11-02-27

Dålig på att uppdaterat, jag vet! Men varför jag har undvikit är mest för eran skull. För jag har varit rätt grinig på siståne dels för det dåliga vädret dels för fullt upp i skolan. Så vad har jag gjort under min uppdaterings svacka? På senaste tiden har jag :
Ätit, Ätit, pluggat och ätit lite till.
Så här mycket brukar jag inte äta, och det är inte konstigt med att äta, det ska man! Men jag äter frukost Lunch middag, 3mellan mål, sötsaker och chips typ varje dag... Och en dag så åt jag oboy och mackor under en hel dag, alltså till frukost lunch middag och mellanmål. 4 ggr är det!!! Jag åt inget annat, så ni kanske förstår, jag måste sluta med allt sådan, få bättre matvanor, träna mer.. Fast i morgon, i dag till lunch åt jag, chips och dip, chokladkaka på det och till efterätt glass med vit chokladsås...

Varför har det då varit så här? Jo, för att det har varit så J*vla kallt så det har inte gått att göra något annat. Just nu är det varmare och skönare och jag ska i morgon och åka slalom! Skönt, jag har även en massa andra saker att göra, träna, stallet träffa en massa vänner.

Och förstås åker jag till Göteborg på Torsdag! Jag och mammsen åker för att hälsa på Syrran. Jag längtar, både till syrran men också för att få träffa Göteborg som jag saknat så!

Jag har en massa roliga bilder som jag hade velat visa er men dem är i telefonen och telefonen vill inte prata med någon dator så..

Övrigt onödigt vetande:
Jag ligger just nu, ja ligger, på min pilatesboll med benen i marken, bollen vid skuldrerna och datorn i knäet och i samma veva tränar rumpa mage.

// Frida


11-02-15

Bilder från igår


Tyvärr så syns det inte hur mysigt det var pga blixten.




Hihi, en romantisk middag för två fick sällskap av denna glada kille.




// Frida

Alla hjärtans dag

Jag har fått order av Erik att inte boka in något för ikväll, inte ens för middagen.
Men jag var på en bil tripp idag och när jag kom hem så låg det ett fint kuvert och en bukett blommor på min säng. Så sött. Sen så fick jag order att ta på mig mågot fint. Sedan kom Erik och hämtade mig, jag fick ha ögonbindlar på mig och han körde runt i en massa svängar innan vi till sist hade stannat. Då står vi utanför Eriks hus och när jag kommer in så står det dukat ett bord för två i hans rum, tända ljus och en brasa i eldstaden. Vad jag blev glad!

Så nu sitter jag och väntar på förätten.

Jag älskar dig Erik! Du gör mig lycklig.

// Frida

11-02-11

På väg mot utgång med tjejerna. Roligt!

// Frida

11-02-10

Igår var jag i stallet och red Eva, och hon var så glad och pigg! Super söta hon, jag var alldelens lycklig! Och så duktig hon har blivit! Nu gäller det bara för mig att plugga på lite och läsa en massa teori så att jag kan börja "fin justera".
Jag måste även säga att mina nya ridbyxor var helt fantastiska! Dem satt bekvämt, man satt bättre på hästen. För mig som rider barbacka är det rätt viktigt. Det bästa är att dem är i storlek 170cc så jag behövde betala 100kr mindre än för vuxen storlek.



Fick även blommor idag.

Behöver jag säga att detta gjorde min dag?

// Frida

11-02-10

Är på g tillbaka mot gymnasiebyn för att se en teater. Där min barndomsvän Sara är med! Ska bli jätte spännande, jag har ju aldrig sett henne agera men har hört att hon är jätte duktig och jag tror defenetivt ingenting annat!


Jag och Sara men nu med ombytta hårfärger!

// Frida



En jätte bra föreställning med en bra balans mellan allvar och humor. Sara var SUPER duktig!

// Frida

11-02-08

Dagens outfit:



// Frida

11-02-07

Nu har jag och älsklingen bokat en natt på Cape East med spa och middag på E:s födelsedag!
Längtar så mycket! Bara vi, skönt.
Cape East




// Frida

11-02-07


Längtar tills man får gå ute, klädd så här! Tur att man ska till Göteborg under våren så att man får tjuvstarta lite.

Igår på träningen fick vi se den nya gropen. Super mjuk och härlig!



Har läst klart denna häst bok.

Måste säga att det var en enda lång plåga! Allt nyttig, vettigt och lärorikt som fanns i boken kan man trycka ihop till 2sidor. Resten var bara ett evigt matande på om samma saker och hänvisningar till tidigare kapitel där han tagit upp samma sak! Tycker även att boken har skrämt upp mig mer än jag var innan. Det finns nog mycket bättre böcker om rädsla! Men det som var vettigt var bra saker att tänka på, synd bara att det försvann ner i träsket.


// Frida

11-02-06

Idag har jag toppat igenom håret, känns sjukt frächt!
Efter det var jag och Erik och kollade på en lägenhet. Den var jätte fin och har potential, jag hade verkligen kunnat se oss bo där! Varför kan aldrig tillfälle och tid passa in i mitt liv? Om jag bara hade vetat hur det blir till hösten så hade vi kunnat slå till eller inte ens behöva fundera på den. Men nu ligger det mitt i mellan!
Om ni vill kika på den

Lägenheten

Så nu sitter jag och kollar på tapeter samtidigt som jag ställt mig i bostads kö till Göteborg! Varför ska det vara så svårt?


// Frida

11-02-04

Började dagen med en stund på stan innan jag begav mig till mötet, mest för att tänka på annat, en del för att förnya min garderob.

Mötet gick bättre än förväntat, men än är kanoten inte i hamn! Jag håller i hamarn beredd att spika och brädorna är nu på g med leveransen, men än är inte taket på.

Efter mötet så hamnade jag på att jobba! Så det har jag också hunnit med.

Så här såg jag ut inför mitt möte



Shoppingen:




Nosen i bilden över tillhör killen i bilden under.





Längtar tills jag får ha dessa i stallet!

Just nu så sitter jag och funderar på vad mamma sa. Jag sitter och funderar hur jag ska göra med mitt liv, ska jag flytta ska jag stanna? Ska jag köpa lägenhet ska jag stanna för trygghet eller ska jag flytta för äventyr? AAAH, galen! Men då sa mamma, "Frida, du kan inte påverka allt. Ibland måste man bara vänta och se vad som händer." Hon är klok ibland hon mor. Så nu sitter jag och funderar hur jag kan påverka tiden att den ska gå snabbare så att jag får se hur jag kan påverka vad som händer. Så att jag kan planera!


// Frida

11-02-03

Skrev prov i morse sen möte. Efter det har jag bara rullat runt, handlat med mamma. fixat middag och bakat tillsammans.
Sen har jag även en ny och fräsch färg i håret. Säkert ingen förutom jag märker skillnad, men det känns mycket bättre!

I morgon har jag viktigt möte på schemat. Spännande! Mer än så kommer jag inte säga.


// Frida

11-02-02

Vissa försöker att få barn i flera år och har så mycket kärlek att ge, vissa föräldrar borde aldrig blivit föräldrar och har ingen kärlek att ge. Livet kan vara ironisk


"Dagens outfit" blev lite rockig!




// Frida

11-02-01

Bilder från stallet.
Dessa bilder är mina bilder och jag hoppas att ni respekterar detta, jag vill inte att någon tar dem!
Om ni klickar på länken stallet så kommer ni att upptäcka att mina bilder även publiceras där, det är av min godkännan och på samma sätt har jag fått godkännan att publicera bilder på Marielles hästar. Marielle Har även orginalfilerna.










// Frida

11-02-01

Har kommit på vad jag ska ha för student klänning!
Man vill ju ha någon som ingen annan har, vilket är svårt då det är ca, 1000tjejer som ska hitta varsin vit klänning i samma stad? Men jag tror jag klipper av min balklänning, pappa har alltid sagt att jag ska göra det så att jag kan ha den på andra tillfällen också, så kanske?





// Frida

11-02-01

Redan februari? Vad hände med Januari?

Just nu sitter jag på KH med en stor latte och tittar ut över det super fina vädret(soligt och +2) med fysikboken i knäet. Suck!! Det enda jag vill göra är att passa på att åka till stallet och rida när det är sånt här väder. Men jag måste plugga till fysikprovet och det är magsjuka i persön så..
Stackars Eva nu står hon där och undrar vart jag tagit vägen.

Igår var det en riktig mys dag med älsklingen, eftersom jag inte for till stallet så for vi och tränade på gymmet. Jag sprang, gick på IW och sedan yogan. Erik var i gymmet en stund och sedan for han och köpte sushi till oss, han plockade upp mig och vi åt sedan skjutsade jag han till basketen som han kollade på. Sen när han kom hem hade jag överaskat med Semlor och glass och varsin skvaller tidning. (Cosmopolitan och Slitz, hahah ne skojja men det hade varit roligt!) Det blev 2 tidningar till mig och Erik fick kolla cape east katalogen och fundera ut vilket "paket" han vill att vi åker på. Längtar!




Igår så bokade jag även resan till syster, Längtar! Så i maj kommer hon och jag ha en riktig tjej helg!




// Frida

RSS 2.0