Jaha, nu vet man att man lever igen..

Jag har fått mitt schema nu, även mina tränings tider. Vilket jag har upptäckt att jag inte hinner med så mycket mer. Så här ser det ut!

Måndag
Skola: 9.40-15.20
Kvällen: Detta är en läxor / Stallet / vara med Erik,  dag!

Tisdag
Skola: 9.35-16.00
Träning: 20.00-22.00
Kvällen: Läxor

Onsdag
Skola : 8.15-15.40
Tränarträning:
18.00-20.00
Träning:
20.00-22.00
Kvällen:
Sova!

Torsdag
Skola: 9.40-11.00
Kvällen: Detta är en läxor / Stallet / vara med Erik, dag!

Fredag
Skola: 8.15-14.25
Tränarträning: 18.00-19.30
Kväll: det som blir aktuellt.

Lördag
Jobba: 12-16

Söndag
Tränarträning: 16.30-18.00
Träning: 20-22


Sedan kommer mina läxor att ökas med 90% och jag har som mål att faktiskt göra de i år.. Önska mig lycka till..

Ska försöka tänka positivt. Än så länge är det inte det största helvettet. Det kommer på vår terminen! =) Tänk positiv..

// En upptagen Frida..

Göteborg!

Ja, nu kommer min sammanfattning av min resa till göteborg. Med "vi" menar jag, Jag och en klasskamrat, Oskar som var min resevän.

Vi reste på onsdag och kom fram  dagen där på, Torsdag. Vi fick inte checka in på hotellet på en gång så vi gick på stan och hämtade vårt armband till Way out west festivalen. Sedan fick vi vårt rum, jag festival fixa mig och sedan for vi i väg och åt middag. Sushi! Fast oskar åt vegsushi, betyget för det blev hyffsat! Sedan stod vi och köade till trädgårn där Rise Against skulle spela. Efter ca, två timmars köande så släppte de in oss. Under kö tiden så fick vi se både Amanda Jensen och sedan så Risa Against när de anlände!  Förbandet var ett band från umeå AC4 tror jag de hette.. De var lite galna. Halv nakna stod det och skrek och hoppa i ca 1 min och sedan sa de att de skulle sjunga nästa låt.. Skumt!! Men sen var det dags för det vi väntat på i 4månader.. Rise Against!! De var helt sjukt grymma! De spelade många låtar, många bra låtar!  Men bäst av alla låtar var när bandet lämnade scenen och sedan kom sångaren tillbaka och görde akustiskt gitarr till "Swing life away" och sedan till "Hero of war" Stämningen inne i lokalen var helt obeskrivlig. 2000 personer stod med tändare i handen och sjöng för full hals !! Nu kan jag dö lyckligt!!

En rolig sak jag upptäckte var att det faktiskt funkar med (hur det nu stavas"moschpit?") ni vet när små pojkar springer omkring, brottas, skallas och beter sig hel knäppt.. Men så fort någon rammlar så stannar alla och tar upp han och sedan fortsätter.. Det funkar konstigt nog.. Men det är skit löjligt och andra som inte vill vara med men som står i närheten blir drabbad. Skärp er, folk vill faktiskt njuta av en konsert inte hålla på att bli knuffad och dragen mm. Det är rätt orespektabelt mot bandet även!!

På fredag gick vi på stan och jag spendera pengar.. Jag shoppade rätt mycket :d Vi åt middag på Hard Rock café medans Heat hade soundcheck Jätte goda burgare!! Sedan åkte vi till festival området och gick och titta. Det var inte alls lik något som man är van vid. En riktig kärleks festival. Typ ingen fylla, en massa tält med budskap som "rädda djuren", "alla har rätt att tycka till", "drogfritt" mm. Ni fattar.. Sedan fans det nästan bara vegetariska "korvstånd". Det var riktigt skumt men rätt okej.

Lördagen spenderade jag större delen av de resterande pengarna.. Sedan kommer jag faktiskt inte ihåg var vi åt.. Men det var iaf Festival på kvällen då vi såg på (Wolfmother(?)) och gick om kring. Efter vi har kommit fram till att vi inte riktigt passar in bland folket så gick vi tillbaka till hotellet.

Söndagen gick åt till Liseberg! Skit roligt som vanligt.. massa åk i berg -och-dalbanerna . På kvällen skulle jag ha sushi men det gick mindre bra med den saken.. Lite kännsligt ämne, blir bara förbannad vi tanken, men jag kan ge det ett försök. Vi gick runt hela staden och sökte efter ett sushi som hade öppet, excisterade ej! Sedan fick vi veta att det var ett sin var typ alltid öppet i centralen. När vi kommer fram så till min lycka har de öppet. men skylten "endast kontant" tvingade mig att springa och hämta ut pengar. På maskinen stog det "Endast femhundralappar" Jaha! Tänkte jag, det är verkligen nån som försöker jävlas med mig! (Sneglar uppåt) Sedan springer vi tillbaka och jag ställer mig i kö igen. Väl framme i kassan, Tittar hon upp Öppnar sin mun och på något sätt får ut "Sushi slut! vi stänger!" Jag trode jag skulle dö!!!! Fan vad less jag blev !!  Så det blev chips och dip istället...

Måndag var en seg dag, vi åkte till haga och gick där och titta på konstiga saker.. Sedan åt vi middag med oskars faster, Super trevlig! Vi åt malaysisk mat, gott, och sedan glass. Men jag valde att inte köpa någon, arbetsskadad som jag är..

Tisdag, Äntligen skulle vi hem.. Längtan till Erik var helt obeskrivlig vid den här tiden.. Dagen gick JÄTTe sagta. men vi kom iväg efter ännu mera strosande på stan.

Onsdag, Kom hem vid 11.45 slängde mig ut på Erik som stod vid perrongen och väntade. Bad han att aldrig släppa iväg mig igen!

Hemma nu och kommer nog aldrig att förstå att jag har sett Rise Against LIVE !! :D:D



Hejsan Norra sverige

Hejhej, jag har kommit hem nu !

Men de som känner mig vet att jag oftast har allldelens för mycket att göra, vilket jag har nu, så jag kommer bara vara hemma en sväng och ha läger och sådant. Sedan åker jag imorgon igen, och kommer hem på söndag, vilket jag kommer ha fullt upp. eftersom det är dagen innan skolan börjar. Så jag lovar att ni får ett långt inlägg om min resa till Götebog och sedan om allt annat som har hänt ! på måndag kanske ?  =)

// Frida

Fullt upp

Ja, jag har verkligen fullt upp! Jag har jobbat haft något för mig varje kväll, och nu åker jag till gbg! Så ni får leva utan en uppdatering en vecka till. Förlåt!

// Frida

Sammanfattning

Helgen har varit bra :) Lk var helt okej men urkassa artister!! Det enda bandet som var värda att se var Scaburbian collective, De var grymma, som vanligt.

Det roligaste som har varit under helgen var att jag var på trav i Skellefteå. Det var super häftigt, nu har jag varit på min första trav tävling. Det var livi som sprang, eller ja, travade.  Hon var grym! Jag kan ju inte så där jätte mycket men till och med jag förstod att hon var grym. Hon låg sist första varvet, hon hade ju då det sämsta nummret och hamnade längst ut och längst bak. Men sen när det var ett halvt varv kvar så kom hon "loss" och sprang upp till en 5plats (av12st) Fort gick det!! Mer kan jag som inte skriva om det för jag har inte riktigt hunnit smällta allt än. Men en grymt häftig upplevelse var det. och jag vill lära mig mer! 

Just nu ligger jag och ser på en UFC match, lite jobbigt för jag har ingen som förklarar vad som händer åt mig. Det är en match med mästaren george st pierre. och någon annan. Rätt bra match men GSP "leder" STORT. =)

Jag skriver mer sen.

// Frida

RSS 2.0