Roligaste idag:

Annche: -"Frida, jag ser dig som en skalbagge som ligger på rygg och viftar med både armar och ben!"

Vi stod i mat kön och jag konstaterade att min väska var så tung att jag kunde rammla baklänges..

Frida: -"Haha, kolla vad äckliga tänder den har!"
Annche: -"VA, menar du mig?"

Jag stod och prata om en uppstoppad bäver som är upp på 7an..

Lena ( svenska lärarn): -"Tyst i hönshuset det är inte påsk än!"
NV1D- " Vaaa?"


Äntligen..

 Äntligen tillbaka i persön.

Eftersom jag har haft så mycket att göra i skolan har jag inte haft tid att åka till Persön på länge. Men idag åkte jag dit!
Det var tråkigt väder och alla vi tre var rastlös så vi funderade på vad vi kunde hitta på, sedan kom Marielle på att vi skulle måla om och rensa i källaren. Jag satt uppe med barnen och ritade med kritor, det var jätte roligt. Det är faktiskt riktigt roligt att  rita med färgkritor, varför säger alltid mammor när man är vid en viss ålder att man växer ifrån det ?!
Haha, jag och Mirre upptäckte att det finns mycket mer roligare färger på duplo än när vi var små. Man börjar känna sig riktigt gammal...

Men när Alf kom hem så gick jag ner och hjälpte dem att måla.
! Det var så kul! Mirre lyckades med att få färg över hela henne, hon lyckades även med att doppa en del av håret i hinken med vit färg.
Jag stod och skratta och skrek -"jag pissar ner mig snart" och Marielle -"jag får inge luft". Haha, det var länge sen jag fick skratta så mycket!! (Skulle gärna vilja lägga in en bild på hur hon såg ut, men jag har lovat henne att inte göra det och jag håller det.)
Det tog så lång tid nere i källaren så jag hann aldrig gå ut i stallet. Men det gör ingenting för jag ska åka tillbaka snart =D
Det blev super fint resultat i källarn.

Läxor i massor..

Ursch!

Vad jag har mycket läxor. Jag förstod att det var mycket att göra men det här är ju otroligt :O Skoldagarna är inte så hemska som jag trode men läxorna är mycket mycket mer. Men så fort jag kommer igång och får tid ska jag åka och rida. Saknar det så mycket.. =(

Ajja, men nu måste jag fortsätta med presentationen om Annchelie sedan blir det några sidor matte.


Stockholm :D

Hejsan!

Jag förklarar från början så förstår ni bättre:

Min syster ringde på söndagen och frågade vad jag skulle göra på onsdagen, hon förklarade sedan att hon kanske skulle åka till Stockholm för att shoppa och sedan åka bil hem. Lätt att jag skulle vara med på det! Efter det bestämdes det och vi bokade biljetter på måndagen. Jag älskar att göra sådana där impuls grejer.

Vi gick 3timmar i centrum och sen åkte vi tunnelbana till Kista.
Jag shoppade några basic toppar, strumpbyxor och en tunn kofta allt köpt på H&M perfekta basic stället. Det bästa köpet var en kortare kjol med hög midjan som jag hittade på Veromoda. 

Vi åkte från kista vid 17.00 och vi var framme i Luleå 5.30, vi stannade för att äta, tanka och fika hos pappa. Så det var en lång väg,

RSS 2.0