10-03-08

Ja, resten av dagen har varit både positiv och negativ. Jag var och tränade och såg fram emot en jogging tur men jag han springa i 10min och sedan hade jag sån himmla "håll"/"mjält hugg" så jag var tvungen att bryta. så det blev gym övningar, vilket jag inte är så jätte positiv till. Men jag fick stretcha iaf. Sedan gick jag och Hanna och solade. Jätte härligt och skönt att bli fräsh. Mamma kom till stan och vi gick och kikade lite på olika kläder och jag hittade två skin jackor och en jeans jacka som jag la undan. Även ett par skit snygga leggings från Lindex med hål på sidorna.
Jag lyckades flörta med mamma så att vi gick och åt på Waldorf, där de var super trevliga och man kände sig lite som VIP. Maten var OK men jag har ätit godare där. Men helheten var jätte bra. Trevlig service och helt okej mat.

Men efter det har det gått utför. Haft alldelens för tung väska så jag har ont i ryggen och nacken. Jag var yr när vi kom hem, men det gick över. Sedan så skulle jag gå och tända lamporna i huset och när jag kom till min lampa i sovrums fönstret så exploderar lampan, blixtrar till och slocknar igen. Jag blev så rädd! Jag ramlade baklänges och höll på att börja gråta och ringde Erik. Men Anders var sen den som hjälpte mig att hitta rätt säkring att starta igen. Erik skrattade åt mig och konstaterade, som jag har gjort flera gånger idag, att detta inte är min dag.


Ikväll står skolarbeten på listan..

// Frida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0