Onsdag

Ja du. Så himmla skönt med lov!

Lovet har varit bra, jag har jobbat då och då, försökt vilat då och då.

Imorgon är det nyår! Roligt värre =)

Jag lovar bilder frn morgon dan då Hanna, Anna med respektive kommer och på middag. Vad den senare kvällen erbjuder får vi se! men roligt blir det nog!

Nu blev jag utmanad på en NHL match utav Erik. Vi får ju se hur det går, kanske förlorar med flit så han får behålla sin manlighet ;)

Gott nytt år!

// Frida

Lördag

Hej hej, och hoppas ni har haft en lika trevlig jul som jag!

jag har haft super härligt nu under jul, men jag måste säga att jag är lite fundersam på vad jag ska hitta på nu när jag inte jobbar.. Det är som tomt.

Jag fick jätte fina julklappar och mycket trevligt sälskap. jag var även förbi persön vilket var jätte trevligt.






Just nu sitter jag med grabbarna och ser på J-VM. Hejja sverige!!

Mer bilder och inlägg kommer att komma!

// Frida

Danföredanföredanföredopparedan.

Ja, nu är det bara tre dagar kvar. Och i dag ska jag, bara mysa, ha en riktigt spa kväll.
Jag ska ha:

Hårinpackning
Fotmask
Ansiktsmask
Sedan ska jag antingen hoppa ner i badet eller ta en lång dusch. Och det lutar mer åt dusch hållet.

Super skönt.

Sedan ska jag hoppa ner i sängen och sova!!





// Frida

Måndag

3dagar kvar.. nu pirrar det i magen.

I helgen har jag varit väldigt inaktiv med bloggen, det beror på att jag har jobbat och varit lite sjuk så jag har inte idats..

Men back on track.

Idag ska jag jobba igen, det blir roligt. Det är så himmla mycket folk nu. Det är nog det som gör det så skojj =)


// Frida

Nu kom det..

Men det menar jag ingenting annat än den hopplösa verkligheten som jag har försökt trycke bort de senaste veckorna.. Jag kan inte äta och vill bara sova. Utbränd helt enkelt..

MVG..

Detta hemska betyg som förföljer ens samvete, drömmar och framtid. Men för mig är det bara en min egna skugga, jag jagar det och försöker få tag i det men ju närmare ju kommer ju längre stöter jag iväg det. Idag är det bara MVG som gäller. Vill du ha ett bättre jobb med en bättre lön måste du ha en snitt poäng på över 18.. Vilket är helt omöjligt. Jag har varit jätte besviken hela hösten för det känns som om jag sliter och sliter inför varje prov och försöker vara bra förberedd men bara får ett ynkla G, Jag, G !! jag gick ut med 280 poäng från högstadiet och 8st MVG och nu får jag bara ynkla G elelr ett skit VG. Jag är kass, helt värdelös. Om du vill ha ett MVG kan du inte: Ha en pojk-flickvän, träna, TV, dator, räcka med 6timmars sömn, och ingra andra intressen. Jag skämtar inte, de borde skriva de i betygskriterierna direkt så vet man! så i mitt fall helt omöjligt om jag inte börjar med droger..

Jag blödernäs blod 1-flera ggr i veckan..

Men nu kommer lovet och då tror man att man ska få vila, men icket! Lärarna har självkler sattit proven första veckan i skolan så jag kommer sitta och plugga arslet av mig bara för att kunna få betyg som jag har en framtid på..

Det är alldelens för mycket press!!


Att jag drar på mig mer än ju mitt eget dumma fel.. Men det står jag för och jag vet att jag inte ska gnälla. Men det behöver jag inte för det tar inget annat än tid, skolan tar krafter och sömnlösa nätter. Jag får ut så mycket mer på att jobba och träna än på skolan.. Har jag mycket i skolan tar det mer än om jag har mycket på jobbet eller om jag måste lära mig något på träningen..


Ikväll har jag iallafall en trevlig kväll att se fram emot. Jag Linnea K och Annchelie ska ha disney kväll! Eftersom jag satt och frågade vilka vilmer de pratade om när de satt och pratade om just disney filmer, jag fick en utskällning för att jag inte har sett så många.. Så nu har vi disney kvällar med god mat och skvaller. en underbar tjejkväll med andra ord. Och ikväll blir det nog Sushi! Mums! !

En trött och besviken..( En gnutta grinig också)

// Frida





Haha, det är inte bara jag som känner så här, nu kom tjejerna och de sitter och säger precis som jag. Att skolan har bränt ut oss nu de sista veckorna, alla är sjukt less...

// Frida

Slut..

Ja, nu är det slut på tjej träningen för i år. Det har verkligen varit roligt.

Det är även slut på mig för idag. Jag är verkligen hur trött som helst.  ska bli skönt med sömn!


Så slipper jag se ut så här imorgon på lektionerna...





// Frida

Onsdag, 8dagar kvar!

"Lill lördag"- Men helt ärligt när känns det som om onsdagar skulle ens kunna vara en lördag? Ne, inte för oss dödliga iaf.. Onsdagar är min sämsta dag på veckan. Jag lovar, blir jag sjuk så är det på en onsdag, är det någon dag som jag har fullt upp på så är det onsdag. Som idag, skola 9.50-13.40 Jobb 14.00-18.00 träning 18.000-20.200 egen träning 19.30-21-30 ?? Japp, jag hatar onsdagar!

Igår var en super härlig kväll. Jag hård körde mina läxor och lyfte bort flera ton från mina axlar! Sedan städade jag Eriks(föräldrars) bil som vi ska ha under jullovet. Den blev jätte fin, sedan tog jag en lång dusch, ni vet hår inpackning raka benen, allt sådant.. Gissa om jag känner mig fräch. Sedan somnade jag i sängen framför en varm och sprakande öppen spis. Skönt!!


Idag på morgonen åkte vi och tvättade bilen så nu är den fin utvändigt också. Jag köpte tärningar, små svarta jätte gulliga, även en gran med äppel doft. Så nu är den lite pimpad också =)


Vi får se sen hur aktiv jag orkar vara efter träningen, nu när vi har börjat effektivisera den mera. På bilden är HPTF, jag själv är fotografen, får se om det blir nå roliga bilder den här träningen.




// Frida

Blogga

Att blogga tycker jag är skit roligt. Men varför bloggar man?

Jag bloggar för att dela mede mig om mina tankar och funderingar. Alla som känner mig tar nog en djup suck. För jag är en sådan, jag vill att folk ska veta vad jag tycker om saker och ting. Jag tar gärna en diskution om saker och ting, och jag älskar att få vara med och påverka något. Så att blogga är ett "självklart val" för mig. Men sedan så har inte ens jag något viktigt att skriva varje dag, så resten fyller jag upp med att skriva om min vardag. Om mitt jobb, skolan, träningarna.

När jag startade min blogg skrev jag mycket om hästar, efter jag hade varit och ridit. Men nu har jag inte varit där på 4 ångest fyllda månader.. Det är jätte jobbigt att inte göra det man tycker är roligt. Men ibland har man bara inte tid. Och sedan behöver jag mycket tid och uppmärksamhet när jag ska lära mig rida. Det finns en känsla jag hatar och det är att vara en börda.. OCh då kan ni ju gissa hur kul det är att bo hemma just nu? För är det någor som man blir vid den här åldern och när man bor hemma så är det just en börda. Mamma är less på att hitta mina grejer överallt varje dag. Och då flyttar hon på dem så på morgonen dagen efter när jag ska hämta mina skolarbeten och de inte är där jag lämnade dem dagen innan.  Då blir jag tokig. Det är den naturliga övergången. Men när mamma har flyttat min jacka ut i förådet då tar jag det som en hint.. Men det är inte så länge kvar. =) Nu låter det som om jag och mamma hatar varandra. haha ne så hemskt är det inte men jag längtar tills jag får mitt eget.

Imorse satt jag hemma hos Erik och åt frukost framför eldstaden, super mysigt! Och sedan såg jag grannen gå omkring i deras hus med sitt nyfödda barn i famnen. Det känndes väldigt härligt. Jag längtar verkligen tills jag blir Mamma och flyttar till Villa och gifter mig. Men jag vill inte göra det idag,(!) utan jag ser fram emot det om 10år. Nu låter det som om jag är värsta stalkern som står utanför folks fönster, men man ser inte så mycket jag såg bara när hon stod vid fönstret! Jag lovar jag är inget pedo.. Haha


Nu tappade jag ämnet. Jag bloggar iaf om mina tankar och funderingar och fyller upp det med min hektiska vardag. Jag hoppas att du tycker om och läsa min blogg och du får jätte gärna komentera om du tycker något helst positiva komentarer, självklart.


Lite om mig då.

Frida heter jag, jag är 17år och har ett riktigt hektiskt liv.
Jag tränar Truppgymnastik 3gånger i veckan och har träning med min Tjej grupp 3gånger i veckan.
Jag har 2st extra jobb som jag trycker in på helgerna och ibland även vardagarna.
På Vardagarna går jag även andra året på gymnasiet, Naturvetenskapspogrammet.
Jag har en underbar pojkvän som spelar hockey, så jag försöker hinna titta på hans matcher också.
Jag är hypokondriker, tror att jag ska dö, minst 3gånger i veckan.
För övrigt är jag en ganska glad och trevlig person som håller jätte hårt på rättvisan.
Jag älskar att umgås med mina vänner även om inte det händer så ofta. Menmen.
Ni får jätte gärna höra av er så hittar vi på något.
Jag försöker alltid att ställa upp till 100% för mina vänner.




// Frida

Måndag

Ja, en bra star på veckan. Veckan innan Julaftons veckan.

Idag har jag köpt julklappar! Inte bara några heller utan många fina julklappar!  Jag har även jobbat och nu sitter jag och pluggar. så idag har varit en väldigt effektiv dag.

Jag sitter även och kolla på Svenska hjältar. Så hemskt fina människor. Jag hoppas att jag också kommer att reagera på ett sådan sätt i en sådan situation. De är förebilder för oss vanliga männsikor. Vi borde göra mer för varandra i vårt samhälle. Alla har blivit så egoistiska. Allt som inte gynnar sig själv är inte värt att göra.

Jag utamnar dig!!.
Under en dag
Gör 3 saker som bara unnar andra och inte dig själv.
Le mot alla som du får ögonkontakt med.

Tänk vad lite man kan göra för att förgylla någon annans dag.

Jag brukar tänka... :

När man möter någon på stan och får ögon kontakt med den, bryter den och ser allmänt sur och dryg ut. Tänk lite längre då.. Tänk om just den personen har haft en riktigt dålig dag/period i sitt liv och ditt dryga sätt vara bara pricken över i:et.. För då är det absolut ingen som ser personen! Vänd på det då, tänk om du log och visade att du faktiskt sett den personen, då kanske du hade varit den personen som vänt den andres dåliga dag/period i livet. Den personen hade faktiskt då blivit sedd. Och det är det viktigaste som finns. Inget är hemskare än känslan om att ingen bryr sig om en, ingen ser en.


Nee, nu ska jag plugga vidare och sedna åka hem till Erik och få en god natts sömn.


Jag och Erik har även vi skickat in vårat leende till Svenska hjältar. Ett leende som ska gör världen lite trevligare.


// Frida

Söndag

Söndag, söndag, söndag..

En super härlig helg. Det enda som har inte har varit nog bra i helgen är min sömn.. Ändå har jag sovit 11timmar och 9.. Men jag behöver tydligen mer.

Nu sitter jag och ska börja plugga lite grann.. men det går inte så jätte bra! Men jag kommer att göra det, jag ska=)

Idag är det ju bara 11 dagar kvar till tomten kommer. Just nu sitter mamma och Anders och viskar julklappar i vardagsrummet. Men de pratar i koder och visar på pappret istället för att säga det högt. Suck.. Det enda jag inte tycker om med jul är att det är en massa tisslande och tasslande och man är nyfiken konstant! Men snart får jag veta.

Jag ser fram emot jul! En massa god mat, härlig stämning och familje medlemar.


Jag sitter och fantiserar om att åka utomlands, hur skönt hade inte det varit nu ? Jag var med pappa och hans familj i Thailand för snart 2år sedan. Super härligt var det!










Pudel. Detta var ändå en dag som jag försökte få mitt hår så rakt som möjlig... Allt har ju sina nackdelar.

ÅÅ, jag vill åka härifrån till varmare tider. En skön paus från verkligheten.

Ne nu ropar mitt samvete, att jag måste göra läxorna.

// Frida

Lördag

Skit rolig dag!

Jag började dagen med att vara en Snow Fairy, Jag var Skit Söt!
Dagen gick som smort, mycket trevligt folk och tiden gick fort.




Jag var även en sväng ut på gatan och visade våra fina paket.





Hihi, efter jobbet så åkte jag hem och vi åt en jätte god middag. Mormor och Morfar var också här, Mamma fyller år imorgon. Efter middagen gick vi allihopa på hockey. Men, innan vi fick våra biljetter.. Suck, livet ska vara så tjorvigt. Jag tänkte skriva ut biljetterna på jobbet efterson våran skrivare hemma har slut bläck. Men det har varit så fullt upp så det tänkte jag aldrig på. Sedan så försökte vi komma på en reserv plan och då kom jag på scandic. Och mycket riktigt, de hade en dator men skrivaren var ju hopplöst kass. Vi fick kämpa med att  skriva ut alla biljetter som var näst intill omöjligt. vi satt i flera minuter och tjorva med aset. Till slut fick vi ut alla 4.. Och sen var det järnet hem och byta om, för jag hade fortfarande fairy kläderna på, och sedan spring iväg till hockeyn. Matchen var okej, Lule kunde ha spelat bättre men helheten var godkänd.

Nu ser vi på en film, killarna fick välja. En film med: tjejer i latex, varulvar, vampyrer, sex och blod. Allt under en samma scen... suck..

// Frida

Fredag

Äntligen fredag... Eller?

Idag har jag iaf lussat hela morgonen. Skit roligt! Vilken kraft det blir när man sjunger så där många. Sedan har jag lussa på jobbet också. Vi skulle ju vara utklädda till Lucia tåg och jag var lucia med en krona på huvudet och ett rött bband runt midjan. Mimmi var tärna, Anne hade skit frän tomtedräckt på sig och Lena var tomte mor! Skit söta var vi. Men jag kan inte beskriva i ord hur pinsamt det var att springa till kjell och compani när jag upptäckte att en av mina lampor i kronan inte lyste.. Ja, men inte nog med det. De hade ju själv klart inga lampor och jag var tvungen att gå vidare i full utklädnad till lamp butiken bakom smedjan. När inte de heller hade och de skickade vidare mig till clas ohlsons. Glöm det! Nu har jag skämt ut mig nog. Så jag stod och var en grinig Lucia med bara 4/5 lysande ljus.. Under tiden jag jobbade så har jag bara blivit mer och mer hängig och känt mig sjuk. Så jag ringde och sjukanmälde mig från träningen och åkte hem åt och la mig i badkaret.

Nu sitter vi alla här i soffan och tittar vem som vinner Idol. Men jag skiter nog i det och går och lägger mig istället.. Jag vill bara sova.

Sedan tycker jag inte alls det var så härligt med Fredag för att jag känner mig sjuk och för att jag måste plugga så mycket i helgen =*(

Tyck synd om mig.. älska mig.. Hehe

Imorgon kommer det även att komma bilder från idag och från imorgon. På våra fina utklädnader.

När det gäller Idol:

Jag hoppas nog att Erik vinner Idol, bara för att han behöver det mer än Kalle. Kalle kommer att bli den nya Winnerbäck alltså någon lite speciell någon med en egen stil och personlighet.. Kalle kommer att lyckas bättre som egen artist än Erik, Erik behöver nog en "spark i baken" för att få igång sin kariärr.

// Frida

Jag erkänner

Jag erkänner att jag är skit avensjuk på "Kenza". Inte på henne som "Blogg drottning" utan på henne som modell. Hur häftigt hade det inte varit att få vara det va? Få ha på sig vackra kläder och vara vackert sminkad och bara få ha roligt och se vacker ut..
Och sedan höra alla som tittar på bilden i tidningar och höra de säga " å vad vacker bild, tänk om jag också fick se så vacker ut" Hihi, jag må vara utseende fixerad men det hade varit kul nu medans man är ung och har "kroppen" för det. Inte för att jag anser att jag har det, men jag anser att inte tyngdlagen har gjort sitt än. !

Jag har prata lite i telefon med min vän Paulina även en liten stund med Sara. Gud vad länge sen vi hittade på något alla tillsammans. Ida ska komma med på min träning någon dag för att kika vad det egentligen är vi håller på med. Kul! =)

Nu ska jag gå till bussen och åka i väg till min "hem by" Sunderbyn! Och kolla på Eriks match.


// Frida

Torsdag

Oh, shit! Jag har försovit mig. Tack och lov! Äntligen har jag fått sova ut!!


Ajja, nu måste jag åka till skolan.. och se ut som om jag har stressat ihjäl mig bara för att komma dit s fort som möjligt.. Hehe

// Frida




@ skolan nu. Så jätte sen blev jag inte. =) Men jag måste säga att det var super skönt! Jag känner mig helt utvilad och rätt pigg.

// Frida

Onsdag

En härlig och lugn dag framför mig idag. Härligt! Jag ska jobba, skit kul! Sedan ska jag hem till Erik och spela The Sims. Sedna ska jag även plugga. Även om jag inte vill så måste jag. !! Jag har rätt många uppgifter som ska in nu.. Suck!

Men jag längtar tills jag börjar jobba, det blir skit roligt! Hoppas B-beställningen kommer!! *Håller tummarna*

Idag kommer jag att ha tomte luva på mig på jobbet. Roligt =)



Bara en massa plugg!


// Frida

Tisdag kväll

Äntligen slut körd! Känslan jag har i koppen nu är obeskrivlig! Underbart skönt.. Vi körde jätte hårt styrke så det bara brännde i kroppen och lungerna fick jobba. Härligt. Jag gjorde även en massa snygga tabbar idag. Man önskar varje gång att man fick med det på film men icke.

När jag kom hem så gjorde jag mig en rejäl frukt drink med:

Blåbär- för antioxidanternas skull (Hur det stavas har jag ingen aning om)
Citron- För c-vitaminen och för förbränningen
Banan- För att jag har hört att de är den frukten som ger mest energi
Passionsfrukt- För att vi bara hade en kvar...
Yoghurt- För att fylla ut och för konsistansens skull. Även för de goda bakterierna, som ska vara bra för något.
Vatten- För att frukt "gröten" skulle vara drickbar. Och för H2O som jag svettats ut på träningen. Man vill ju inte tappa sin vätske balans.





Nu sitter jag här  och bara njuter av hur tung min kropp känns just nu.

Imorgon ska jag jobba! Jag ska även plugga och spela The Sims hos Erik. YES!! Glad jag blir. Men nu ska jag fortsätta dega här och dricka min frukt drink och sedan somna sött.  Tror jag sparar hälften till frukost och får en bra start på dagen.




// Frida

Tisdag

Idag har jag njutit utav min lediga dag.
Jag har varit på Lucia rep och även varit en runda på storheden och köpt julklappar. Och min utklädnad till helgen:




Visst kommer jag vara super söt när jag skuttar runt i det där på jobbet i helgen. ( på Lördag ) På fredag ska jag vara Lucia precis som på morgonen då vi har Lucia tåg på skolan

Ikväll ska jag på träning! Yes, skönt och äntligen!


// Frida

Rosor är röda

Jag fick 10 röda rosor från min älskling idag =)
Gissa hur glad jag blev.





Jag har precis fått veta att vi ska vara utklädda på jobbet nu under lucia veckan! Skit roligt! så kom till Lush och kika lite på oss och på våra produkter förstås;)

Mamma berättade att farfars namn hade varit med på tv i pogramet "Vem tror du att du är" så jag kikade på det och gissa:




http://svtplay.se/v/1792344/vem_tror_du_att_du_ar/del_2_av_5_-_pia_johansson

Fasen vad coolt. Det är intervjuver från djup dykare. Arkiverade i sjöhistoriska museumet. Jag måste ju få höra det bandet någon gång. Himmla häftigt.



Nu ska jag sätta mig och plugga lite matte och annat som behövs. 


// Frida

Twilight

Jag var ju och såg New moon. Skit bra!

Seg i början men slutet var underbart. Filmen hade allt! varulvar, vampyrer, triangeldrama men det bästa av allt Kärlek! underbara omöjliga kärlek. Som övervinner allt. I love It!!

Erik tyckte också att filmen var bra. Kanske inte lika kär i den som jag dock men.. Så nu ska jag börja läsa böckerna för de ska tydligen vara mycket bättre.!! Hur det är möjligt?

De är riktigt bra skådespelare med i filmen, man ser i ögonen vad de känner och deras kroppsspråk berättar precis det man vill se som publik. Special effekterna är otroliga och och vinklarna är lite fantasifulla och inte alltid som alla andra.

Filmen får 9/10 stjärnor.

// Frida

I Need semester!

Jag vill jag vill jag vill!

Det skulle vara så himmla skönt att bara åka iväg och ha det sköönt! fått göra klart alla läxor och ha någon som jobbade för mig. Och någon annan som styr upp träningarna. Bara få vara i några dagar nån vecka.

Då kan ni förstå hur mycket jag längtar tills min och Eriks weekend i Februari. Då ska vi åka till stor staden och softa, shopa och hälsa på släkt och vänner.

Jag längtar.

Jag och Fred i cypern:




Titta så glad och ostressad jag ser ut att vara..

// Frida

Måndag

Måndags mornar va? fy fan för de! De ska utrotas sen när jag blir kung över hela världen. Men tills de, håll ut!

Nu sitter jag och ska göra ett grupp arbete men min partner är inte här så jag ska börja göra det jag själv kan.

Ikväll är det hård pluggning som står på schemat! Jag ligger lite efter i skol arbetet.. Och det blir inte bättre nästa vecka då jag jobbar nästan varje dag.. HeHe..

Men snart kommer tomten och jag hoppas han ger mig ett stress fritt och härligt lov!

Hälgen har gått jätte bra! bara lite mycket man annars super härlig.

Igår träffade jag min pappa, som var här och gjorde det sista på syrrans badrum. Hon har flyttat hem nu, och jag måste erkänna att jag saknar någon att vara irriterad på.. Syskon alltså, helt hopplösa?
På kvällen var jag även hon chefen och hade personal fika, hon är super duktig på att baka så oj vad jag åt! Och drack en massa god glögg. 5/5 stjärnor för hjortronglögg! Tänk vad tur man jag har det som har så många underbara kolegor!


Ne, nu ska jag försöka få göra min "Att göra lista" i mitt "Saker jag glömmer att komma ihåg" block. (Som jag för övrigt brukar tappa bort..)

// Frida

Lördag

Hejhej,

Idag har jag varit på förträningen för uppvisningen och sedan jobbat. och det har gått skit bra. Efter det har jag hunnit vara på lule hockey. Kass match man jag måste faktiskt tro det eller ej skylla lite på domarna, elle mest huvud domarn! De såg då när lule (oavsiktligt) hade hög klubba men inte när djurgården "crosschecka" en av luleås spelare framför näsan på domarn. Men det mest konstiga var att när huvud domarn var tvungen att hoppa eller ducka för pucken gav han lule spelarna en riktigt ond blick precis som om det var meningen att det skulle träffas? Jag vet inte men hans kropps språk visade rätt tydligt att han inte gillade Luleå. Inte nu för att jag tyckt att det hade varit så synd om pucken träffat men men...

Ikväll ska vi försöka hitta på något. Men vad? Hm.. Jag får fundera på saken.

Jag har även köpt två parfymer från jobbet idag, The comforter och Vanillary de doftar så HIMMLA gott!

// Frida

Fredag

Klar med psykologin!! yes! Det går fort när man är efektiv.

Nu ska jag ha matte i en ½ timme och sedan sjunga ut som den sång fågel jag är.. Förlåt till er som måste stå bredvid mig.

// Frida

Fredag

Äntligen fredag.

Ikväll ska jag och Erik hitta på något. kanske bio, kanske middag, kanske bara ligga hemma och sova. Vi får se!

Imorgon ska jag vara på pontushallen klockan 10.30 för att hjälpa mina tjejer att förträna och kanske fixa deras frisyrer. Sedan ska jag knalla vidare till jobbet. Så tyvärr kan jag inte se deras hopp =( eller vara med själv för den delen.

Det blir nog mycket folk imorgon, men jag ska då jäkla vara bäst på att sälja imorgon. Ni förstår att jag jobbar med min syster ;) hihi. Inte för att jag är tävlings inriktad eller så...


Nu ska jag sammla lite mer poäng på mina gratis sidor och sedan ska jag jobba med psykologi arbetet. Sedan har jag Lucia rep. Det är helt sjukt roligt att stå och sjunga speciellt med Kör B för de är så himmla duktiga.


// Frida

Gratisbio!!

Hejhej, nu ska ni få höra på ett skit bra hemsida som jag är medlem på!

Den heter Gratisbio.se

Där är det jätte lätt att sammla poäng och här kan du få presentkort redan efter 200poäng!! Super snabbt.

Jag tycker att du ska bli medlem så att du också kan få gratis presentkort/biocheck så att du och jag kan gå på bio tillsammans=)


Så skynda dig att bli medlem för just nu har de massa jul erbjudande!! och är du snabb så kanske du hinner sammla poäng innan jul och kan köpa julklappar utan att slösa en massa pengar!! ;)

Du kan välja presentkort på en massa olika butiker och affärer, även på sf-bio!

Min kopis Annch har över 1000poäng! hon har legat i och varit flitig, inte för att det krävs så mycket.


Alltså Gratisbio.se !


// Frida

Torsdag

3veckor kvar tills tomten kommer!! wohoo!

Igår var det kvällsöppet på stan. Hyffsat med folk. Jag har haft riktig svårt att sova inatt, drömt konstiga drömmar och vaknat och inte kunnat somna om. Men mamma sa att det var fullmåne så det är väl det. Visste ni att även poliserna märker utav att det är fullmåne? Folk blir tydligen som galna då! Vi kanske har en lite varulv i oss.

Jag har suttit i möte med en massa politiker nu på morgonen och pratat om dator satsningen de gjorde 2006 som nu skulle redovisas. Det gick jätte bra.

Ikväll ska jag göra så lite som möjligt! helst bara sova. Jag måste även äte och dricka bra ikväll annars kommer jag nog snart bli sjuk.

// Frida

1dec Tisdag

Jag är helt dag vild! Jag är helt säker på att det är onsdag så jag är hela tiden extra stressad.. suck!
Jag har sovit alldelens för lite alldelens för länge nu och snart kommer jag nog kollapsa. Men jag ska ha som mål nu varje dag att gå och lägga mig så tidigt som möjligt. Men det händer ju ? Nix!

Jag har prov idag, prov imorgon, innlämning torsdag, och uppgift fredag. Sedan jobbar jag onsdag kväll pga kvälls öppet. wohoo!

Jag kom även på en riktigt häftig idé till Nyår. ?? Eller en fest iaf. Ni får hoppas att ni blir bjudna ;) It´s like THE party!

Och nu är det äntligen vitt på marken super fint, och lagomt till 1 December!


Bilden är tagen 2007.

// Frida

RSS 2.0