10-07-21

Hejhej.

Nu är jag hemma efter en underbar lång weekend med pojkvännen. Vi har roat oss med allt möjligt, bland annat gå på marknader där jag hittat massor med fynd.

Bland annat denna super söta sol-hatt!


Blev även sminkad på scenen på Övertårne-marknad, Super roligt! Och resultatet blev jätte fint!


// Frida

10-07-16

ÅÅh, vad arg jag är!

Har sett framemot att sitta på bussen upp till Erik hela veckan, vad tror ni händer? Jag missade helvetet!!

AARGH!!

Men nu får jag vänta 2timmar och sen åka. Undrar om jag sätter mig på busstationen redan nu så att helvetet inte hinner rulla iväg..




// Frida

10-07-15

Idag har jag solat på morgonen, satt ute i en timma och fick en sjuk bränna! Man ser bikiniranden hur tydligt som helst :)

Sen har jag jobbat, så här var dagens "outfit" =) Lite roligt var det när jag kom till jobbet och upptäckte att min kollega hade en randig tröjja hon också, vi matchade!







Sen har jag varit och övningskört i två timmar.

Imorgon bär det utav mot skogen och Erik. Ska vara uppe i stugan hela helgen, längtar! Hoppas på fint väder.

// Frida

Tips!

Tips till alla Lulebor!

Fiket i lövskär har super goda choklad desserter, jag och mammsen var där och skulle äta. Tyvärr lockade inte maten och servicen fick nog inte ett enda poäng, men vi hade hört att desserterna var goda så vi tog varsin och åt baklänges middag.


Mums!! rekomenderas starkt!  4/5 MUMS


Vi tog ett "säkert" kort också. Bananasplit


Ett annat ställe som är grymt är restaurangen på kulturenhus, var där idag och åt. Super gott och fräscht, tillbehörsbufé och du beställer köttet du ska äta.  Den får 4.5/5 MUMS

// Frida

10-07-14

Så här såg jag ut på jobbet idag!








// Frida

10-07-12

Wohooo, en månad kvar!! tills jag fyller år :)

Imorse var jag ovanligt pigg på morgonen, grannarna höll på här utanför så jag vaknade innan mitt alarm ringde. Men när det väl ringde så såg jag att jag hade fått sms av min kusin. Han tyckte att jag skulle bjuda han på lunch, så ska bara fixa mig, byta om från pyjamas och sen bege mig mot stan. Sen tror jag att jag åker därifrån till kanotsm och tar med mig körkortsteorin och solar,hejjar och pluggar.


Erik, Jag och min kusin. =)

// Frida

10-07-11

Lite kläder..


Klänning från H&M, härlig på sommaren då den känns luftig och lätt. Hade på mig den idag!

Har även ett par jeans som jag inte kan bestämma mig om jag tycker om dem eller inte. De är av harlem model




Dem är tuffa men dem känns lite väl. Men jag är rädd för att det ser ut som en stor blöja!

// Frida

10-07-11

Ihelgen har Erik varit hemma och jag har varit överlycklig. Precis som att vara nykär! Underbart

Vi har även varit på pajalamarknad i lördags det här är mina fynd:


En super snygg enkel klänning, fler av mina favorit sockar, det bästa linementet och ett fiske drag!

Fick även en överraskning idag på jobbet, stod och blåste såpbubblor ute på gatan( pratade med syrran och sa att det var hel dött och inga kunder för att det var så fint väder, hon sa "du får hitta på något att roa dig med" så det blev såpbubblor) och plötsligt så hörde jag, "Ursäkta, jag undrar om du hade velat gå ut och äta med mig" Då stod Erik med blommor i handen. Så gulligt! så vi hämtade Sushi och satt på altanen och åt. Super mysigt.

Imorgon drar kanot sm i gång och jag ska sitta på läktaren och hejja på mina gammla tränings vänner! Håller tummarna för alla er, lycka till!!

// Frida

10-07-08

Nu har jag äntligen fått bilderna från då jag satt på storgatan och demade.





Sen var jag även lek-ledare =)

// Frida

10-07-08

Ne nu klättrar jag på väggarna.

Saknar kärlek, saknar omfamningar, saknar allt som har med Erik att göra. Jag blir tokig, vill ju ha han här hos mig. Det är så att Erik jobbar uppe 3mil längre in än skogen. Och jag sitter ensam här. Vi träffas bara på helgerna och det blir väldigt kort. Det börjar faktiskt bli väldigt ensamt. Jag behöver en kram! en jätte stor en. Kom hem snart!


Så avundsjuk!


Är även väldigt less på alla utrycknings bilar som far förbi med sirenena på, senast veckan har det varit hur mycket som helst och även på natten..

// Frida

10-07-07

Mitt nyttiga liv börjar gå sjukt bra, bara för att jag säger så kommer det säkert att gå dåligt nu. Men jag har i alla fall tränat sjukt mycket och ätit jätte bra.

Onsdag: Body pump
Söndag: Indoor walking
Måndag: Yoga, styrke på truppen
Tisdag: 30min jogging

Har inte ätit chips på 2 veckor och jag har inte ätit så mycket onyttigt, måste vara stripsen i går till lunch..

Idag jobbar jag, sen ska jag hålla i sommar träningen ikväll. Så jag lär nog göra styrke idag igen =)

Det värsta är att jag har väldigt lätt för att få muskler och att kroppen ändras fort när jag tränar och redan nu har jag fått resultat.  =) Tack vare att jag är släkt med min farfar, han har också de generna. Jag har visat bilden förut men här får ni den igen,

Hehe, Frida 13år och sjukt tränad.. Mitt rekord på armhävningar var 36st.. Nu klarar jag typ 6st. På den tiden var jag tvungen att köpa tröjor i storlek M för annars fick jag inte in axlarna i dem. Men jag tränade 5-6ggr i veckan, både gymnastik och paddlade kanot, 2 sporter som kräver muskler.

Nu ska jag hinna nöta lite körkorts teori innan jobbet. Ha en trevlig dag, allihopa!

// Frida

10-07-05

Mmm, lip scrub =)



Sätt på, skrubba och sen..

Bara att slicka av, mums!!

Fast nu har jag gjort det så mycket idag så mina läppar gör ont.

// Frida

TIPS

Jag älskar att skämma bort mig med både kläder och bra produkter. Jag brukar ha spa kväller då jag bara ägnar mig åt att skämma bort mig från topp till tå. Ett super tips ifall man känner sig deppig.  Här får ni några produkter som jag använder på mina spa kvällar.
Bra produkter för mig är produkter som är "vettiga" och fungerar för mig. Det är en anledning till att jag älskar mitt jobb, inte bara underbara kolleger, utan även bra produkter med en bra bakgrund.

Mina favorit produkter, alla från Lush förvånande? Ne.


Här har vi hela min familj, (även Erik sitter med i bakgrunden)

Jag börjar med hårinpackning, jag använder Marilyn då den innehåller citron och kamomill mjukgör och håller färgen fräch.




Sen hoppar jag in i duschen, glorious mud då blir man super mjuk, stepping stone så får man frächa fötter, pila ansiktet med oceansalt.

Efter duschen smörjer jag mig med charitypot och fötterna med svalkande Fair trade foot lotion. Sen ansiktsvatten(Tee tree water), ögonkräm(Enchanted eye cream) och ansiktskräm(natt: imperalis dag: paradise regained).

Avslutar med att smörja mina naglar och nagelband med lemony flutter som innehåller linfrö olja som är full med Omega3 och gör mina naglar gott.


Min favorit av alla är nog Charitypot, den luktar underbart och alla pengar den kostar, förutom momsen, går till välgörenhet. De pengarna används för att rädda orangutanger.


// Frida

10-07-05

Var och tränade på Indoor walking idag. Sjukt härligt. Det var ett pass med fart i, super härligt med lite omväxling. Imorgon blir det ett pass yoga och sen träning på gympan. I like!

Helgen har varit super mysig. Söndagarna börjar bli lite ledsamma eftersom Erik åker iväg.. Men svich så går veckan och det är helg igen. =)





// Frida

10-07-01

Som ni ser har jag en ny header (stavas det så?) den är bilderna är tagna utav Ida, den är även stylad och fixad av Ida. Tack kära du! ( Idas blogg hittar ni bland mina länkar )

Lite bilder från helgen:








En ring som jag hittade på en antikaffär.


// Frida


RSS 2.0