10-09-30

Hejsan hoppsan bloggen!

En massa pluggande på senaste, men nu är det hyffsat lugnt. Skönt!
Imorgon häder det en massa, men mer berättar jag imorgon ;)

// Frida

10-09-28

Idag har jag fått paket!! Jippie!

Det var del1 av min beställning från Börjestingsryd.

Ett jätte fint schabrak som kommer att passa Ponny hur fint som helst. Dixi kanske också får låna det, kanske.
Sen ett par fina höga sockar, tycker att det är jätte skönt att ha dem i stövlarna.


Nu vill jag ännu mer åka till stallet. Buhu, vad gnällig jag blir.

// Frida

10-09-28

Är det någon som har en gitarr till salu? Hör av er i så fall!

Jag drömde nämligen inatt att jag spelade en Rise Against låt på gitarr, och det var lätt häftigt så nu jäklar ska jag lära mig det!

En smyg dröm jag har, att vara musikalisk och kunna spela och sjunga. Vi får väl se. Ska hamna på min "ToDolist", saker man ska hinna göra innan man dör. Syrran går en kurs där de har som läxa att göra en sådan och så tvingar hon oss att också göra..

// Frida

10-09-28

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Martin och Linneas födelsedag! Grattis på er!!

Jag är fortfarande sjuk... Jag blir galen. Man missar så himmla mycket i skoklan när man är hemma så istället för att ligga och vila ligger man och tänkte på allt man missar och har ångest istället. Inte okej!


// Frida

10-09-27

Vilken härlig helg som har varit. Vi åkte upp till stugan redan vid lunch på fredag, innan vi ens har lämnat staden fick vi höra att min karl har skjutit sin första älg! Stolt jag är.
Under helgen har jag och Eriks mamma tagit upp potatisen och gjort höst. Och Gubbarna har varit i skogen.
Sen tog vi hand om allt kött i går innan vi åkte hem och OJ vad mycket det blev! Mums!
Så nu moromor, är jag en riktig bondaflicka.  

Jag har även lyckats dra på mig en förkylning under helgen och idag är jag hemma från skolan. Men jag har varken tid eller lust med att bli sjuk nu. Hela morgonen har jag försökt få Erik att gå med på att skicka mig till skolan för att sen på kvällen åka till stallet och rida. Men nee.. Jag förstår han eftersom jag hostar och är hur sjuk som helst, men jag vill ju rida!! Hela helgen har jag bara längtat till stallet. Och nu kan jag inte för att jag är sjuk!

// Frida

10-09-23

Vilken flopp med frågorna, jag är väl medveten om att min blogg inte är så värst väl läst.. Jaqg har även ingen aning om hur jag ska få den att bli det. Men ingen ville veta mer om mig. Men vi gör så här i stället. Om ni undrar något, så frågar ni bara och så ska jag försöka ge ett vettigt svar. När som helst. =)


Kvällen med tjejerna var däremot super lyckad. Vi är ett kanon gäng! Inspererad belv man och trevligt var det !


God natt. !

Och hörrni, hade varit roligt att veta vilka som läser min blogg, så ni får gärna skriva var ni är i från och om ni har en blogg så skriv in den så ska jag även länka dem i ett inlägg. =)

// Frida

10-09-23

På väg på föreläsning och mingel med tjejerna på jobbet. Super roligt!!


// Frida

10-09-23

Idag hade jag tänkt att ni ( ni som läser min blogg ) ska få fråga om det är något ni vill veta om mig. Så fråga på så ska jag svara på dem ikväll =)





// Frida

10-09-22

På upploppet mot körkortet, har gjort alla "måste faser", alla risker och liknande.. =)

Har även varit och tränat med syster idag, vi körde affro och sedan yoga. Jag kommer att ha väldig träningsvärk i ryggen, vilket är super bra då jag behöver dem musklerna till ridningen.


Sen har jag testat min kamera på lite mörker bilder, super fina blev dem. Försöker fortfarande lär mig den så alla bilderna är kanske inte så bra..Men här får ni några.







// Frida

10-09-21

Igår var jag i stallet. Riktigt roligt!

Jag åkte dit efter skolan, ritade och såg på tecknat med barnen. Sen var det dags för middag. Marielles mat är något extra, jag vet inte om hon tillsätter extra kärlek i den, eller om det är hoten att alla barnen som inte äter upp får en massa pussar, men jag äter alltid upp min mat där. Sen är det riktigt lyx för igår behövde jag inte ens skala mina egna potatisar!

Sen for vi ut i stallet och fixade och sedan skulle vi ut och rida, jag fick rida Dixi. Hon var jätte fin, jag var jätte rädd. men det gick bra. Tillbaka till stallet så tog jag ut ponnybonny för att longera honnom. Det gick bra, visserligen så flög jag som en vante varje varv som han kom närmare stallet och han bestämde sig för att göra ett nytt försök att rymma in i höladan. Men vi blev bättre båda två =)


// Frida

10-09-19

Igår var Hanna här och förgyllde vår lördagskväll. Men pensionärsparet var super trötta och inte så pigga men vi hade det trevligt ändå! Ni kan hitta bland annat Hannas blogg i mina länkar!

Idag vaknade jag, åkte och rösta där det blev regnbågens färger i de tre valen men nu är rösten laggd. Sen kom jag hem igen och sov i 2.5 timmar till och nu känner jag mig pigg igen. Har inte varit mig själv de senaste dagarna. Men det menar jag att jag inte har varit så där "Frida pigg".

Tog lite roliga bilder i helgen. HAha


Snygg pose, jag rammlade..

Min arm ser ut att vara av.

Tog även lite fina "neutrala" bilder.  Men på alla så kom doftgranen med... snyggt!



// Frida

10-09-18

Jag älskar musik!
Önskar att jag hade med mig en liten högtalare som spelade bra musik var jag än gick!


// Frida

10-09-17

Hejsan! Ponny här, Frida tjatar om hur lik jag är en Hollywood stjärna som går under namnet "Gandalf´s häst". Nu har jag ju dock inte sett den här "dubbelgångaren" men jag måste få inflika att om det var någon som skulle spela mig i en film så skulle det vara George Clooney och inte någon B-kändis som är känd för att vara någon annans häst.!


Idag i stallet så var jag och myste på med Ponny, vi tog det lite chill. Gick på ridplan, blev borstad och fick morötter.  Nu kanske detta bara gällde en av oss, menmen.
Jag lyckades även tappa bort min mobil i en av alla påser som jag stod och fyllde med hö, men den återfanns sen direkt när Marielle ringde till den. Jag lyckades även med att bränna knäet på en brännnässla, igenom ridbyxan(?) och jag har fortfarande ont.

Måste även säga att valet tar fram de sämsta utav folk.
Alla har sin egna åsikt och alla måste få tycka som de vill, annars hade vi bara haft ett parti. Alla dem som anser att om man inte tycker om samma parti som de, har man diverse fel, borde få veta att detta land är tyvärr en demokrati med rösträtt. Jag tycker om att diskutera med folk och höra vad de ska rösta på och varför. Jag anser det vara nyttigt och bra för allmänbildningen. Men jag skulle aldrig hacka på någon som inte tycker som jag. Däremot kan jag tycka att folk som "lär" sig hur partierna fungerar igenom att lyssna på reklamerna på spoifly borde ta och sammla lite mer fakta.

Nu blev det ju politiksnack igen, det som jag faktiskt är så himmla trött på. Nu lägger vi ner.. He blidde som de blidde.

// Frida

10-09-17

Idag har jag varit en sväng i stallet. Super mysigt.

Sedan kom E och hämtade mig och vi åkte hem till mig, jag skyndade mig att ducsha och fixa mig. Sen cycklade vi i väg till kulturenshus där vi hade bokat bord. När vi väl kommer dit, oroliga för att de har gett bort vårt bord. Även om vi bara var 5min sen. Så var hela restaurangen tom. Vi var de enda som var där, vi fick ett bord med underbar utsikt och super bra service. "Underbart romantiskt", räcker inte ens till. Härligt!

Nu kom vi hem och ska gå och lägga oss, pensionärs paret.




// Frida

10-09-17

Oj, vad länge sedan jag gjorde ett inlägg.

Men som sagt, jag har fullt upp.
På senaste har jag pluggat till Kemi prov. Vilket inte gick bra, jag förstår mig bara inte på kemi.
Sedan har jag fullt upp på körskolan, upploppet.

Men hur ska jag förklara veckan? Jag har träffat personer som jag inte träffat på länge och jag har träffat en massa nya människor.

Jag var ut med C i helgen, vi hade super roligt. Som vanligt! Dock var jag lite mer "party". hehe.


Nu börjar valet närma sig och även jag ska lägga min röst iår.
Det lutar mot Moderaterna, eftersom dem är en fördel för mig som planerar på att plugga vidare. Men jag är inte Moderat! Att vara moderat anser jag vara dem trogna i vått och tort, och det är jag inte. Jag tror även att om 4år och jag har pluggat klart och ska ut på arbetsmarknaden kommer socialdemokraterna få min röst. Jag är varken moderat eller sosse, jag är jag och jag kommer att rösta på det som passar mig bäst det året. Men vi får se, jag kan ändra mig innan min röst kommer till räknig.



Röd eller blå?

// Frida

10-09-13

Jag har nu anmält mig till högskoleprovet. Blir kanon. =)

Dagens hiss:
Min syster, som bor nära och alltid har dörren öppen för mig.
Speciellt som idag när jag flyr från krigszon.

Dagens diss:
Min syster cyckel som har en sjukt oskön sadel så jag har blåmärken på sitt knölarna. Varför kan man inte göra en bekväm sadel till cyckeln? dagens teknik är tyvärr inte riktgit utvecklad..

// Frida

10-09-11

Taggar för utgång!

Springer omkring i trosor och ansiktsmask och väntar på att den ska torka så jag kan hoppa i duschen. Häller även i mig en cider bara för att få en flaska med skruvkork. Stressar på som en tok och har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ?

För 45min sedan när jag fortfarande var cool lugn och skulle hoppa in i duschen och kom på att mamma kanske tog med sig sitt puder ( som jag nyltar på ) jajjamen, så det var bara att hoppa på cykeln och åka och köpa ett. Men gissa? just den färgen jag tror jag ska ha var slut.. Så jag tog den som var mest lik, och håller tummarna. Så där sprack min tidsplanering.

Nu taggar jag med Winnerbäck, Oskar Linnros, Amanda Jenssen, Rise Against och många fler.

// Frida

10-09-11

Nu blir det politik snack. Jag är väldigt less på all politiksnack(skitsnack), men nu måste även jag inflika.

Det har väl inte undgått någon om hysterin över SD valfilm? Jag har själv sett den och tycker att media överdriver. Men vettig är den f*n inte.

Nu har jag även sett Kristendemokraternas valfilm och måste säga ifrån. Den är hemsk! Riktigt otäck, man får obehags känslor. Men det tycker tydligen media är helt okej att visa..

Så jag ska dissa media! och valfilmer.!

// Frida

10-09-11

Tråkigt datum.. Hoppas att alla lägger en liten tanke till de drabbade och annhöriga i attacken mot World trade center!

Igår var jag i stallet. Jippie!
Det var så att jag och Erik skulle ha en myskväll, men jag var på granngården tidigare på fredagen och köpt lite grejer till stallet. Så jag tänkte att vi bara skulle lämna dem och hällsa lite på Ponnybonny. Men när jag pratade med Marielle och hon sa att hon skulle ut i skogen. Blev jag grymt sugen, men jag hade planer med Erik. Så när jag lägger på telefonen och säger till E att "åh, marielle skulle ut i skogen". Så svarade han "Jag skjutsar dit dig, vi hinner ju ha myskväll efteråt" Världens bästa kille va? =)

Så jag och Marielle var ut och red i skogen. Jag på ponnybonny och Marielle på hennes nya häst dixi som var grymt duktigt för att vara andra gången hon blev riden. Roligt hade vi. Det blev speciellt spännande när vi vänd hem och Ponnybonny, som är 26år (?) och väldigt seg bortåt, tyckte att nu kutar vi hem i full fart så att han kan få äta hö. Men det gick bra och han accepterade tillslut att han skule lyssna på mig.

Det roliga var att när jag väl kom hem och det blev dags för myskväll, var jag så trött så jag somna, hehe. Förlåt älskling. Men min prins hade överseende med detta.

Gjorde världens kap på Granngården igår. Jag köpte 2par längre sockar. Sen köpte jag en liten borste som passar min lilla hand, rosa och allt. Det bästa köpet var en skjorta i flannell som kostade...20KR! Så jag tog 3st. =)


Skjortan.

// Frida

10-09-10

Oj, vad konstigt det känns. Jag har redan slutat för dagen och klockan är inte ens 10. Vad gör man nu? Jag kommer inte att skriva vad jag funderar på vad jag ska göra för jag har upptäckt att det brukar inte bli så. hehe


Måste även inflika att jag var och snokade när den sista twilight filmen kommer. Vad jag nu förstod så har de nu bestämt sig för att göra filmen i 2delar och dem kommer att släppas november 2011 och november 2012. Och dit är det längre!

Personligen tycker jag att det är onödigt att göra 2 filmer av den sista boken. En lite längre film hade räckt. Men jag har full förståelse och stöttar beslutet om att göra sista Harry Potter filmen i 2delar. Som ryktas komma ut del1 November 2010 och del2 maj 2011.


// Frida

10-09-09

Idag har jag hunnit med mycket. Tyvärr inget "vettigt i plugg mening" men super roligt har jag haft, behövde det!


Dagens outfit bild, som ni ser har jag varit i stallet.



Efter jag red så duschade jag och shamponerade ponny jätte noga så han var super vit och fin, sen släppte jag ut han i hagen och hämtade hö. När jag kom tillbaka såg han ut så här.. Suck! Ni ser ju på huvudet hur vit och fin han är, egentligen.

Min älsklingar. Dess skor köpte jag för ca 6år sedan och dem är mina absoluta favoriter! Jag har använt dem på alla möjliga olika sätt. Tex, som vinterskor med tjocksockar, prydnad och till sist stall-skor..

// Frida

10-09-09

Lite fler bilder från London!



cool bild :)

// Frida


10-09-08

Glöm det jag sa om styla om mitt rum! Jag köpte inte en pryl.. Jag köpte faktiskt inget jag hade tänkt att jag skulle göra. Men jag fick med mig hem ett datafodral, en ögonskugga och ett nagellack för sköra och torra naglar.

Hiss och diss på stan.

Diss:
Veromoda har alldelens för dyra kläder för tunna små plagg.
Ingen av parfym-affärerna har fått in den nya chloé parfymen.


Hiss:
Äntligen har make up store fått bättre trevligare personal!
Sjukt tufft med ny konst utställning i shopping.



Mina nya jeans

// Frida

10-09-08

Dagens mission! Ny rums styling. (även plugga matte och göra körkorts fas..)
Så nu beger jag mig in till stan för att shoppa. Ska även kolla på ett par nya skor, par nr 32.. och nå mer snygga jeans. (Jag köpte ett par miss sixty i London. men jag vill ha nå mer som också är lite tuffare med detaljer)


// Frida

10-09-07

Ett trött inlägg..
Har kommit hem från träningen och hunnit trycka i mig en massa kakor och skriva in recept i min recept bok. Jag hade nämligen turen att få farmors och min farbrors-frus recept på rabarbersaft. Så nu har jag en stor kastrull med saft.  Nu väntar sängen och en härlig god natts sömn.

// Frida

10-09-07

Lite mer av mina köp i London.


Super söt skjorta

Skjortan och halsduken

Rese-outfiten


Men jag kan säga att det var fullkomligt jätte onödigt att fixa håret för så fort jag andades England luft blev håret lockigt igen..

Tidsfördrivande

// Frida

10-09-07

Lite bilder som jag har tagit från min nya kamera=)






Inge fel på kameran iallafall, att fotografen är ovan är en helt annan sak.

// Frida

10-09-06

Min super söta kofta som jag köpte i London.  Jag älskar "halv-längd" på kofter. Så jag blev riktigt glad när jag hittade den här.




// Frida

10-09-06

Här kommer bilder från grillningen i lördags. Mycket trevligt, synd bara att många var sjuka.. Men Daniel tittade förbi, fick dock ingen bild på det.





// Frida

10-09-04

Tiden uppåt har spenderats bra! Vi har jaft skit roligt. Trevligt att få träffa släkten!

Min utgång ikväll blev inte direkt som planerat, så nu sadlar vi om och drar ihop gänget för en trevlig utekväll på gammla-goda-tiders vis!

// Frida

10-09-03

Idag har jag fortsatt på min "våg-ridning". Jag var på gymet i 2timmar där jag både sprang och körde styrke. Sedan gick jag till min syster och duschade. Tillbaka till skolan och hade en lektion i 50min och for hem.

Jag har även varit så pass diciplinerad att jag inte har ätit chips sen minst 3veckor tillbaka, tror till och med 4v. Men nu är jag lite sugen, i alla fall på cheesballs. Men jag kan inte bestämma mig. Tycker jag att det är onödigt att äta "onyttigheter" eller tycker jag att det är okej att äta om jag tränar? Hm..

Jag har även fått en fråga på hur jag bor.
Jag bor i hus tillsammans med min mamma. Man kan även säga att jag bor hemma hos min pojkvän också, eftersom vi alltid är med varandra, antingen hos mig eller hos han. Även när han inte bor hemma brukar jag vara där. Jag känner mig verkligen som en i familjen hos dem.

I helgen beger vi oss uppåt och hälsar på F&F och tar en liten tur över till det Finska landet. Sen imorgon kväll är det utgång med C som gäller. Ser fram emot det, vi kommer ha skit roligt(vi brukar då alltid ha det)!


// Frida

10-08-02

Idag har jag varit sladddrottningen på halkbanan! Super roligt! Jag skrattade hur mycket som helst. Inget att vara nervös inför, mer förväntansfull!

Bilder från veckan!


Varning! Släng "säsongs-sminket" detta är mitt vinter puder som jag tänkte spara till nästa vinter, dumt tänkt. alldelens orange och äckligt. btw Smink innehåller sjukt mycket bakterier, så släng bort alltgammalt. tex mascara ska man bara ha i max 3månader annars blir den dålig..

Blä


Jag och pojkvän var hurtiga som var ut och sprang i tisdags



// Frida

10-09-01

Jag rider på en diciplin-våg.. Hoppas bara att jag inte faller ned.

Jag har pluggat varje dag hittils och idag var jag och tränade! Först sprang jag i 40min stretchade och skulle åka hem när jag upptäckte att det skulle vara ett Indoor Walking pass, så jag gick på den också :) Jag som alltid har jätte dålig diciplin har faktiskt bättre än någonsin!

Nästa steg är att komma i säng i tid, fortsättning följer.. ;)

// Frida

RSS 2.0