jag vet att det aldrig kommer att bli så för det blir aldrig som man planerat.

Jag vill även ha ett 4dagars bröllop. Dag 1 möhippa och svensexa, dag 2 middag med närmaste, dag 3 bröllop med efterfest, dag 4 iväg på 1månaders bröllopsresa!


Bridezilla!

Och sen vill jag leva lyckligt i alla mina dagar, med en super hög pension! ;D

Hihi, vilka krav jag har =)


// Frida

10-06-17

Fridas bekännelse:

Har funderat på ordet "vänner" i ett tag nu. Jag verkar inte förstå mig på det här med "vänner", jag har några men inte särsillt många. Jag har alltid undrat varför vissa beter sig som det gör mot mig.

Jag har upptäckt att min syn på "vänner" inte stämmer sig överens med andras. Jag anser att vänner får ha sina egna åsikter och leva sitt egna liv. Jag anser också att relationen "vänner" är två sidig, båda måste jobba på den och båda måste vela ha kvar den relationen.

Det är många saker som kan spela in i att en "vänner" relation inte fungerar som den ska. Tex, avundsjuka, egosim och olika mognad.

Om jag ska beskriva hur jag är som vän så skulle jag säga att jag alltid ställer upp, jag är påhittig. Men jag är inte bra på hemmligheter eftersom jag själv inte har några och jag själv delar med mig de mesta (även kanske de som borde varit hemligt), men vissa saker säger jag ju självklart inte! Sen har jag mitt egna liv och en del av den är min pojkvän. Sen är jag självkritisk så jag vet att jag inte är världens bästa vän heller. Jag tycker väldigt mycket, och det stör vissa även om jag inte menar illa utan det är ju mina egna åsikter men jag försöker att hålla tillbaka.

Om jag ska beskriva mina "vänner" så skulle jag säga att några är fantastiska, andra trode jag bättre om.. Nu i äldre dar så har mognad spelat stor roll i våran relation och även avundsjuka. Jag och tjejerna i klassen diskuterade just den här saken, bara en sak som pojkvän är tydligen någon som verkligen spelar stor roll.
Tex:
Jag: Hej
Vän: Du vi tänkte hitta på något hade du velat komma?
Jag: Ja, självklart hade varit sjukt roligt. Men jag är med Erik nu hade inte han kunnat följa med i så fall?
Vän: Ne, men då får det nog vara för vi hade bara tänkt hitta på något vi tjejer..
Jag: Jahapp?

Varför är vissa så? Jag kan förstå att om man har ordagrant "tjejkväll" Så jag fattar men om man bara ska göra något, vad spelar det för roll att han är med? Sen har jag de som svarar: Självklart att han kan följa med.

Den "vänskaps relationen" jag hatar mest det är den man är ensam i.. Ni vet, man själv ringer 100ggr och sen får man se på andra sätt att de hittar på hur mycket som helst men bjuder en aldrig.. Eller inte ringer en för den delen. Så om ni tycker att det är konstigt att ni inte har hört från mig på ett tag så förstår ni varför. Men ring du för jag är inte långsiktig jag lär bara bli överlycklig!

En vänskaps relation som jag önskar att jag aldrig hade tagit mig ur var den med tjejerna ur min förra klass.


Om jag förklarar: det sista året så skulle jag säga att alla låg i olika nivåer på mognad vilket gjorde att det var hemskt mycket intriger, alla var less varandra och det bråkades en hel del. Jag blev så sjukt less på att vara den som aldrig hade någon medans alla var sams men så fort någon bråkade så dög jag till som tillfällig "vän". Det var så mycket skit snack och det är väl självklart när man är 15år.. Jag flyttade bort från byn i samma veva och är den enda utav oss som inte bor kvar, eller ha någon kontakt utav de andra.. Tyvärr
I höstas hade vi en "återförening" och jag kom dit sista och skulle bara vara där i en timma. Alla hade redan hunnit bli lulliga och jag skulle inte ens vara med och festa. Men där satt alla och var hur bra vänner som helst. Jag kännde mig väldigt obekväm för sist jag hade träffat dem så var ingen vän med den andra. Men det hade varit trevligt att träffa dem igen, för när alla var vänner så hade vi sjukt roligt.

Sen måste folk förstå att jag blir väldigt ledsen över att aldrig få bli bjuden, eller att aldrig någon singer till mig. Jag orkar inte höra att: men du är ju alltid med Erik så det är ingen idé att ringa.. Men jag är ju med han för att jag inte hade något annat att göra.. Jag blir även väldigt sårad över att bli nobbad när man frågar om man ska hitta på något och får som svar, ne jag orkar inte. Och sen får ett sms utav en annan att hon träffade den personen på en fest alldelens nyss.. Om personen ändrade sig så kan man faktisk skicka iväg ett sms och förklara situationen.

Ojj, vad personligt det här blev. Men jag är inte bitter. Bara skriv glad idag, :) Jag hoppas att ingen tar illa upp och om någon känner sig prickad så ring så förklarar jag. Jag har nämligen haft meningen att hänga ut någon =)

// Frida

10-06-16

Yes, nu är min första TV på plats!

Mamma var så himmla gullig och hjälpte mig städa mitt rum, hon tvättade till och med mina fönster. Så nu har jag skinande rent rum. Sen efteråt så satt vi i min säng och kollade på Tv och invigde den á la Frida style, med chips och dip! =)




Mina nya sängkamrater, nallar från Erik.

Hihi, jag hade ansiktsmask. Sexy..


// Frida

10-06-16

Ida var så gullig och skickade lite bilder från Eriks student. Så här får ni några!




Jag och grabbarna grus.

hihi, världens sötaste nakenfis!




// Frida

10-06-15

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet. Innan så gick jag på stan och kikade lite, och självklart köpte en och en annan sak. När jag kom hem har jag suttit och planerat hur jag ska göra om mitt rum, och det jag har beslutat är att jag ska köpa en platt TV. Det ska fixas innan fredag, och sen utgår vi därifrån, jag vill slänga soffan åt fanders men mamma är inte förtjust i idén om en kläställning, så hon erbjuder mig en till garderob istället så vi får se hur jag löser det =)




Så här har jag suttit och mublerat om och tittat, ritningen är skalenlig även möblerna så det är bara att flytta runt som man vill. Denna super idé fick jag från, svärmor eller svärmor så säger man kanske inte än, utan blivande svärmor? ne, men "min pojkväns morsa"? aa, men ni vet vem. Hon är verkligen super!


Negellack som jag köpte igår, HM 29.50 =)
Idag hade jag det oranga nagelacket men ikväll tänkte jag testa en ny färg =) Kanske lila?



BH: After Eden, Elinora laura 329kr ( TIPS! )
Klänningen, cardigan och sockarna från Gina Tricot

// Frida

10-06-15

Hm, mitt rum är kaos just nu. Mina kläder eller skor ryms inte i min garderob längre och jag måste komma på någon lösning. Sen är jag less på ljuset i mitt rum, så det lutar till att övertala mamma att göra om i mitt rum.. =)

Jag vet precis hur jag vill ha det, eller på ett ungefär. Ida, Eriks lilla syster, har haft samma problem som mig med att kläderna inte ryms och har en kläställning som hon har kläder på. Jag funderar på en sådan lösning jag med. Eller så här tänker jag, få en platt TV så jag får mer plats i rummet. Fixa en slags klä förvaring i hörnet var jag har byrån flytta byrån fär jag har nu klump TV, och skaffa bättre belysning till spegeln. Och sen flytta hemofrån och göra om allt. Men, om jag bor hemma ett tag och jobbar och sliter för att få pengar. Så måste jag kunna ha ett fungerbart rum. Vilket I lands problem. Jag hade även gärna tapetsera om till ljusare tapeter, men det känns överdrivet..


// Frida

10-06-14

Idag har jag shoppat! Jag köpte en jätte fin blus-tunika från JC och ett sött linne från HM. Upptäckte även att jag inte har visat mina senaste köp så ni får dem också!




Snygga detaljer på linnet!

"Gammla inköp"




// Frida

10-06-13

Nu ska ni få det senaste nytt!
Erik har nu flyttat upp till stugan hans. Så nu är jag ensam.. men som tur var bara på veckorna!
Därför har jag lagt bloggen lite åt sidan för att få så mycket tid som möjligt med Erik.

Jag har fått ett jätte fint halsband utav Erik nu innan han åkte. Det är en sån som man kan öppna och ha bilder i. Så där kommer det snart att sitta bilder på oss. Jätte sött.

Just nu sitter jag och kollar på Hairspray, den är så bra!

När jag blir stor vill jag :

Vara med i en musikal

Se de stora städerna

Få jobba med något jag brinner för

Gifta mig ( Helst innan jag blir gammal el fått barn, då allt bara hänger, vill ju se snygg ut på den stora dagen )

Få barn

Leva

Ni vet de vanliga..


Det finns verkligen inget som ger mer hjärt pumpande än musikaler, rytmen och glädjen. Jag älskar det!!

Mina favoriter:

Greace
Hairspray
Molin Rouge
Sweeny Todd
Mamma Mia
Och en massa mer..

// Frida

10-06-11

Förlåååt, jag har haft fullt upp denna vecka med student och grejer. Men jag orkar inte skriva nu heller, jag är bara så trött nu.

men men, de kommer att komma upp bilder och diverse så fort jag peppar upp mig igen.! ( om ni inte kan vänta så klicka in på min länken, IDA så får ni för kika på lite bilder)  (Vår egna lilla paparatzi)

// Frida

10-06-06

I helgen har det hänt en massa. Igår hade vi uppvisning med gymnastiken och idag har jag jobbat.

Uppvisningen igår gick jätte bra, tjejerna var super duktiga och allt gick jätte bra.

Idag har jag då jobbat, eller jag har suttit i en solstol i bikini på storgatan och badat och smetat in mig med våran nya kropps mask. Super roligt var det. Men gissa om folk skrattade åt mig? =) Det är typ bara 10grader varm men jag hade jätte varmt vatten som jag satt med benen i. Jag hade då skit roligt. hihi jag fick till och med en blomma från interflora, dem är så söta. Sen är jag med på säkert 20 olika kameror, men jag har tyvär ingen bild själv.

Från uppvisningen igår:







Idag:





Nu sitter jag och försöker få upp värmen genom att dricka the.

// Frida

10-06-03

Utmaningen antagen!

Mamma utmanade mig med att räkna alla mina par skor. Så här kommer de:


8st i min garderob


14st i hallen


6st i förrådet

Varför mamma tyckte att jag hade så mycket skor:

Jag hatar när min kamera gör så där.. men ni förstår

8+14+6=28st par skor.

Nu utmanar jag dig att räkna dina skor så jag sedan kan visa mamma att jag inte alls har så många. ;)


Idag har vi varit med skolan på studiebesök på ett pappers bruk. Sedan har vi gått runt i skogen i 3 timmar.. Vi klarade i alla fall regnet. Men fuktigheten? Ja titta bara på vad den har gjort..




// Frida

RSS 2.0