10-12-28

Tycker att jag har haft så tråkiga inlägg så nu bjuder jag på lite bilder istället!







England calling

I Thailand

I London





Ridning i fjällen



Jag och kusin

// Frida

10-12-28

Ibland gör det så ont, när saningen och vad man önskar, inte stämmer. Det gör så ont i hela kroppen. Man vill och vill och försöker men det blir ingen skillnad och sanningen om hur mycket man har satsat, det gör så ont!

// Frida

10-12-28

Idag har jag och syrran tagit en biltur upp till Farmor & Farfar!
Det var jätte trevlig och roligt att träffa dem.

Påvägen hem så började vi prata om vad jag vill bli och vet ni vad? Vi kom fram till vad jag vill bli, eller i alla fall åt vilket håll. Men självklart så var det rätt utbildning i fel stad.. Suck! Men vi ser ju var jag hamnar tillslut. Mer kommer jag inte säga.

Väl hemma så låg både Chic och nya H&M katalogen i brevlådan. Jag måste säga att H&M gjorde mig riktigt besviken. Jag hade hoppats på nån fin bikini till Cypern resan men den får jag nog kika efter någon annan starns.

// Frida

10-12-27

Idag kompleterade jag rea shoppingen med de butiker som inte var öppna igår. Så idag fick jag med mig hem ett par skor och lite sminkborstar.


Så nu kan jag äntligen slänga alla sk*t borstar för 29.90kr som bara sticker i ansiktet.
Jag vill ha syntet och då är det ju perfekt att The body shop har öppnat här igen.


Jag har börjat sitta på våran pilates boll när jag ser på tv och bloggar.. det tar 10min sen är man helt slut i ryggen. Men jag tror att det är bra att bättra på hållningen.

// Frida

10-12-26

Jag har redan börjat med mina nyårslöften.  Ett kontrakt hur jag ska leva januari månad. Tänkte försöka satsa på en riktig detox månad där jag är jätte duktig på att träna och äta, så får vi hoppas att det blir en vana.




// Frida

10-12-26

Förutom ett par blåa pyjamas byxor så hittade jag denna fina gröna skönhet på rean.



// Frida

10-12-25

Hejhej, och hoppas att ni också hade en trevlig julafton!
Jag är så jätte nöjd över dagen och julklapparna.


Men just nu är jag less, sitter på en liten fläck i mitt rum och tittar på allt runt om. Jag gjorde en typiskt frida grej! Jag tänkte nu jäklar ska jag städa och gå igenom allt. och fort så drog jag ut allt från lådor och utrymen och sen blev det jobbigt och nu orkar jag inte.. SÅ nu har jag grejer över allt!! Och snart ska jag och fika hos Hannapannatokfia.  Så jag fort fortsätta nr jag kommer tillbaka och hoppas att jag får lite power igen. Annars blir det jobbigt.

// Frida

10-12-21

Idag har jag och mamma sattit upp julgranen. Den blev jätte fin! Och oj så många minnen det är över en gran. Vi satt och sa, kommer du ihåg den här kulan? haha, joo och kommer du ihåg den här klockan? så fort man hörde den så var man tvungen att springa och ta ner katten från granen i hans försök till att sno syrrans garn-domherrar. Och när mamma satte på stjärnan så kom jag i håg hur pappa alltid lyfte oss till toppen så att vi fick sätta fast den. Och när jag lastade upp trätomtarna som jag och morfar gjort i "skolan"(morfar äger en gammal skola som han har som förråd) iaf man ser tydligt vilka jag har gjort förutom att jag inte är lika konstnärlig som min morfar så var alla mina tomtar skelögda. Och nu saknar vissa toppen på mössan för då har pepsi tuggat lite grann.. Mycket minnen på en och samma gran.

Annars jobbar jag och sliter som vanligt. men jag är fortfarande hängig, vill bara träna och vara i stallet men kan inte.. Men snart frisk!

Sista julklapparna inhandlade, packeterade och skickade.  Ska köpa min karls imorgon.

Sen blir hans rum jätte fint nu när vi målar om. Måste inflika att jag är väldigt händig! Jag har upptäckt att jag kan göra allt, typ! Fast efter alla renovationer jag har varit med om så är det inte konstigt.. 


God jul och massa kramar!

// Frida

10-12-19

Jag lever!

Men har fullt upp som vanligt.
Jobbar och sliter fram till Jul men sen har jag lite ledigt! Skönt.
vi har ett litet projekt i Es rum, vi målar om. så den tid som jag får över går åt med en målar pensel i handen.

Nu har jag i alla fall gjort klart de sista måste grejerna, tror och hoppas jag. Börjar bli less allt, vill bara sova och ta det lugnt för en gångs skull. Ha tid med saker som, stallet och gå på stan. Men snart så :D

God jul och massor av kramar

// Frida

10-12-07

Sjuk sjuk sjuk..

Nu springer Ponnybonny på de eviga gröna ängarna som Marielle säger.. 

Idag har jag skickat in en massa digitalfoton som jag ska framkalla. Jag har alla möjliga roliga bilder. Jag tänkte göra ett fotoalbum som mina barn kan titta i, och jag ska ha bilder från äventyr jag varit på, gamla pojkvänner, hästar. Allt som är aktuellt och som har varit aktuellt från min "ungdom".
Det är så himmla roligt att titta på mammas gamla foton då mammas vänninor hade ihop det med pappas raggare, Det är helt omöjligt att förstå i dags läget. Och att se sin far med moppe musche och mamma som var en kopia av Carola.  Jag vill ha kvar minnena på samma sätt. För oj vad vi skrattar när vi tittar på bilderna. Bara kläderna är ju att skratta för.

Nu är även studentresan bokad, Cypern! Vad jag längtar! :)



Sist jag var i cypern



// Frida

10-12-06

En tröttsam dag.
Jag är sjuk och har ont i hela kroppen.
Jag var även till stallet och sa förväl till min vita springare. Jätte ledsamt, så fort jag gick in genom dörren och han såg mig så gnäggde han som han brukar och tårarna sprutade i samma ögonblick. Vi myste på och massa kramar och pussar, han var väldigt go precis som om han visste vad som väntar. Precis när jag skulle gå ut genom dörren så gnäggade han igen. Det brukar han inte göra. Jag fick mitt förväl.




// Frida


10-12-05

Det är så orättivs! inte du också..


// Frida

10-12-03

Sitter och diggar Jay Smith i högtalarna. Han är verkligen grym!

Jag älskar låtar där jag känner låten bakom mig och det känns som om man är på en annan plats. Många låtar har bara en del, en bit på några sekunder. Men den där snubben kan leverera det en hel låt. Han har talang.

// Frida

10-12-01

Lucka nr 1 öppnad! eller faktiskt inte för jag har min choklad julkalender hos E, men det är i alla fall första december och 24dagar kvar till julafton.

Idag har jag och E varit på gymet och tränat, det var super skönt.
Nu ikväll så bakar jag och mamsen lussebullar. Jag önskar att jag kunnat säga att jag börjar känna jul känslor men det är lite svårt eftersom jag har haft dem sen i slutet på oktober och första julleveransen anlände.


// Frida

RSS 2.0